Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Acco Hostel 2-sterren

Ansgariegatan 10, Södermalm, 117 27 Stockholm, Zweden

#142 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1611 beoordelingen over dit hostel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    6,7
    Een simpel en schoon verblijf dichtbij het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het viel mij tegen dat je niet goed kon koken in de keuken. Tijdens receptie uren zou er een pitje aanwezig zijn om te koken, maar die was niet altijd aanwezig tijdens deze uren. En ik miste een gezellige gezamenlijke ruimte. Dit zorgde voor mijn gevoel voor een bepaalde afstand tussen de gasten die overnachtten in het hostel.

    Het hostel was erg schoon van wat ik heb gezien. Het beddengoed werd verzorgd voor de gasten, dus wij hoefde niets zelf mee te nemen. Het was op een goede plek in het centrum en dichtbij een paar supermarkten en de metro. De douches waren goed en warm. En het hostel is gemakkelijk te vinden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Minimalistisch en efficiënt, weinig comfortabel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhandige receptietijden (tot 18:00?). Kleine douche waarin alles nat wordt. Weinig zitruimte. Krakende bedden. Raam moet open voor voldoende ventilatie (lawaai!). Geen leeslamp waardoor veel licht van kamergenoten.

    Goede locatie. Makkelijk in en uit met toegangscodes. Mogelijkheid om was te doen. Wifi op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Net en zelfstandig onbemand hostel met prima faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het feit dat er 1 doucheruimte is met gordijnen i.p.v. muren als afscherming dus iets minder privacy maar het is een klein hostel dus de kans dat je met alle mensen tegelijk doucht is heel klein, ik ben weinig mensen tegen gekomen, hierdoor dus ook minder sociaal en moet je dus echt wel opzoeken maar prima om even lekker op jezelf te zijn

    Het was een prima kamer! wederom schoon en netjes, ook gebruik van wasmachine en droger was prima geregeld. Er is een leuke keuken waar je een koelkast en magnetron kunt gebruiken. Ook is er een kookplaatje beschikbaar maar alleen tijdens de tijden dat er een schoonmaker aanwezig is vanwege brandveiligheid, verder is het namelijk onbemand. De badkamer en toiletten zijn netjes en er hangt een fohn voor algemeen gebruik. Om de hoek is het trein/metro station en een grote supermarkt en restaurantjes, je bent met de trein of metro zo in het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Prima voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was erg kortaf en de 6persoons slaapzalen erg klein.

    Bedden waren fijn, super locatie en leuke restaurants in de buurt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Kan beter, maar is prima
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne van de badkamer Personeel is onvriendelijk

    Kamergenoten was gezellig. Grote kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,5
    Het slaapcomfort is minimaal, de matrassen zijn hard, een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het slaapcomfort is minimaal, de matrassen zijn hard, een kussen wat ik geen kussen durf te noemen en de kamer lag naast de keuken en is erg gehorig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    3,3
    Minimalistisch hostel met krakende bedden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg krakende bedden

    De accommodatie lag dichtbij een metrostation

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,3
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene: alles was heel schoon en netjes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    3,3
    Niet doen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg klein en krap hostel. Personeel bijna niet aanwezig. De spiegels vielen van de muren. Ik zou een ander hostel boeken.

    De locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,3
    Goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden staan erg dicht op elkaar. Douches waren krap en geen airco of goede ventilatie

    Goeie locatie. Goedkoop.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    3,8
    Bed was goed lang.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte kwaliteit matras, dekbed en kussen.slaapt op een plank! Lawaai van buitendeur houd je wakker. Personeel groet niet eens. Kan geen lachje van af. Geen afgesloten ruimte om je te wassen bij een wasbak( open en bloot op de gang!). Boek je een vrouwen kamer slaapt er alsnog een man bij je op de kamer. Geen knappe stoel te vinden om op te zitten. Alleen krukjes. Te kleine keuken waardoor er maar 4 max tegelijk kunnen eten. Zeer gehorige kamer. Zo krap is de kamer dat je over de koffers en schoenen van je kamergenoten struikelde. Kortom heb totaal niet kunnen uitrusten.

    Bed was goed lang.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    3,3
    Alles viel tegen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig privacy op de slaapkamer. Enorm vieze badkamers en wc. Personeel was niet erg vriendelijk en maar een paar uur aanwezig voor vragen.

    Alles viel tegen

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    de makkelijke toegang dankzij de deurcodes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wifi verbinding in de kamer was minder goed, en in de doucheruimtes is weinig privacy mogelijk wanneer meerderen tegelijk douchen

    de makkelijke toegang dankzij de deurcodes

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    5,4
    andere reizigers, kleine zitruimte waar je kon praten en tv...
    • Vakantiereis
    • Groep

    personeel kon nergens mee helpen, wifi deed het niet, bedden waren vies, linnengoed wel schoon.

    andere reizigers, kleine zitruimte waar je kon praten en tv kijken

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    5,0
    Vertrek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel dat het meest aanwezig was sprak geen Engels wat communicatie moeilijk maakte. Daarbij was het enorm warm in zowel de gang als de kamers. Koken voor/met meer dan 1 persoon was ook niet mogelijk aangezien keuken niet meer beslaat dan een koelkast en een gootsteen. Bij aankomst een one-night bed linnen gekregen, de rest van de week geen fatsoenlijk bed linnen gezien!

    Vertrek

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,0
    de locatie is er handig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er is bijna nooit personeel, kleine mini keuken, betalen voor linnengoed en erg koud savonds en snachts!

    de locatie is er handig

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: