Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Linkoping 3-sterren

Hantverkaregatan 1, 582 23 Linköping, Zweden

#10 van de 19 hotels in Linköping

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1111 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    fijn hotel midden in Linkoping
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. In de kamer naast ons hadden een aantal mensen het erg gezellig met luide muziek en praten. Lastig als je wilt slapen. Ik ben naar de receptie gegaan om half 1; de vriendelijke receptionist ging meteen kijken voor een andere kamer (ging om 2 nachten) en heeft ons naar een rustige kamer omgeboekt. Heel fijn! De locatie midden in centrum was top met een parkeergarage onder het hotel, en ook erg goed ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    Je hoeft niet verder te zoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grand Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bed wat langer, maar dat probleem ondervinden we wel meer

    Heerlijk ontbijt. Vriendelijk pesoneel; Enig minpuntje : voor twee reisgezellen waren de bedeen iets te kort, maar dat kan ook aan de afmetingen van de REUSgezellen zelf liggen. Het hotel zelf ligt vrij centraal. Je vindt alles wat je nodig hebt vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit Best Western Hotel heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het ligt direct aan het centrale stadplein in Linkoping, maar toch heb je hierdoor geen geluidsoverlast. De auto kan geparkeerd worden in een openbare parkeergarage op 3 minuten loopafstand. Het ruime ontbijt wordt geserveerd in het direct naastgelegen (eigen) tapasrestaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf met lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De éénpersoonskamer was compact, maar voorzag alles wat ik nodig had.

    Origineel, lekker ontbijt. Alles in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,0
    Overnachting Linkoping
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, hotel staat midden tussen cafe's met terrassen die zeer druk bezocht worden. Badkamer extreem klein.

    Ontbijt goed verzorgd, kamer netjes.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Hotel heeft een prima tapasrestaurant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grand Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Prima ontbijt. Midden in stadscentrum

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,1
    Mooie locatie (midden in het centrum) en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zoals je kan verwachten van een hotel midden in de stad is de prijs per vierkante meter prijzig. Behoorlijk kleine kamer met een nog kleinere badkamer. Tip, boek een kamer met aparte bedden, dat zijn de grootste kamers, in tegenstelling tot de omschrijving "Grand".

    Mooie locatie (midden in het centrum) en lekker ontbijt. Het restaurant dat vooral tapas serveert is ook een aanrader.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: