Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over MJ's 4-sterren

Mäster Johansgatan 13, Norr, 211 21 Malmö, Zweden

#2 van de 40 hotels in Malmö

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1467 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,2
    Top Hotel op een super goede locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We waren iets minder gecharmeerd van de diner kaart en formule. Wel hebben we begrepen het restaurant al lang van te voren is volgeboekt omdat het erg hip en favoriet is onder de Zweden. Je hebt de keuze uit allerlei kleine gerechten. Maar als je het niet vraagt weet je niet of het koude of warme gerechten zijn. Van te voren wel even gevraagd hoe "groot" de porties waren. De vriendelijke serveerster zei ons dat 2 tot 3 gerechtjes normaal zijn. Maar deze gezonde Hollandse jongen was na 3 gerecht-jes toch blij met een goed vullend nagerecht.. ;-) De rest van ons verblijf daar hebben we heerlijk op het plein gegeten !

    Wat een tophotel !! De locatie is echt geweldig ! Midden in de stad vlak aan het gezelligste plein van Malmö. Wij hadden een superieur room op de 1ste etage. Deze was groot en ruim met een groot heerlijk bed. Het ontbijt was heerlijk ! Alles super vers tot aan het zelf gebakken brood. Of de wafels die je zelf mag/kan bakken. Het ontbijt was echt een feestje !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Super hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voortreffelijk ontbijt mooie kamer. Gezellig druk bij de bar. Maar zodra je kamerdeur dicht is een oase van rust! Zeer vriendelijk personeel ! Kortom alles klopt.👍Moeten zeker eens terug

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,6
    Lekker hotelletje hoor!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fitness ruimte viel wat tegen, waren alleen 4 cardio apparaten maar wie gaat er dan ook sporten tijdens zijn vakantie.

    Entourage en styling is fantastisch, er is over de kleinste dingen nagedacht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    Een van de gezelligste hotels die ik ken met de leukste...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een van de gezelligste hotels die ik ken met de leukste sfeer. Zowel personeel als interieur heel speciaal. Het restaurant (en ontbijt) bevindt zich op een overdekt binnenplaatsje. Ik kom hier graag nog een keer terug.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Verrassend maar fantastisch.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig vrije krukken in de bar. ))

    Het is een prachtig hotel. De check in ging uitstekend. Tip: boek een P-plaats bij uw reservering, vallet parking als bonus. De Hotelbar is fantastisch en zit op vrijdagmiddag om 16:00 nokvol, heel Malmö zit dan vol aan de wijn en het bier om het weekend te vieren. Het restaurant is geweldig. Het ontbijt meer dan uitstekende en de kamers top. Ik kom zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    zie hierboven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets ! We kregen ivm een feest in het hotel een gratis upgrade naar een grotere kamer en de auto hadden we geparkeerd in de ondergrondse parkeergarage van het hotel

    Prima ontbijt op een mooie locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Klasse hotel in verrassende stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Kamer, ontbijt was uitstekend. De hele ambiance was klasse. We waren qua hotels gevlucht uit de te dure en matige hotels in Kopenhagen. Dit hotel is de Top. En Malmö is super, als je houdt van prachtig aangelegde nieuwbouw in oud haven gebied.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een kamer zonder raam naar buiten. Alleen een raam op de ontbijtruimte. Daar kwam erg veel lawaai vandaan. Na vragen kregen we een andere kamer. Het ontbijt was enorm druk en veel was op. Enorm ver lopen met koffer.

    Lokatie. Leuke stad. Personeel aardig. Andere kamer zonder zeuren. Stille kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    5,8
    Ruime kamer, vriendelijk personeel , maar veel te warme kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm in de kamer en geen mogelijkheid om te ventileren, er zijn later 2 ventilatoren gebracht , maar deze laten de warme lucht rond gaan maar koelen weinig.

    Het personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,2
    Prachtig hotel met heerlijke ruime kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt kan beter worden aangevuld, als je laat bent, zijn sommige dingen al op.

    Wat een prachtig, smaakvol ingericht hotel! De kamers zijn ook bijzonder ruim, inclusief sfeerverlichting, fijne bedden en een ruime badkamer met bad. Het ontbijt was dik in orde en de ontbijtruimte was ook al zo sfeervol (prachtig servies en kaarsen). Gegeven de kwaliteit is de prijs echt een koopje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    - mooi ingerichte kamers, comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - WiFi signaal zwak in onze kamer - op vrijdagavond bleek kamer aan straatkant duidelijk geluidsoverlast van straat te geven, ondanks vraag om rustige kamer

    - mooi ingerichte kamers, comfortabel - mooi gebouw, met prettig lounge gedeelte - goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    De sfeer en de aankleding waren geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco op de kamer

    De sfeer en de aankleding waren geweldig. een mooie binnen tuin en de kamers heel authentiek

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Goed uitgebreid ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rumoerige kamer, geen airco

    Goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Perfecte ligging
    • Stel
    • Business Kamer - Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, gehele nacht, laden en lossen

    Perfecte ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Gothenburg
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel totaal geen probleem!

    Uiterst vriendelijk personneel zowel bij ontvangst en het verblijf!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,9
    sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer

    sfeer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    ontbijt en kamer goed.uitzicht minder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitzicht .

    De kamer was prima..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    heel aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De sfeer, kamers en ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,2
    We vonden de locatie daar beter ,zeer eenvoudige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We vonden de locatie daar beter ,zeer eenvoudige bereikbaarheid om Kopenhagen te bezichtigen met de trein . Rustig om te slapen ,vriendelijke receptie ,lekker ontbijt ,zalig bad ,Malmö prachtige stad ,leuk om te schoppen ,lekker om te eten ,Top Hotel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Fijne, comfortabele kamer en heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    TV op de kamer deed het niet. Op de bovenste verdieping hebben kamers maar een heel klein raam.

    Fijne, comfortabele kamer en heel centraal gelegen. Fijn ook dat de auto onder het hotel geparkeerd kan worden (tegen betaling).

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Erg fijn hotel waar we al vaker zijn geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voorheen stond er een koffiemachine voor gratis koffie in de lobby, nu alleen nog een thermoskan met koffie, beetje jammer.

    Erg fijn hotel waar we al vaker zijn geweest. Zoals gewend een goede service, prettig hotel. Er was iets misgegaan met de reservering bij het hotel maar dat werd uitstekend opgelost en we kregen een luxere kamer.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,6
    Prima ligging, vlak bij voetgangersgebied en station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets.

    Prima ligging, vlak bij voetgangersgebied en station.Ideaal voor stedentrip Malmo en Kopenhagen( trein) Grote kamer, ruime badkamer.Goede wifi

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,8
    mooie heel centrale ligging, heel goede service, top...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond het spijtig dat de receptioniste heel wat misbaar maakte bij het feit dat ikzelf mijn oldtimer in de hotel garage wilde parkeren en terug uitrijden.

    mooie heel centrale ligging, heel goede service, top kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    Locatie, bedden, geluidsdemping, comfort van de kamers, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit WiFi

    Locatie, bedden, geluidsdemping, comfort van de kamers, zeer uitgebreide en volledige ontbijt, luxe badkamers en heT parkeren..., alles is top

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel begint een beetje gedateerd te raken

    Ruime kamers

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    10
    Kamers uitstekend , uitstekend ontbijt ,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Kamers uitstekend , uitstekend ontbijt ,

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    9,6
    heerlijk ontbijtbuffet!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    heerlijk ontbijtbuffet!

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    10
    Ruime kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ruime kamers Zeer comfortabel en gezellig ingericht Zeer gastvrije ontvangst Locatie Wifi ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    De locatie: midden in de oude stad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi

    De locatie: midden in de oude stad!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    Rustig Hotel midden in het uitgaanscentrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Rustig Hotel midden in het uitgaanscentrum.Zeer uitgebreid ontbijt.Auto in de hotelgarage,die voor je gebracht en gehaald werd.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van MJ's

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: