Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clarion Hotel Amaranten 4-sterren

Kungsholmsgatan 31, Bellavista, 10420 Stockholm, Zweden

#92 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4759 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    Goed ontbijt, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water in douche en bad was lauw, kamer was relatief klein. Ligt wel een beetje buiten het centrum.

    Goed ontbijt, goede bedden. Mooie inrichting in de inkomhal en de kamers. En een badkamer met bad en fluffy handdoeken. Enthousiaste medewerkster Bea "makes your day".

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Kamers en ontbijt waren prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er is te weinig personeel aan de receptie en in het restaurant tijdens het ontbijt. Het ontbijt is goed maar het is heel erg druk. Kleine liften met een lange wachttijd.

    Kamers en ontbijt waren prima. Locatie is goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    4,2
    Dit hotel beantwoordt op dit ogenblik niet meer aan de voorwaarden voor 4****
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Massa volk bij ontbijt Onvoldoende hygiene te kleine kamers

    Zeer kleine kamers standaard. Ontbijtruimte zeer lawaaierig, tafels werden afgeruimd maar niet gereinigd. De kruimels en koffievlekken van je voorganger kon je best verwijderen met een extra servietje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    prima hotel om een tripje Stockholm te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was matig vooral de derde laatste dag was veel op terwijl het heel druk was

    prettige ontvangst, fijne kamer en snelle afhandeling, centrum goed te lopen vanuit het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we niet contant konden betalen als we iets te drinken wouden halen...en we konden alleen normale koffie krijgen...koffieapparaat was kapot En bij het ontbijt niet voldoende zitplaatsen...dat mensen aan de bar hun ontbijt moesten nuttigen.

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was iets wat klein voor drie volwassenen.

    Het ontbijt was top. Daarnaast zag het hotel er ook heel stijlvol uit incl. cocktailbar. De locatie is echt perfect om heel Stockholm te kunnen bereiken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    4,2
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer geboekt met een bad, we kwamen aan bij het hotel, kregen een kamer toe gewezen. Komen we binnen, kamer vies! Beddengoed een zooitje badkamer handdoeken op de grond etc. Dus wij terug naar de receptie. Excuses kregen we, maar er was veder geen kamer met een bad meer (we moesten 190€ voor één nacht betalen dus dan zou je denken dat je krijgt waar je voor betaald) We konden alleen nog een normale kamer krijgen maar, dat wouden we niet. Nou dan was er niks wat ze voor ons konden doen. Dus dachten wij gaan we ergens anders heen. Dan willen we ons geld terug. Nou dat kon ook niet want dan moesten we booking.com bellen en het met hun regelen. We probeerden het toen weer op te lossen met ze door te zeggen geef ons een voucher voor dezelfde kamer die we hebben geboekt maar op een ander moment. Dat was ook niet mogenlijk. Ze konden niks voor ons betekenen of een normale kamer of weg gaan. Wat een leuk weekend weg was werd wel erg zuur. Dus barste ik in tranen uit. Terwijl mijn partner mij trooste begon de receptie juffrouw ineens te zeggen dat ik niet hoefde te huilen en dat ze alles wel ging oplossen. We kregen de mini- suite die normaal gesproken voor 800€ per nacht gaat met bad! We waren toen erg blij en gingen naar de kamer, het was best mooi toen we binnen kamen maar zeker geen 800€ waard. In het bad lagen twee haren! En toen we de bubbels aan zetten kwam er allerlei viezigheid uit! Om terug te gaan naar de receptie daar moesten we niet aan denken na de behandeling van hiervoor. Ik werd wakker om 5 uur s ochtends doordat het zo verschrikkelijk heet was, terwijl de airconditioning aan stond! Het was niet uit te houden, ook was er in onze kamer met een waarde van blijkbaar 800€ geneens badjassen of slippers en in de douche zat een wit geelig douche gordijn. Ik kan het hotel zeker niet aanraden. Ik en mijn partner gaan heel vaak weekendjes weg en dit was zeker het slechtste hotel waar we ooit geweest zijn. Erg jammer dat ons weekend zo is gelopen.

    Het ontbijt was wel lekker alleen geen verse jus d’orange of yoghurt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,3
    Hotel is een ideale uitvalbasis voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was heel klein en behoorlijk luidruchtig. Als de bovenburen hun deur dicht"gooiden", dan voelden we gewoon luchtverplaatsing in ons bed. Niet normaal. Met zicht op een dak niet echt een vakantiegevoel.

    Het ontbijt was SUPER ! Heel veel keuze. Ruime ontbijturen, uitgebreid tijdens het weekend tot 11 h.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste ochtend was het ontbijtbuffet heel druk. We wouden een fiets huren, het meisje aan de receptie heeft ons wel wat geholpen, maar we moesten zelf nog bellen naar een lokale verhuurder.

    Kleine kamer, maar super leuk ingericht. De producten van Rituals zijn top! Het ontbijt is zeer gevarieerd en lekker!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Super lokatie vriendelijke mensen, echter paar jaar geleden zag de stad er mooier uit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er een zwerver door het hotel bij de receptie liep. Zag geen portier meer bij de deur staan.

    Vroeger was het hotel voorzien van een zwembad, maar gelukkig hebben ze nog wel een sauna. Echt heerlijk. De airco in het hotel doet het niet. Het vriendelijke personeel heeft er voor gezorgd dat ik een ventilator op mijn kamer kreeg. Volgende x zal ik oom zeker hier weer boeken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,9
    Fijn hotel met goede sfeer en wat stevigere prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Als je de kamer schoon wil hebben moet je dat zelf aangeven. Mijn kamer was wat klein en er was een tapijt en gordijnen: als je extreem gevoelig bent stof het geen aanrader. Uitzicht was op kale binnenplaats; meeste kamers hebben geen uitzicht.

    Hoewel het hotel modern is ingericht was het tijdens mijn bezoek erg gezellig in de bar en restaurant. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum, maar als je die wandeling niet wil maken zit je zo in de metro. De kamers waren erg schoon en netjes geutileerd, bijvoorbeeld met een waterkoker en thee. Aan het milieu wordt gedacht; er wordt standaard niet schoongemaakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens het spitsmoment van het ontbijt loopt iedereen af en aan en is het ook echt behoorlijk druk. Qua ruimte bij het ontbijtbuffet is het dan net aan de krappe kant.

    Zoals altijd een goed en uitgebreid ontbijt. Op de zondag gingen we laat ontbijten (zo tegen 9.30-10.00); het is dan -zoals het hotel al aangeeft- ook echt drukker dan normaal. Hotel is op een prima locatie, supermarkt tegenover, goed restaurant in het hotel en diverse andere zaakjes in de buurt. Personeel is vriendelijk en het hotel ziet er goed verzorgd uit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Niet al te ruime, doch complete kamers, nabij centrum en ov (metro ingang pal ernaast)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel geklungel met de toegangskaart voor liften en kamer. Zelf inchecken lukte dus ook niet. Wordt ook aangepast. Lucht in de kamer was vrij droog, terwijl ik daar nooit last van heb. Opgelost met raam open zetten. Schoonmaak is prima.

    Ontbijt was uitstekend, zeer behulpzaam, relaxed baliepersoneel. Prima bedden zonder voeteneinde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,2
    Perfecte locatie voor een heerlijk weekend Stockholm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Net wat meer licht in de kamer.

    Heerlijk en goed ontbijt. Leuke bar bij het hotel. De kamer en badkamer waren klein maar dat maakte niet uit, hebben er alleen geslapen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Prima hotel op een goede lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is 'huge', en ondanks het feit dat men probeert de service 'persoonlijk' te houden, ontkom je niet aan het gevoel dat je in een fabriek verblijft

    Een zeer uitgebreid ontbijt en gezellige lobby

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren niet echt schoon en er is geen zwembad in tegenstelling tot wat staat aangegeven op de website.

    Prima ontbijt, op zondagmorgen wel heel druk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Mooi hotel met super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de ontbijttruimte mag zeker beter (vloer / tapijt / tafels).

    Het uitgebreide ontbijt was zeker een pluspunt ! Te voet is Mälarstrand op 7 min bereikbaar. Centraal station gemakkelijk te voet bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Fijn hotel, goede ligging, top personeel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een groot hotel met veel gasten. Ontbijtruimte kan de stroom toeristen goed aan maar is soms erg druk, zeker als er georganiseerde reizen tegelijkertijd gaan ontbijten. (N.B. Als je een kleine standaard kamer boekt, wees ervan bewust dat deze erg klein zijn, ga voor de grotere standaard kamer).

    Wij hadden een 'standaard' kamer 480 op de 4e verdieping. Deze heeft het voordeel van een zitbank op de kamer. Badkamer is zeer ruim met douche boven bad. Goede badlakens, schoon, goede hygiene. Fijn (goed) bed, rustige kamer aan de zijvleugel. Voordeel van het hotel is de ligging, de Metro zit om de hoek. Ook een goede bussenverbinding (50 en 3), via andere zijde van metro uitgang, naar Gamla Stan. Ontbijt is prima, alles is aanwezig maar niet speciaal. Voldoende keus en wordt goed aangevuld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Mooi en centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de 3-pers kamer een bedbanko

    Centraal gelegen hotel, metro en bus naast het hotel, uitgebreid ontbijtbuffet, sfeervolle ontbijtruimte, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Mooi hotel met goed ontbijt, alleen warme kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, ondanks het openen van het raam. Verwarming stond op z'n coolst.

    Heerlijk ontbijt, mooie inrichting, prettig personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Ontbijt was goed, gevarieerd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer geboekt voor 2 personen met 2 aparte bedden. We kregen in eerste instantie een kamer met 1 groot bed . De fout werd meteen hersteld we kregen de kamer die we gereserveerd hadden

    Ontbijt was goed, gevarieerd Lokatie dichtbij centrum , maar ook dichtbij de metro Verschillende restaurantjes in de buurt maar ook een supermarkt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    Het was goed, maar airco was hard nodig.
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn veel te warm als de zon de hele dag schijnt. Een ventilator is hier zeker geen oplossing. Airco is een grote must here.

    Het vriendelijke personeel en dat de kamer ruim was.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    De faciliteiten van het hotel waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De faciliteiten van het hotel waren goed. Alles is netjes afgewerkt, goed bed, goede badkamer en goed ontbijt. Het hotel ligt in een rustig deel van Stockholm maar is maar 5 minuten lopen verwijderd van het centraal station.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Fijn hotel om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - lift was alleen met je kamer pasje te bedienen - ongewenst bezoek in de nacht op de kamer door personeel (zal hopelijk een incident zijn geweest)

    - Vriendelijk behulpzaam personeel bij de receptie. Wij kwamen na een nacht lang rijden vroeg in de ochtend aan. Er was nog geen kamer vrij echter de eerste kamer die vrij kwam ging naar ons. - Goed uitgebreid ontbijt - Mooie lobby met voldoende zit faciliteiten en oplaadpunten - Fijn bed - parkeergarage naast het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,0
    Ik zou er nooit meer terug naar toe gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ruimte in douche. Alles werd nat, als een persoon aan het douchen is. De sauna, swimmingpool alles was dicht. ( vanwege verbouwing, staat er). Staat niet op de site en het staat niet vemeld wanneer het weer open is. De coolwater installaties op de gang, zijn allemaal kapot. Ramen kunnen niet open, of maar 5 cm. Het is veel te warm in de kamers daardoor. Prijs/kwaliteit: veel te duur voor hetgeen je krijgt. ( geen waterkoker op de standaardkamer), Ook geen kluisje, geen douchekapje. ouderwetse kamers, veel te klein. Je kunt net om het bed lopen. Badkamer: kan maar 1 persoon tegelijk in.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    ingang metro op 25 stappen van hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    straatlawaai

    ingang metro op 25 stappen van hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Schitterend en zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Schitterend en zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airci Warme kamers

    Grote bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte in het restaurant.

    Locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Goed ontbijt, verzorgde kamers en zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, verzorgde kamers en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Goede ligging prima ontbijt en net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    De ligging en het ontbijt was perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt buffet

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    Het was allemaal perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was allemaal perfect. Vriendelijk personeel en uitmuntend ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    Prima hotel, heel goede ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Liften zijn (te) klein voor het aantal bezoekers

    Het ontbijt was heel uitgebreid, prima! Wel heel druk, veel bezoekers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Heerlijk weekendje gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer uitgebreid, heerlijke bedden. Metro naast het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    geweldig , schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bonus was dat er shampoo en crème van rituels hangen in de badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Locatie en ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness en sauna verdienen een schoonmaak en opknapbeurt

    Locatie en ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    Ontbijt voortreffelijk.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt voortreffelijk. Goede kamer, bed wat zacht en met uitzicht op een saaie binnenplaats. Centrum op loopafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Geweldig onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig onbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    Prima en gezellig hotel met ruimte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ?

    Ontbijt/bar was in één en dat is ook nog op een hele leuke/gezellige manier gedaan. Goede/rustige kamers !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Ligging, grote familiekamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte te klein, nt onmiddellijk plaats

    Ligging, grote familiekamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,3
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van kamer

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Aanbevelende stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietsaa

    Alles ok goede ontvangst.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Goed en uitgebreid ontbijt, nette kamer. Goed vertoeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Goed verblijf voor stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm in de kamers. Geen airco

    De ligging / het fantastische ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    2 nachten Hotel Amaranten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed, wel zeer druk ook op de aangegeven minder drukke uren. Parking onder het hotel (350 SEK per nacht)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,6
    Ontbijt, restaurant en de atmosfeer die het hotel uitstraalt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt, restaurant en de atmosfeer die het hotel uitstraalt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Arrogant barpersoneel ongastvrij en meer met zichzelf bezig dan met de gasten

    Atmosfeer in de avond met muziek in de bar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,2
    Super Hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen zwembad was er voorheen wel.

    Ontbijt was super, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Restaurant en kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant en kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,8
    Het ontbijt is zéér uitgebreid en goed verzorgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De faciliteiten (bar, restaurant,...) sluiten zéér vroeg.

    Het ontbijt is zéér uitgebreid en goed verzorgt. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Kamers, bedden, badkamer en personeel waren perfect, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel wordt verbouwd, maar dit leidt nauwelijks tot overlast. Zwembad/spa zijn enigszins 'underwhelming' .

    Kamers, bedden, badkamer en personeel waren perfect, ontbijt was ook erg goed. Locatie is een beetje buiten t centrum, maar daardoor juist leuk want genoeg restaurants in de buurt (en metro station in het gebouw)

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    Heerlijk bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ramen konden niet open en je merkte dat ze op dit moment druk bezig waren met een verbouwing.

    Heerlijk bed! en vreselijk lekker ontbijt. Bovendien was de locatie echt perfect

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    Prima centrale plek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed was heeeeel klein. En op de 6e etage zag ik alleen het dak van de 5de etage. De kamer was piepklein en de herrie groot.

    Prima centrale plek. Je kan overal snel komen. Winkels in de buurt.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Bed in de kleine kamers is niet groot, maar biedt wel...
    • Stel

    Kleine opmerking over douche in kamer 135: kan er een drempeltje voorzien worden, zodat het douchewater niet meteen over een groot deel van badkamervloer loopt ?

    Bed in de kleine kamers is niet groot, maar biedt wel uitstekend slaapcomfort. Fantastisch buffetontbijt, bijna onvoorstelbare keuze, ook voor mensen die een glutenvrij en lactosevrij dieet volgen.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,1
    Het zwembad is niet echt een zwembad maar een dompelbad van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het zwembad is niet echt een zwembad maar een dompelbad van de sauna. Ik had op booking.com specifiek gezocht naar een binnenzwembad, dat viel erg tegen.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Rima kamer, goede service op dag van vertrek konden wij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi zou in hele hotel goed moeten serken maar dat is niet zo en je moest steedsmopnieuw inloggen. Andere jaren was het wel goed.

    Rima kamer, goede service op dag van vertrek konden wij zelfs al ontbijten voor 7 uur!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Water druppelde constant van het plafond naar beneden door condens van de airco. Bij vraag naar een andere kamer, bleek dat onmogelijk, maar 's anderendaags zou het hersteld zijn. Niks van dus. Dan wel andere kamer, waarbij... 4 van de 7 lampen niet werkten. 2 ervan werden nog hersteld. Er volgde geen tegenvoorstel voor een vergoeding. Let wel: volledige kostprijs bij het inchecken op eerste dag te betalen, in ons geval toch een 650 euro. Heel ontgoochelend voor een hotel dat zich omschrijft als grote klasse h

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    10
    Locatie, ontbijt, kamers, Metrohalte Radhuset op de hoek van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, ontbijt, kamers, Metrohalte Radhuset op de hoek van het hotel

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,5
    Ontbijt !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt ! Gym

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Ontbijt, goede fitness, locatie hotel, mooie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slechte bereikbaarheid wifi, kamers aan groot onderhoud toe.

    Ontbijt, goede fitness, locatie hotel, mooie benedenverdieping.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,6
    heel vriendelijke mensen aan de balie en de bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel vriendelijke mensen aan de balie en de bar. heel uitgebreid ontbijtbuffet!

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,1
    Het (uitgebreide) ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine badkamer, douche kon niet warmer, geen temperatuurregeling in kamer (wanddoos kapot).

    Het (uitgebreide) ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,9
    Dat door het kapotte deurslot we een goede andere kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ongemak door t kapotte deurslot

    Dat door het kapotte deurslot we een goede andere kamer kregen Sauna, zwembad en t ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,5
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goed ontbijt

Er zijn ook 35 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: