Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma
  1. Strana recenzija hotela
  2. Recenzije hotela u državi SRB
  3. Recenzije pansiona i gostionica u regiji Centralna Srbija
  4. Recenzije pansiona i gostionica na destinaciji Pirot
  5. Recenzije objekta Guest House Villa Krstic

Prosečna ocena

Na osnovu 89 recenzija hotela

8,2

Ocene po kategorijama

  • Čistoća

    7,8

  • Udobnost

    8,2

  • Lokacija

    8,6

  • Sadržaji

    8

  • Osoblje

    8,6

  • Odnos cene i kvaliteta

    8,4

  • Besplatan WiFi

    9,4

100% proverene recenzije

Pravi gosti. Pravi boravci. Prava mišljenja.

Pročitajte više- otvara prozor za dijalog
Napišite recenziju

Prikazano 1 – 14

  • Ocenjeno: 15. decembar 2018.

    5,0
    Dorucak NEMA, za Pirot prejaka cena, jedino pozitivno je sto...
    • Poslovno putovanje
    • Individualni putnik
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Mnogo je hladno. Grejanje je ugaseno u toku noci, ujutru je bio minus. Iako sam napomenula da putujem poslovno, nisam mogla dobiti gotovinski racun... Strasno sam razocarana.

    Dorucak NEMA, za Pirot prejaka cena, jedino pozitivno je sto je vlasnica bila jako ljubazna..

    Gost je boravio u periodu: decembar 2018.

  • Ocenjeno: 15. septembar 2018.

    7,5
    Ljubaznost i gostoprimljivost;
    • Sa kućnim ljubimcem
    • Putovanje iz razonode
    • Par
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja

    Sobe se nalaze na spratu, a kuhinja i dnevni boravak u prizemlju što nije baš praktično; higijena u celom objektu je izuzetno loša, posebno u zajedničkim prostorijama kao što su kupatilo i kuhinja.

    Ljubaznost i gostoprimljivost; prostrana soba za dvoje; lepo dvorište i sjajna lokacija u blizini reke; zajedničke prostorije kao što su dnevni boravak i kuhinja su odlično opremljeni i veoma komforni.

    Gost je boravio u periodu: septembar 2018.

  • Ocenjeno: 3. septembar 2018.

    8,3
    Preporucuje se kao mesto mirnog odmora i dobrih ljudi Vile Krstic
    • Putovanje iz razonode
    • Individualni putnik
    • Niskobudžetna Jednokrevetna Soba
    • Boravak od 1 noćenja

    Dobrodoslica domacina karakteristicna za ovaj kraj republike Srbije upotpunjena sa veoma dobrim uslovima smestaja karakterisu boravak u Vili Krstic. Neposredna blizina reke sa gustim zelenilom i mirnim krajem u kojem se nalazi objekat cini ga idealnim mestom za boravak i opustanje gostiju tokom boravka u Pirotu. Solidna saobracajna komunikacija cini da smo za nekoliko minuta u centru grada gde mozemo posetiti zanimljive objekte vezane za kulturni znacaj ovog kraja a i uzivati u gastronomskim ukusima ovog grada i okoline.

    Gost je boravio u periodu: avgust 2018.

  • Ocenjeno: 31. avgust 2018.

    10
    Exelend mesto za odmor.Hvala Sonja I Petar
    • Putovanje iz razonode
    • Par
    • Niskobudžetna Jednokrevetna Soba
    • Boravak od 6 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Nema sta ovdje da se ne dopadne

    Mir I tisina za odmaranje.Gostoljubljiv narod,preporucujem svim posetiocima da dodju u Villa Krstic I osete toplinu koju pruzaju.Koliko je lepo produzila Sam boravak na Jos 9 Dana.Hvala porodici Krstic na ovako udobnom I lepom smestaju.

    Gost je boravio u periodu: avgust 2018.

  • Ocenjeno: 6. septembar 2017.

    2,5
    Pirot je lep grad i vredi ga videti i u njemu boraviti, ali ni slučajno u ovom objektu.
    • Poslovno putovanje
    • Individualni putnik
    • Niskobudžetna Jednokrevetna Soba
    • Boravak od 2 noćenja

    Ništa mi se nije dopalo. Jedna kada na spratu na 7 osoba?!? Sramota. U ponudi je sve čekirano, a u stvari, kad uđete, pitanje je šta ćete moći da koristite, jer su sobe pune i nemate ništa od toga, ne možemo da ulazimo jedni drugima u sobu. Odnos cena kvalitet je sramota. Nisam dobila račun o boravku u smeštaju i sada ne mogu da pravdam račun, a putovala sam radi posla. Čekala sam na ulaz u objekat više od sat vremena, ispred zaključane kapije, jer gazdarica radi, iako mi je rekla da se javim čim stignem u Pirot. Da ne govorim o tome da je taksista jedva našao objekat, čak ni posle konsultacije sa kolegama nije uspeo, pa sam izašla i sama šetala po naselju da pronađem kuću. Nikakave oznake nema ni na samom objektu... Nemate pristup kuhinji, jer može da se desi da i u njoj neko spava...i još mnogo toga.... nikad više u ovom objektu. Niskobudžetna soba ima jednu utičnicu, ležaj i policu punu prašnjavih knjiga i ukrasa, prostora toliko da možete samo da uđete i legnete, ni stolice... Ni jedna vešalica, krevet je nagnut...soba ne vredi ni 5 eura za noć, a kamoli 10 eura?! Verujem Bookingu i do sada nisam imala na zamerke na objekte koje sam rezervisala, ali ovo će me naterati da razmislim u budućnosti.

    Gost je boravio u periodu: septembar 2017.

  • Ocenjeno: 24. jul 2019.

    10
    Fenomenalno.
    • Putovanje iz razonode
    • Osoba s prijateljima
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Fenomenalno. Odnos cene i usluge odličan, kao i sve ostalo.

    Gost je boravio u periodu: jul 2019.

  • Ocenjeno: 11. jun 2019.

    10
    Swe
    • Individualni putnik
    • Niskobudžetna Jednokrevetna Soba
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Swe

    Gost je boravio u periodu: jun 2019.

  • Ocenjeno: 22. maj 2019.

    8,3
    Bilo mi je lepo.
    • Porodica s mlađom decom
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Moj krevet je bio prekratak.

    Ljubazni domaćini.

    Gost je boravio u periodu: maj 2019.

  • Ocenjeno: 2. maj 2019.

    7,9
    Blizu šetališta
    • Putovanje iz razonode
    • Par
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 2 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Malo je ustajali miris

    Blizu šetališta

    Gost je boravio u periodu: maj 2019.

  • Ocenjeno: 17. april 2019.

    10
    Odlično
    • Poslovno putovanje
    • Individualni putnik
    • Niskobudžetna Jednokrevetna Soba
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Sve.

    Gost je boravio u periodu: april 2019.

  • Ocenjeno: 29. septembar 2018.

    5,0
    Prijatno
    • Putovanje iz razonode
    • Par
    • Porodična Soba (sa Pogledom na Baštu)
    • Boravak od 2 noćenja

    Na slikama je mnogo lepse u stvarnosti nije tako

    Lokacija

    Gost je boravio u periodu: septembar 2018.

  • Ocenjeno: 17. septembar 2018.

    7,5
    Super
    • Par
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Sve je bilo po dogovoru

    Gost je boravio u periodu: septembar 2018.

  • Ocenjeno: 26. februar 2018.

    10
    Dopalo mi se lepo konforno sredjeno cisto vrh nema sta 10+
    • Par
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Dopalo mi se lepo konforno sredjeno cisto vrh nema sta 10+

    Gost je boravio u periodu: februar 2018.

  • Ocenjeno: 18. septembar 2017.

    10
    Odlično ,čisto pristojno civilzovano i sve naj naj...
    • Putovanje iz razonode
    • Par
    • Porodična Soba sa Terasom
    • Boravak od 1 noćenja
    • Poslato mobilnim

    Ništa

    Sve nam se dopalo ,i puno pohvala za gazdaricu Sonju...

    Gost je boravio u periodu: septembar 2017.

Imamo još 22 recenzije bez teksta. One utiču na prosečnu ocenu.

Prikazano 1 – 14

Izjednačavamo cenu
Izjednačavamo cenu
Niske cene • Bez troškova rezervacije • Našli ste jeftinije? Refundiraćemo vam razliku!