Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Carlia 4-sterren

Norra Drottninggatan 26, 45131 Uddevalla, Zweden

#6 van de 7 hotels in Uddevalla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 784 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Uitstekende locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -Badkamer vond ik nogal klein. Vooral de wastafel vond ik erg klein. -De restaurant waar je s'ochtends kunt ontbijten vond ik erg klein in verhouding met het aantal gasten. Toen ik wilde ontbijten s'ochtends zat de restaurant helemaal vol. Uiteindelijk na even wachten kon ik ontbijten.

    -Prima locatie! Ideaal gelegen in het centrum. -Kamer op zich was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel op een goede locatie, maar de ontbijtruimte moet veel groter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtruimte is veel te klein, veel te weinig tafels. We verbleven 2 dagen in het hotel, beide dagen hebben we lang in de lobby moeten wachten op een vrije tafel. Andere gasten namen noodgedwongen hun ontbijt mee naar de lobby. Ook de aparte ruimte waar het ontbijtbuffet stond uitgestald was veel te klein, je kon moeilijk bij het eten omdat mensen elkaar in de weg liepen. De kwaliteit van het eten was wel goed en ruime keuze.

    De locatie was prima, in het centrum. Parkeergelegenheid direct achter het hotel. Fijne nette kamer met uitzicht op de stad. Gezellige pub in het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    Een fijn verblijf, zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden om een 3e bed gevraagd en kwam een soort van logeerbedje erbij te staan wat niet zo lekker sliep zei mijn zwager

    Veel keuze met ontbijt, alles smaakte ook erg goed. Bedden waren erg prima en kamer was mooi ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Hotel voor tussenstop,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ontbijtzasl, te weinig ruimte voor aantal hotelgasten. Badkamer was aan renovatie toe.

    Ruime kamers, rustige ligging aan rand van het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Goed hotel in de buurt van meerdere restaurants
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren van de auto ivm bonnetje in de auto

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    9,2
    Het uitzicht van de kamer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht van de kamer

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    4,2
    kamer was schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op zondag aangekomen, vloer bij koffie/jus uitgifte zeer plakkerig was op dinsdag ochtend nog het zelfde.Bij het ontbijt buffet plakte de vloer bij de broodjes. bij aankomst was er een persoon die inchecken drankjes uitgifte en bijvullen moest doen. vorig jaar hier geweest vond het nu veel minder geen 4 sterren waard.

    kamer was schoon.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: