Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Backpackers Hostel 2-sterren

Upplandsgatan 2a, Norrmalm, 111 23 Stockholm, Zweden

#14 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2912 beoordelingen over dit hostel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Een beetje als thuiskomen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers niet zo praktisch georganiseerd

    Heel behulpzaam personeel, ruime kamer, gezellige gemeenschappelijke ruimte, uitstekende hygiëne, georganiseerde kajaktocht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Fantastische tijd gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Mooi schoon hostel met vriendelijk personeel. Goede locatie midden in het centrum. Fietstour vanuit hostel is erg aan te raden! Evenals de Zweedse gehaktballen bij het restaurant ernaast.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zoeken naar de douches. Het hostel was een beetje een doolhof

    Ik heb de fietstour gedaan en die vond ik eel erg leuk, de gids vertelde leuk en veel dingen. Ook over de historie van stockholm. De locatie was prima en het gebouw was mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Kamer was af en toe wat aan de warme kant

    Schoon hostel, vrolijk en vriendelijk personeel, gratis koffie, thee en wifi en lekker ontbijt. Verder organiseert het hostel een reeks leuke activiteiten (walking tours, viking sauna tour en meer), ideaal om je hostelgenoten te ontmoeten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Een prettig verblijf waar ik leuke, nieuwe mensen heb ontmoet!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huren van beddengoed en het ontbijt is erg prijzig, rond de €7,50 voor ontbijt. Het ontbijt was wel erg lekker, maar aangezien er ook koelkasten aanwezig zijn per kamer, kan je beter zelf een ontbijtje halen.

    De sfeer in het hostel was leuk, er waren voornamelijk jongeren vanuit allerlei landen aanwezig. Hier heb ik ook hele leuke mensen leren kennen en dingen in Stockholm mee gedaan samen. Er worden activiteiten georganiseerd, zoals naar een sauna bij een meer, waaraan je vrijwillig kan deelnemen. De kamers waren ruim en de bedden fijn. In de kamers was een kluis aanwezig. De keuken is ruim met twee kookplaten en gratis pasta! Het ontbijt was erg lekker met brood, beleg, fruit, etc. Vriendelijk en vrolijk personeel. Grappig feitje: in het hostel mogen geen schoenen gedragen worden, waardoor het er erg schoon was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel en de ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    In het hostel zijn schoenen niet toegestaan. Bij de deur is de mogelijkheid om je schoenen in een kast te laten staan, maar deze kan niet afgesloten worden dus het advies van het hostel is om je schoenen mee te nemen naar je kamer. Verder zijn er nog een paar (minimale) kosten die ter plekke betaald moeten worden zoals de huur van het beddengoed en de handdoeken.

    Het hostel is centraal gelegen maar toch niet aan een drukke straat wat het fijn rustig maakt. Het personeel is heel vriendelijk en staat altijd voor je klaar om je te helpen of even een praatje te maken. Er worden bijna dagelijks evenementen georganiseerd door het hostel zoals een viking sauna tour, een quiz, een pubcrawl, en nog veel meer. Verder is het een zeer flexibel hostel. Laat inchecken of vroeg uitchecken is geen probleem en bij het ontbijt kan gekozen worden voor een volledig ontbijt of een goedkopere variant. Al met al een geweldig hostel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    Top! Ooit ga ik er waarschijnlijk terug zolang ik niet de leeftijdsgrens overschrijd :)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Misschien alleen de prijs van het ontbijt. Maar komt waarschijnlijk door de locatie (Stockholm is peperduur)

    Zowat alles.. De goede sfeer en de ruimte die je had misschien toch wel het meest

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    De sfeer is heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De sfeer is heel prettig. De gedeelde kamer met 8 personen erg ruim met prettige badkamer. Veel verschillende hoekjes om te gaan zitten, lezen, kletsen, al naar gelang waar je behoefte aan hebt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,2
    De gezellige sfeer in het hostel is echt een enorm pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het zou misschien helpen als er in de keuken meer dan één magnetron geweest zou zijn, en als er een handleiding voor de magnetron was geweest, want nu was het wachten tot de eerste persoon het had uitgevogeld en daarna in de rij voor de magnetron.

    De gezellige sfeer in het hostel is echt een enorm pluspunt. Het personeel is zeer behulpzaam en er is een goede sfeer onder de gasten. Ook de locatie is erg prettig, vlakbij het station en op loopafstand van de oude binnenstad - daarnaast ligt het niet afgelegen waardoor je niet door donkere lege straten 's avonds terug moet lopen. Al met al een comfortabel en gezellig verblijf gehad met een supergoede prijs/kwaliteit verhouding!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Een gezellig en goed schoon hostel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Iets groter kluisje voor je koffer, het luchtventilatiesysteem op de kamer maakt (ook 's nachts) best een hoop lawaai.

    Elke dag zeer goed schoongemaakt. De locatie is top, midden in het centrum van Stockholm. De keuken mag je gebruiken en voldoet om (avond)eten te maken. Je hebt snel contact met mede-reizigers! En na 11 uur was de koffie de hele dag gratis, niet onbelangrijk met de prijzen in Zweden ;-)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Aanrader!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het sfeer is fantastisch. Locatie uitmuntend. En 1 verdieping lager is heerlijk ondergronds en beetje doolhofachtig. Aanrader voor als je met groep vrienden bent.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    De kamers waren enorm proper, het is super centraal gelegen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is zeker geen party hostel, iedereen moet stil zijn om 11 uur

    De kamers waren enorm proper, het is super centraal gelegen en ook het personeel was vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige medegasten, geweldige accomodatie. We zouden direct terugkomen! Met 6 in een kamer liggen (ook al kom je alleen of met twee aan) is de beste optie: je leert meteen iedereen kennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Gezellig, comfortabel, sociaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer stond vaak heel de vloer blank van vorige gebruikers. Verder waren de badkamers prima

    Erg gezellige inrichting, makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en heel centraal gelegen. Ook heel dichtbij een walk-in dokter, wat ik nodig heb gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie! De kamers waren schoon en de grootte was ruim voldoende. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Verder was er een gratis sauna, maar daar hebben we helaas geen tijd voor gehad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,8
    Sfeervolle toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er kon geen raam open in de slaapkamer, daardoor was het er erg warm.

    De locatie was geweldig. Je was vlakbij het metro en treinstation, waardoor je makkelijk naar alle trekpleisters kon reizen. Ook was het op loopafstand van het shopping center. Ze hadden met de pub naast het hostel een leuke deal met korting op bier. In de buurt zitten aardig wat restaurantjes en kroegjes. De bedden waren ook van goede kwaliteit. Het was allemaal erg schoon doordat je je schoenen al bij binnenkomst uit moet doen. Daardoor voelde het ook heel huiselijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,2
    Het ontbijt was goed en meer dan genoeg, voor dat geld krijg...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed en meer dan genoeg, voor dat geld krijg je het niet in de supermarkt. De slaapzalen waren comfortabel en schoon en doordat ze met een code waren afgesloten kwamen er geen anderen op de kamer. De sauna en de douches waren ook prima. Kortom een fijn verblijf op een perfecte locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,9
    Het hostel is stijlvol ingericht, de service is ontzettend...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is net wat buiten het historische centrum, dat is echt het enige nadeel

    Het hostel is stijlvol ingericht, de service is ontzettend goed, vriendelijk en betrokken personeel en de faciliteiten zijn goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    10
    Luxe voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Gratis sauna, gratis schaatsverhuur, privédouches beschikbaar en zeer goed uitgeruste keuken. Het personeel voorziet elke dag een activiteit waarbij je de andere hostelgasten beter kunt leren kennen. Makkelijk bereikbaar vanaf het centraal station.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    10
    Ideaal hostel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je zit niet in het studentengedeelte van de stad, maar desalniettemin een top locatie om alles te verkennen in Stockholm.

    De slaapzalen zijn leuk ingericht, waardoor je niet het idee hebt dat je op een zaal slaapt. Leuke lounge en receptie waar je lekker kunt zitten en spelletjes kunt doen. Goeie privé douches en ideale locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Super hostel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets :)

    Ontzettend gezellig, goed geregeld, lief personeel, sfeervol, schoon, ... Echt aan alles is gedacht; geweldig verblijf gehad!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    prima dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 7 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prima dicht bij het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Zalig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel lekker ontbijt ! Leuke en gezellige inrichting van het hostel. Heel netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Ruime kamers met kluisjes en 2 douches voor 8 personen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers met kluisjes en 2 douches voor 8 personen. Comfortabel bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Vooral voor solo-reizigers aan te raden. Laken en ontbijt zijn extra kosten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed op een Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had last van het geluid van de bar ernaast, met muziek.

    Op loopafstand van het station. Midden in het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Heerlijk en relaxed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ligt in een leuke omgeving en je bent zo in het centrum. Hele aardige mensen! Behulpzaam!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine oncomfortabele douche

    Lokatie, ontbijt, ruime kamer Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    Top voor gezelligheid!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen oven aanwezig.

    Goede gezellige sfeer. Goede gemeenschappelijke ruimtes. Schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    5,8
    Deur sloot niet goed, hierdoor veel straatlawaai en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deur sloot niet goed, hierdoor veel straatlawaai en koude(tocht)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Het was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er wel wat vies. Keukenspullen deels niet afgewassen.

    De ontspannen sfeer, vriendelijk personeel en geweldige lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    6,7
    Op de foto's lijkt het mooier dan in werkelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algehele sfeer en hoe alles was geregeld paste niet bij mij.

    Moeilijk te zeggen. Misschien de ligging tov centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi-verbinding, vlekken op tapis plein

    Locatie, vriendelijk personeel, eigen keuken (appartement essingen)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Prima. Druk en hip hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm op de kamer

    De inrichting was gaaf gedaan. Vintage stijl

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    ontbijt vond ik wat minder!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt vond ik wat minder! je mocht maar uit 1 broodje kiezen en daarnaast kreeg je yogurt met fruit! voor mij was te weinig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Ik sliep op een slaapzaal met acht bedden en deze was zeer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was zeer traag

    Ik sliep op een slaapzaal met acht bedden en deze was zeer ruim in vergelijking met andere hostels waar il bem geweest

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van andere gasten s nachts, geen ramen (wel daglicht inval van boven), warm op de kamer, geen gordijn dus vroeg wakker

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Superhostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    De ontspannen sfeer en het restaurant wat vast zat aan hostel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    8,8
    Top hostel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel heel behulpzaam, sauna beschikbaar, fijne woonkamer, sfeervolle kamers, heel huiselijk gevoel. Ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    9,6
    Goed ontbijt, schone faciliteiten en een leuke sfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, schone faciliteiten en een leuke sfeer!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    10
    + De Zweedse film met snack in de gezellige zithoek met tof...
    • Vakantiereis
    • Groep

    + Jammer dat sommige jongeren 's avonds onnodig veel kabaal maakten in de living en hun drank niet opruimden.

    + De Zweedse film met snack in de gezellige zithoek met tof en zorgend personeel. + Alles was proper, want er werd elke dag gekuisd. + Er waren kluisjes en een kamercode: ik voelde mij er veilig. + Supergezellige keuken en living. In deze hostel zou ik een hele dag kunnen verblijven zonder de deur uit te moeten. + Inrichting was top. + We kregen genoeg informatie over alles. + Afscheidschocolaatje

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    10
    Veel gemeenschappelijke ruimten, waaronder een grote keuken...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets, zou zeker weer naar dit hostel gaan!

    Veel gemeenschappelijke ruimten, waaronder een grote keuken en café. Heerlijk ontbijt voor een paar euro. Worden leuke activiteiten georganiseerd die mensen bij elkaar brengt. Geweldige dagen gehad met veel leuke mensen, een van de beste hostels waar ik ooit ben geweest!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Locatie was top als uitvalsbasis naar de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer was niet "echt" schoon. Lag nog papieren zakdoek onder kastje en vloer in keuken voelde plakkerig aan.

    Locatie was top als uitvalsbasis naar de stad.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    8,3
    Genoeg voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De sanitaire voorzieningen zijn minder vergeleken bij alle andere voorzieningen. Geen wastafels, behalve het wc fonteintje. De matrassen zijn ingezakt en aan vervanging toe.

    Genoeg voorzieningen. Prima onderhouden. Warm en gezellig. Leuk ingericht. Gratis Sauna.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Heel lekker en gezond
    • Vakantiereis
    • Groep

    /

    Heel lekker en gezond

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,8
    Prima verblijf, sfeervol, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geregeld ging het brandalarm 's nachts af.

    Prima verblijf, sfeervol, goed ontbijt. Goede locatie.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,5
    De ligging van het hostel is ideaal als je dagelijks te voet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoenen uit bij binnenkomst, een Zweedse gewoonte.

    De ligging van het hostel is ideaal als je dagelijks te voet de stad wilt verkennen.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Mooie aankleding, leuke activiteiten, goede sfeer,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer zonder ramen

    Mooie aankleding, leuke activiteiten, goede sfeer, behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    9,6
    Goda valet av frukosten och gemensamheten mellan de boende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goda valet av frukosten och gemensamheten mellan de boende

Er zijn ook 38 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: