Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clarion Collection Hotel Carlscrona 4-sterren

Skeppsbrokajen, 371 33 Karlskrona, Zweden

#3 van de 19 hotels in Karlskrona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 540 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    prima kamers, goede service van het personeel, schoonmaak had beter gekund
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, inclusief diner
    • Verbleef 3 nachten

    geen schoonmaak van de kamer terwijl we niet het kaartje " geen schoonmaak nodig" hadden opgehangen. onvoldoende handdoeken op de kamer. Deze moesten worden bijgedraaid en werden ook niet spontaan verwisseld na 2 dagen. kamertemperatuur was op 26 graden ingesteld en de thermostaat was verstopt in de badkamer, dus totdat we m hadden gevonden was het vreselijk warm op de kamer

    Ontbijt was prima en personeel vriendelijk en fijne service!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit voor hotel in halfpension.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, inclusief diner
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben 3 dagen verbleven in dit hotel. Het is een hotel dat uit 2 delen bestaat. Het kan dus dat je buiten moet om van het restaurant naar je kamer te gaan. Sommige mensen vinden dit lastig. Parkeren kan in het weekend gratis voor het hotel. In de week moet je hier overdag betalen. Het is een proper hotel. Het ontbijt is ok. Ik heb graag iets meer mogelijkheden wat soorten koffie betreft, maar op zich was de koffie ok. Bij de prijs is ook het avondeten inbegrepen. Je krijgt hiervoor soep, voorgerecht en hoofdschotel in buffetvorm. Er is telkens één hoofdschotel voorzien, het is dus niet zo dat je kan kiezen. Dit avondmaal was ok. Dit avondmaal zorgt er voor dat de prijs-kwaliteit van dit hotel goed is. Je moet ook 's avonds niet meer op zoek naar een restaurant. Bij de meeste hotels op Booking.com is het avondeten niet inbegrepen. Kortom: hotel is ok. Karlkskrona zelf is een leuk stadje: - Een winkelstraat, leuk plein,.. (wandelafstand) - Maritiem museum is leuk (zeker de duikboot) en gratis. Je kan hier ook voor 100 SEK (ongeveer 10 euro) eten (warme maaltijd met drank en koffie inbegrepen) - Gratis overzetboot naar eilandje Aspo. (ideaal om te fietsen) - Een aantal eilandjes zijn ook met de auto/fiets te bereiken. (zelf niet gedaan) - Leuke wandelingen kan je vinden in het boekje met natuurreservaten in Blekinge. (gratis in VVV-kantoor) Dit is een boekje met wel 50 natuurreservaten in een straal van 50 km. rond Karlskrona. - Leuke avondactiviteit in de winter in Zweden is het populaire ijshockey (jammer dat Karlskrona net uit de eerste klasse is gezakt).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    uitstekend ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met avondmaaltijd
    • Verbleef 3 nachten

    geen airco !!

    uitstekend ontbijt en diner

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    Goed ontbijt en goed diner.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, inclusief diner
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt en goed diner.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    bijzonder plezierige tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, inclusief diner
    • Verbleef 7 nachten

    Alles beviel prima. All in service.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    9,6
    Beetje thuiskomen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, inclusief diner
    • Verbleef 3 nachten

    Fitness ruimte.

    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goed ontbijt en steeds lekker diner. Mooi ingerichte kamers.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    8,8
    Geen duidelijke informatie omtrent parkeergelegenheid in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen duidelijke informatie omtrent parkeergelegenheid in de buurt, geen airco maar wel ventilator op de kamer, bijgebouw oogt wat afgeleefd maar kamer zeker oké. Het buffet 's avonds was veel minder in vergelijking met dat van Clarion Collection Planetstaden in Lund.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,1
    Prima kamers met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is vriendelijk, maar afstandelijk. De (hoge) verwachtingen zijn toch niet helemaal waargemaakt

    Prima kamers met goede bedden. Verzorging is uitstekend (met een goed ontbijt, koffie 's middags en je kunt er zelfs (gratis) eten).

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    Goed verzorgde maaltijden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje donkere kamers en geen ijskastje.

    Goed verzorgde maaltijden.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,0
    De kwaliteit van de bedden is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine, volle kamers die bij zonneschijn erg warm worden. Lawaaiige buurt dus oordoppen mee.

    De kwaliteit van de bedden is prima

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: