Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Srbija 3-sterren

Ustanicka 127c, vozdovac, 11000 Belgrado, Servië

#146 van de 179 hotels in Belgrado

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 346 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Geweldige hotel...geen gebruik van Internet door vreemde toetsenbord
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Internet gebruik in de Internet cafe was een ramp. Ik wilde mijn mails uit mijn Hotmail lezen maar kon me niet inloggen op die vreemde toetsenbord, kon geen @ vinden. Alle combinaties geprobeerd...helaas. Heb receptie gevraagd en Sladana heeft het voor mij gevonden. Toen kwam ik bij mijn wachtwoord die ook een uitroepteken bevat (!). Weer gezoek naar de uitroepteken !...receptie wist het ook niet..dus geen mails kunnen lezen.

    Geweldige kamer met een aparte zitkamer met een TV en een Mini bar. Kamers waren ruim, veel zitplaats, ook een aparte slaapkamer met 2 aparte goede bedden, sliep geweldig op lekkere matrassen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Goed hotel met een inpandige restaurant van een andere eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers weinig stop contacten, eigen verleng snoer mee nemen, plastic glazen heel dun in de badkamer dus eigen glazen mee nemen... Restaurant op de begane grond is van een andere eigenaar en niet vriendelijke en niet behulpzame sommige personeelsleden.

    Vriendelijke en behulpzame hotel personeel, kamers goed, computers aanwezig voor de gasten op de begane grond aparte ruimte...

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,3
    Personeeel, vooral receptie en manager zeer vtiendelijk. Prima service.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad kamer erg klein , ruimte voor toilet veel te krap.

    Ontbijt prima, kamers wat gedateerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche liep slecht af.

    Het ontbijt was heel goed. Goede verbinding met de stad. Vriendelijk personeel. Engelssprekend. Goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    Personeel is fantastisch, je voelt je meteen thuis met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks bijzonders, een paar kleine natte plekken in de douche. Volgende keer wat dikkere plastic glaasjes gewenst !

    Personeel is fantastisch, je voelt je meteen thuis met zo'n ontvangst, net bij de familie. Kamers zijn goed, jammer dat Mini bar ook mini gevuld is, dus geen keus. We lusten graag een biertje, die lag er niet in, moesten we de straat op want de restaurant en de bar waren dicht bij onze aankomst om 01:00 uur in de nacht. Daar is juist de mini bar voor !!! Douche ruimtes hadden een plas water op de grond bij de douche bak, ook op de glas plaat bij de spiegel was nat. Daar stonden ook 2 plastic glaasjes op die zo dun waren dat ze scheurden bij het oppakken...hahaha Verder TAXI dienst goed geregeld, die heeft ons opgehaald en ook weer weggebracht. De TAXIs zijn goed, prettig, zit je lekker er in. Kost ongeveer 15 euro vanaf het Srbija hotel naar het vliegveld Nikola Tesla. Het is ongeveer 20min rijden in de vroege ochtend. We hebben een ruime ontbijt mee gekregen omdat we vroeg uit het hotel gingen en konden we niet zo vroeg in het hotel ontbijten. Banaan hadden ze beter niet in plakjes moeten snijden die was bruin en weggegooid..maar we hadden ook nog 2 sinaasappels over. Dit hotel is aan te bevelen. Ik kom zeker weer bij ze logeren als ik terug ga naar Servie.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    9,6
    Centraal gelegen, mooie uitzicht op een soort TWIN TOWER...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bier in de Mini Bar en weinig stopkontakten...verder perfect

    Centraal gelegen, mooie uitzicht op een soort TWIN TOWER maar dan met 3 torens, vriendelijk en behulpzaam personeel...je voelt je meteen thuis. Niet verder zoeken maar Hotel Srbija boeken...echt waar voor je geld !

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: