Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arken Hotel & Art Garden Spa 4-sterren

Nordatlanten 100, 41834 Göteborg, Zweden

#49 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 456 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie. De spaavdeling was gesloten.

    Heerlijk ontbijt, prima kamer. Knusse lounge plekken met heerlijke loungebanken in het hotel zelf. Ik vond de het drijfhoutkunst en schilderijen prachtig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Lekker hotel, zal weer terugkomen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm/droog op de kamer. Kreeg verwarming niet uit. De spa toegang kost 40 euro (voor 4 uur). Dat is nogal prijzig als je als je even een sauna wil pakken. Veel wegen opgebroken in de buurt. Als de wind verkeerd staat ruik je de raffinaderijen en andere fabrieken.

    Ruim opgezet. Fijne sfeer. Erg goed eten. Leuke bediening. Goede fitness apparatuur. Goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Schoon goed geslapen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooi en goed en schoon hotel minpunt er wert aan mij gevraagd of ik ook gebruik wil makken van het ondbijt zo ja dan moest ik 11 euro bij betalen om dat ik via deze site had geboekt dan zit er geen ondbijt bij dat vond ik wel een beetje vreemd

    Een mooi en goed en schoon hotel voor tussen stop naar Scandinavië goede parkeer plaats ook als je een aanhanger bij je heb minpunt er wert aan mij gevraagd of ik ook gebruik wil makken van het ondbijt zo ja dan moest ik 11 euro bij betalen om dat ik via deze site had geboekt dan zit er geen ondbijt bij dat vond ik wel een beetje vreemd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets negatiefs bedenken.

    Fantastisch uitzicht, heel mooie tuin, aangename kamers, zeer uitgebreid en lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    Accountmanager
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdstip Spa sluiting

    Alles top

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,5
    Kerstweekend
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel, maar wel lekker rustig.

    Kamer was goed, ontbijt was geweldig!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    lokatie bij de industrie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs is vrij hoog

    lokatie bij de industrie

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    schitterend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel gelegen in de haven en dus geen mooie of groene omgeving. relatief kleine kamers. veel faciliteiten maar allen te betalen en dus duur.

    schitterend ontbijt. Hotel gelegen in de haven en dus makkelijk als je vroeg vertrekt met de boot

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    ontbijt erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    sauna en zwembad alleen betalen voor 4 uur, niet voor een uur en dus hoge prijs als je maar even wil zwemmen.

    ontbijt erg goed vriendelijk behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    5,0
    De lobby
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volgeboekte spa bij aankomst... te kleine hotelkamer .. te kleine badkamer.. diner was volgeboekt .. prijs kwaliteit slecht!

    De lobby

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: