Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Center Hotel - Sweden Hotels 3-sterren

Stora Badhusgatan 28, Centrum, 41121 Göteborg, Zweden

#60 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1523 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,0
    Verschrikkelijke ervaring. Na al die uitstekende ervaringen in Zweedse hotels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beter gekund: service, de kamer veel beter gekund; en met respect worden behandeld. We waren afwisselend geïrriteerd, teleurgesteld en woedend. De 1e nacht heb ik vrijwel niet geslapen; ik was gebroken. Overigens prima ervaringen met hotels in Zweden.

    Ontbijt was oke. -De tweepersoonskamer die we toegewezen kregen was een eenpersoonskamer met 'n groot eenpersoonsbed. Rond't bed absoluut geen ruimte. Zeer slechte, doorzakkende matras. Voor de 2e kregen we nauwelijk geld gerestitueerd; dus maar gebleven. De 2e nacht betere kamer: bijna afgedwongen. 'I am not supposed to do this,' zei de dame. Verschrikkelijke ervaring. Ik RAAD dit hotel sterk AF.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    Een fijn centraal gelegen hotel voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de zit/eet ruimte was er wel wat stof te zien, dus ze maken maar oppervlakkig schoon. Het gebouw is al wat ouder je ziet hier en daar sanitaire buizen lopen.

    Na aankomst konden we zelf wafels bakken en waren er versnaperingen aanwezig, wat wel leuk is. Er was zelfs verse koffie. Fruitsap was er ook. De badkamer was heel mooi afgewerkt en ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,3
    slechte prijs kwaliteit verhouding kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai van een airco van buiten op het dak. Veel te kleine kamer voor de prijs. Het ontbijt was niet echt aantrekkelijk en de ontbijtruimte te klein. Waardoor ik aan een tafeltjes moest zitten wat al vies was, doordat andere er andere hadden ontbeten.

    Niets, alles viel tegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,0
    Slechte prijs / kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is een prima hotel, maar niet voor de prijs die ze dit jaar vroegen (€200 meer dan voorgaande jaren voor 4 nachten).

    De ligging t.o.v centrum is goed. Makkelijk bereikbaar, omgeving oogt veilig (ook 's avonds)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Ligging, prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, prijs kwaliteit

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kleine lift.

    Ruime kamer en badkamer op een mooie locatie met een goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,3
    Prima hotel met voldoende voorzieningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Net hotel en voldoende voorzieningen met prima ontbijtniets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Ontbijt zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer klein je kan zittend op toilet douche

    Ontbijt zeer goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,9
    Groepsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst! Goed ontbijt. Eerder kleine kamers maar wel proper en net.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    6,7
    De locatie was ideaal, vlak bij de plek waar de conferentie...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt is zeer matig, WiFi gaat met codes welke verlopen waardoor je een hele administratie moet bijhouden als je meerdere devices hebt. Daarnaast was het instabiel. Dunne dekens en personeel komt niet alle afspraken na, bijv over vervangen handdoeken en glazen. Bij uitchecken werd niet eens gevraagd hoe ik het verblijf vond. Dit was mijn derde keer in 3 jaar in dit hotel en een eventuele volgende keer ga ik even verder zoeken wat er meer in de buurt zit. Elk jaar was het een beetje minder naar mijn gevoel.

    De locatie was ideaal, vlak bij de plek waar de conferentie was, maar ook dichtbij centrum en openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt, erg vriendelijk personeel, alles heel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers waren erg klein.

    Heerlijk ontbijt, erg vriendelijk personeel, alles heel schoon.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    9,6
    Top ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Top ontbijt. Fijn dat koffie en thee de hele dag gratis is. Kamer klein maar comfortabel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: