Direct la pagina principală

7,7

• WiFi gratuit

7,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 8 octombrie 2024

Foarte frumos
    • Trimis de pe mobil

A intrat putina apa in camera de la ploaie, nu am avut apa calda intr una din zile in jurul pranzului, parchetul e denivelat in mai multe locuri, faptul ca trebuie sa platesti extra pentru a beneficia de sauna si ciubar, dar asta e o chestie generala si o spun mereu (e ca si cum as sta la un hotel cu piscina si trebuie sa platesc ca sa intru la ea). Iar in pretul unei camere de aproape 700 lei/ noapte ma gandesc ca se pot include si aceste facilitati

Foarte curat, patul imens si confortabil, priveliste wow, calduros si cozy, micul dejun excelent (mult si variat si este adus la igloo in fiecare dimineata intr un mod foarte dragut), personalul foarte amabil si saritor, sunetul ploii ca intr un cort in timp ce stai relaxat in pat in conditii de camera de hotel

Sejur în octombrie 2024

• Comentariu trimis pe 1 august 2024

Un weekend reusit
    • Trimis de pe mobil

Un miros deranjant in baie si faptul ca am mentionat din primul mesaj din momentul rezervarii ca o sa venim cu catelul nostru si abia in a doua zi ni s a comunicat o taxa de 50 lei/zi..

Intimitate, iglu-ul are tot ce trebuie iar jacuzzi ul propriu a fost un mare plus

• Comentariu trimis pe 20 iulie 2024

Relaxare totala
    • A stat 3 nopți

Desi conceptul este unul inedit, sunt necesare cateva investitii suplimentare pentru a justifica nivelul de 4 stele - intretinerea terasei aferente iglu-urilor, parchetul din interior si accesul la iglu-uri. Meniul restaurantului ar putea fi ceva mai diversificat (nu toate felurile de mancare existente in meniu au fost disponibile pentru servire). Cred ca este necesara o mai buna promovare a conceptului in media si pe site-rile de specialitate.

Locatia aproape de telegondola si conceptul de glamping foarte ok. Exista liniste, intimitate si facilitati spa. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat si mai mult decat suficient. Personalul hotelului si restaurantului a fost foarte amabil si a raspuns promt la solicitarile noastre.

• Comentariu trimis pe 18 iulie 2024

9,0
    Per ansamblu a fost frumos, liniste, simti ca padurea iti da energie.
    • Grup
    • A stat 2 nopți

As fi preferat sa fie mai curat si in curtea care inconjoara wegloo-ul, adica balansoarul, sezlongurile, chiar si podeaua care parea necuratata de ceva timp. Cred ca un jet de apa nu ar fi stricat. Bradutii din ghivece sufereau de lipsa de apa, pareau neingrijiti. Nu am putut deschide umbrela de soare, era prea aproape de gard si se fixa prea sus.(e drept ca nu am solicitat ajutor). Am facut rezervare la ciubar. Ma asteptam sa fie un ciubar de lemn la munte si nu un jacuzzi de plastic sau ce material este, iar apa era la fel de fierbinte. Cred ca temperatura apei ar trebui fixata in functie de temperatura exterioara. Nici nu am putut sta in apa, pur si simplu te lua cu stare de rau.

Micul dejun a fost foarte bun si variat in cel 2 dimineti. Camera suficient de mare si curata, dotata cu tot ce ai nevoie intr-un scurt sejur. Piscina de langa camera faina (apa cam fierbinte (40grade) tinand cont ca si afara era foarte cald).

• Comentariu trimis pe 26 iulie 2023

8,0
    Per total a fost o experiența inedită.
    • Familie cu copii mici
    • Trimis de pe mobil

Micul dejun nu a fost wow…nici prezentarea, iar unele legume erau stricate :( Inițial apa din jacuzzi nu era foarte calda, dar după ce am sunat la recepție de doua ori ne a trimis pe cineva sa ne facă facă din nou focul si după chiar n am mai avut probleme.

Locația este frumoasa și foarte aproape de telecabina Azuga. Recomand urcarea, sus fiind un peisaj spectaculos. Iglurile arata foarte bine, sunt curate iar paturile sunt confortabile.

Sejur în mai 2023

• Comentariu trimis pe 28 iulie 2025

Ne-am simțit minunat, un colț liniștit unde te bucuri cu adevărat de natură.
    • Trimis de pe mobil

Nu a fost nimic care să ne deranjeze sau să ne strice plăcerea.

Cel mai mult ne-a încântat priveliștea din curticică și jacuzzi-ul. După o zi plină de activități, relaxarea în jacuzzi, cu vedere spre munți, a fost absolut superbă! Un loc perfect pentru a te deconecta și a te bucura de natură.

Sejur în iulie 2025

• Comentariu trimis pe 13 martie 2025

1,0
    Dezastru
    • Trimis de pe mobil

“Ciubar “ cu apa rece, platit extra Camera jegoasa, plina de mizerie. Dusul din evul mediu, curgea prin toata baia, dimineata apa calda nu exista Patul dezastru, toate lenjeriile murdare Masa de dimineata dezastru Toti peretii au scurgeri, peste tot intra aer rece Au mers si caloriferele si Ac ul, toata noaptea pentru a fi cald. Un adevarat DEZASTRU

Nimic

Sejur în martie 2025

• Comentariu trimis pe 20 ianuarie 2025

• Trimis de pe mobil

Wegloo.ul a fost superb !

Sejur în ianuarie 2025

• Comentariu trimis pe 11 octombrie 2024

2,0
    Foarte prost
    • Trimis de pe mobil

O experienta foarte proasta pe bani muuulti! Pentru cei care citesc asta dupa data de 09.10.2024 si au rezervare le recomand sa isi anuleze rezervare...daca nu au dat banii in avans. Locatia draguta doar in poze, cand ajungi aici este cu totul altceva... camera este inclinata ( intr o rana cum ar spune romanii) banuiesc ca s a lasat podeaua intr o parte sau ceva... Cand s a facut rezervarea scria ca au jacuzzi care functioneaza doar pana la 15 Sept dar te poti bucura de sauna si ciubar, NU SCRIE NICAIERI ca sunt sevicii care se tarifeaza suplimentar, tarif 2 ore 250 RON!!! Tariful pentru 2 nopti 1400 RON, nu vorbim de o suma mic, dpmdv. Suportul hatiei igienice s-a dezintegrat la prima atingere (poza), unul din scaunele din camera s-a inclinat cu mine pe o parte fiind si acesta rupt (poza cu picioarele care nu statateau drept pe podea), pernele sunt cele de 20 RON groase aproape cat o geaca pusa sub cap, am cerut la receptie si mi s a spus ca nu stiu cum ma pot ajuta ca nu au perne. Tavanul are urme serioase de infiltratii cu pete cum s a uscat apa... Una peste alta, am dat o stea pentru ca nu se poate mai putin... Personal nu recomand! Dar na...alegerea fiecaruia

Sejur în octombrie 2024

• Comentariu trimis pe 20 mai 2024

5,0
    Nu m-as mai duce
    • Chalet
    • Trimis de pe mobil

Nu arata la fel ca in poze, este degradat la interior! Podeaua scartaie foarte rau, de la baie vine un miros groaznic de canalizare. Apa calda a lipsit la dus, functiona doar la chiuveta! Curtea si terasa aratau foarte neingrijite! Raport calitate-pret, nu merita mai mult de 250 lei/noapte!

Ideea de wegloo mi-a placut si modul cum s-a servit micul dejun!

• Comentariu trimis pe 19 mai 2024

Foarte frumos si relaxant
    • Trimis de pe mobil

Nu a fost ceva sa imi displaca

Foarte linistita

• Comentariu trimis pe 17 aprilie 2024

Mirific!

Nu există!

Micul dejun "the best"! Totul la superlativ!

Sejur în aprilie 2024

• Comentariu trimis pe 1 martie 2024

• Trimis de pe mobil

Totul. Atât locația superba cât și personalul și condițiile oferite. Curățenie, mâncare bună și personal amabil.

Sejur în martie 2024

• Comentariu trimis pe 8 august 2023

• Trimis de pe mobil

Totul la superlativ. Vom reveni cu plăcere.

Sejur în august 2023

Sejur în august 2024

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!