Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Izmailovo Alfa Hotel 4-sterren

Izmailovskoye Shosse 71 building A, Izmailovo, 105613 Moskou, Rusland

#240 van de 925 hotels in Moskou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 14528 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    3,3
    30 minuten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren zeer deprimerend. Totaal niet overeenkomstig met de foto s op internet. Vele reizen gemaakt en vele hotels bezocht. Dit was zo slecht dat na het inchecken wij meteen uitgecheckt hebben. Zonde van het geld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst een niet leuke verrassing omdat ik de kamer niet binnen kon omdat het deurslot kapot was. Ik moest bijna een uur wachten voordat het nieuwe slot gemaakt werd. De Wi-Fi in mijn kamer was erg slecht en ik moest regelmatig naar de receptie en dat is erg lastig vooral in spitsuur bij receptie s 'ochtends en s 'avonds veel lawaai bij de receptie door schoonmaakmachines waardoor alles onverstaanbaar was onbegrijpelijk dat dit tijdens spitsuur bij receptie plaatsvind. Er was geen kofferrek op de kamer voor het koffer uitpakken en pas na 2 dagen gekregen. Onbegrijpelijk dat de kluis boven hoofdniveau is geplaatst in de kast zodat ik de display slecht kon zien en door storingen moest ik een paar keer roomservice roepen. Naast het bed stonden aan beide kanten onstabiele tafeltjes met losse dunne glazenbladen, heel gevaarlijk als je dit s, nachts per ongeluk omstoot, gevaarlijk als guillotine?? Tijdens ontbijtbuffet was 1 koffie apparaat leeg alleen gevuld met water en de pannenkoeken waren rauw en het excuus van de pannenkoeken bakker was dat de machine niet goed werkte, beter helemaal niet aanbieden. In 4 dagen tijd heb ik nooit de chef de brigade gezien om het buffet in goede banen te leiden. Bij de receptie stonden 4 grote vazen verse bloemen ,,Lelies,, die een zware geur verspreide die voor allergische mensen schadelijk kunnen zijn zo ook voor mij. Ik heb iemand van het management hier op aangesproken en na 2 dagen stonden zij er nog steeds. Blijkbaar zijn die bloemen belangrijker dan de gezondheid van mensen. Ik schrijf bovenstaande omdat het management van hotel ALFA tot op heden geen reactie geeft op deze op en aanmerkingen. Ik hoop dat het management van het ALFA Hotel bovenstaande serieus behandeld zodat ik geen reden heb om een ander hotel hoeft te zoeken voor de volgende keer.

    Meeste personeel was vriendelijk, mijn gevraagde preferenties zijn uitgevoerd,kamer was netjes en schoon. Ik zeer waardeer de hulp van de twee conciërges Eduard en Anton, zij zijn vriendelijk, beleefd, geduldig en behulpzaam service in hoofdletters. Bedank de jongens voor het gedane werk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Prima, door prijs-kwaliteitsverhouding een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de bacon, behorend bij een Engels ontbijt, deze keer ontbrak. Door de verschuiving naar Aziatisch publiek ?

    Ontbijt bijzonder uitgebreid in grote zaal, soms met life music. Kamers prima, met mooi uitzicht. Directe metroverbinding met centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,3
    Het ontbijt is erg goed en zeer uitgebreid.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet al het personeel spreek Engels. Ontvangen van gasten gaat moeilijk door de strenge beveiliging, deze moet je echt van te voren goed aanmelden.

    Het ontbijt is erg goed en zeer uitgebreid. Wifi snelheid is boven verwachting van een hotel. Kamers zijn netjes en schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,1
    Zakelijk, maar netjes en schoon. Gunstige ligging.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel spreekt nauwelijks Engels en komt star over. Eten is goed, maar duur.

    Juniorsuite was ruim, comfortabel met een heerlijk bed en grote badkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet. Het is een hotel voor met name zakenmensen (mannen). Toeristen zou ik het naastgelegen gamma/deltahotel aanbevelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    De service van hotelpersoneel was heel goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Minder mooie kamers dan verwacht

    De service van hotelpersoneel was heel goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,3
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    5,0
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte matrassen!

    Ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    ideaal hotel voor Moskou
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    eten in buffetrestaurant viel tegen

    ruime kamer met mooi uitzicht, lekker eten in a la carte restaurant en pizzeria. Goede ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Helemaal naar wens.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen .

    Prima hotel en vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,1
    Goed verblijf, goed ontbijt, jammer dat weinig mensen engels spreken.
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet stabiel.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en smakelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,5
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gedateerd

    Ontbijt geweldig echt van genoten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Heel goed bereikbaar;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel goed bereikbaar; wel redelijk ver van het centrum maar letterlijk vlakbij de metrohalte Partizanskaja. Zeer toeristvriendelijk, ook omdat ze je een toeristenvoucher (uitnodiging) sturen zodat je je visum efficiënt kan afhandelen. Zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    Ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    8,0
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lokatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Izmailovo Alfa Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: