Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Connect Hotel Skavsta Airport 3-sterren

General Schybergs väg 23, 611 92 Nyköping, Zweden

#9 van de 10 hotels in Nyköping

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6871 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    Ideaal voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet echt schoon (haren in het bed, afval van de vorige gasten in het bed). De gedeelde douchefaciliteit was erg klein, er is nauwelijks ruimte om je kleding op te hangen in het douchehokje.

    Dit hotel is heel fijn dichtbij het vliegveld, dat maakt het ideaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde douches zijn niet afzonderlijk afgeschermd. Met drukte sta je letterlijk samen met iemand anders onder de douche.

    3 minuten looen vanaf de gates. Gezellige sfeer in de bar/receptie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Ontbijt was heel basic maar voor die prijs vond ik het al...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was heel basic maar voor die prijs vond ik het al heel ok. Ook het feit dat je kon ontbijten vanaf 4u vond ik geweldig. We waren verrast dat er ook een sauna was waar we rond middernacht nog gebruik van maakten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Erg minimaal. De gemiddelde camping is luxer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij alleen was de kamer erg duur voor wat het te bieden had. Ik moest zelf mijn bed opmaken en de douche/was gelegenheid was erg schaars (niet eens een krukje of haakjes om je spullen kwijt te kunnen).

    De locatie is top. Met een paar passen sta je op het vliegveld. Het ontbijt start vanaf 04.00 uur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,6
    Ideaal voor 1 nacht als je laat op de luchthaven toekomt of vroeg moet vertrekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien de menu kaart iets uitgebreider. Ontbijt was niet speciaal, er was o.a. geen fruit. Redelijk prijzig, maar de hotels in Zweden zijn nu eenmaal niet goedkoop.

    Hotel is gelegen aan de luchthaven, je kan er zo te voet naar. Ideaal als je een vroege vlucht hebt, en anders heel vroeg moet vertrekken uit je bestemming. Zoals in ons geval vanuit Stockholm. Het hotel wordt naar mijn mening enkel voor dit geboekt, er is anders niets in de buurt te beleven. Heel lekker eten in het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Heerlijke lounge ruimte waar het goed vertoefen is
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren van de auto als de kortparkering vol is. Dan moet je bellen bij de overdekte parkering en zeggen dat je van het hotel komt, dan krijg je wel wat korting maar gemakkelijk is het niet.

    Heerlijke lounge ruimte waar het goed vertoefen is

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Aangenaam met alle nodige comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig personeel 's avonds die instaan voor receptie en bar tegelijk waardoor je wel even moet aanschuiven om in te checken of een drankje te bestellen.

    Locatie is perfect wanneer je vroege vlucht hebt. Gezellige lobby om 's avonds nog iets te drinken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Ideale plek voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De doucheraam is niet middels gordijn/rolluik af te sluiten - vanuit andere kamers kan er zo in je badkamer worden gekeken wat niet erg prettig aanvoelt. De dinerkaart is erg beperkt en werd nog beperkter omdat er slechts 1 chef-kok aanwezig bleek te zijn. Eten was wel goed. Televisie is erg klein en daarmee lastig vanuit het bed een serie te volgen. Beperkt zenderaanbod.

    Perfect gelegen aan het vliegveld en toch geen lawaaioverlast van de vliegtuigen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    degelijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    privacy van de gemeenschappelijke douches (enkel een gordijn en geen plaats om kleding te hangen)

    degelijk ontbijt. Je betaalt enkel wat je nodig hebt, niet voor overbodige luxe.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Ideaal voor een vroege vlucht of late aankomst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Als je een quick sleep kamer boekt moet je weten dat de kamer wel heel erg klein is. Twee stapelbedden en amper ruimte voor de valiezen. De toiletten en doucheruimtes zijn gemeenschappelijk maar heel proper.

    De kamer was heel klein maar proper. De kleine kamer werd gecompenseerd door de ruime lounge waar je 's avonds comfortabel kon gaan zitten. Het ontbijt was beperkt maar ok. Dichter bij de luchthaven kun je niet zitten. Als je een huurauto hebt kan je die gratis tegenover het hotel parkeren. In het hotel kan je een maaltijd bestellen aan redelijk prijzen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goede accommodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij sliepen in een kamer met twee stapelbedden. Het was een beetje gevaarlijk om van het bovenbed terug naar beneden te gaan. Het trapje zat namelijk los waardoor het naar boven kantelde wanneer je aan het afdalen was. Hierdoor kon je gemakkelijk vallen.

    Het ontbijt was lekker en goed. Zowel de slaapkamers als de badkamers waren proper. In de avond konden we een cocktail drinken aan de bar, wat heel gezellig was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,1
    Voor nacht bij extra vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaierige buren - voelde niet super veilig aan. Gedeelde badkamer was eerst goed gepoetst - maar na gebruik van andere gast overstroomd.

    De prijs. Loopafstand tot de kleinshalige luchthaven - als je 'n vroege vlucht hebt. Ontbijt was OK - en kon al zeer vroeg. Voor de betaalde prijs (incl. ontbijt) kun je natuurlijk geen wonderen verwachten. Open inkomsthal. Vriendelijk/snel onthaal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,3
    De ligging tov het vliegveld
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam midden in de nacht een vreemde man met een werkende sleutelkaart onze kamer in. Dat was heel onprettig en we hebben daarna niet echt meer goed geslapen.

    De ligging tov het vliegveld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Ontbijt vanaf 4 am!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar deed er redelijk lang (+/- 20min) over om 4 cocktails te maken.

    Ontbijt vanaf 4 am! Super als je vroeg de vlieger neemt en niet met de lege maag wilt vliegen!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Goed genoeg voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel moet echt eens een betere afzuiginstallatie kopen. Een doordringende frituurlucht hangt in het hele hotel

    Goed onbijt, locatie lekker dichtbij de luchthaven, geen geluidsoverlast

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Goed hotel voor late aankomst / vroeg vertrek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant open tot 22u, ontbijt vanaf 5u. Goed ontbijtbuffet, fruit, groente. Gelegen tegenover luchthaven, geen lawaai, goed sluitende dubbele vensters, goede bedden, praktisch ingericht, functioneel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,3
    Perfect voor een korte slaap voor je vlucht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Matras is erg dun dat maakt het best hard om op te slapen. Nu sliep ik alleen dus heb ik het matras van het andere bed erbij gepakt. Maar voor mensen die niet van harde bedden houden zou ik voor een luxere kamer gaan en niet de "short sleep" kamers.

    Heerlijk schoon en simpel ingericht. De gedeelde badkamers waren erg schoon en mooi. Onbijt buffet is lekker uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Prima hotel, direct naar vliegveld Skavsta
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen geluid van buiten, maar binnen is het erg gehorig. We moeten om 6u op, maar we werden vanaf 4u continu wakker door geluiden van andere gasten (wekker, douche, deuren die dicht klappen).

    Dit hotel geboekt omdat we een vroege ochtendvlucht hadden. Prima hotel met ruime schone kamers. Fijn dat ontbijt vanaf 4 uur geserveerd wordt. Prima bereikbaar met de trein en de bus vanuit Stockholm centraal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    Goed proper en verzorgd hotel , met een matig ontbijt voor deze prijs .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat mager uitgevallen ontbijt , dit kan beter . Ontbijtkoeken , bacon / egg zijn nu ook niet de kost . Op vrijdag avond lawaaierig in de kamers .

    Kortbij de luchthaven , vriendelijk en behulpzaam personeel , lekker en goed restaurant .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    prima voor een kort verblijf en naast het vliegveld!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    iets meer vermaak; er stond nu 1 biljarttafel en 2 TV's.....voor kinderen een kleurhoekje

    ontbijt was prima, de quick-sleep kamers voor 4 personen waren prima. Overigens heb je in de lobby gewoon wifi, zonder dat je daar kosten voor moet betalen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,5
    Heerlijk geslapen in een kleine compact kamer met badkamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De informatie over parkeren. We begrepen dat we van het hotel een gratis uitrijkaartje zouden krijgen, maar het was korting op parkeren. En ik wilde laten weten dat we 3 uur later zouden arriveren, maar het lukte niet om het door te geven.

    Dichtbij het vliegveld, makkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel. De inchecktijd, het was geen probleem dat we 3uur later arriveerden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Extra betalen voor wifi, goedkoop wc papier, matras net een beetje toe aan vernieuwing.

    Prima als je een nachtje bij het vliegveld wil slapen. Kamers zijn functioneel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Prima verblijf voor een vroege vlucht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - diner in het restaurant viel tegen - geen gordijn in badkamer

    - erg dichtbij vliegveld - mogelijkheid tot vroeg ontbijten (vanaf 4 uur in de ochtend) - prima kamer - fijn zitten in de lounge op de tweede verdieping met uitzicht op het vliegveld

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,3
    modern, handig dichtbij luchthaven met goed ontbijt maar veel geluidshinder v gasten en kamerdeuren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Erg veel geluidshinder van de andere kamerdeuren op de gang. Omdat het bij een luchthaven ligt, komen gasten vaak laat aan of vertrekken juist vroeg. Anders slaap je niet in dat hotel (de luchthaven ligt meer dan een uur rijden v Stockholm in een afgelegen gebied). Dus dat betekent ook veel geluidshinder vroeg in ochtend of laat in avond. 4p kamer met stapelbedden was erg krap als je ook alle vier wat bagage hebt. De badkamer vd tweepersoonskamer is krap maar netjes. De douchedeur kan niet goed opendraaien omdat ie dan tegen de wc-pot komt. Watertemperatuur was wisselend warm en erg heet.

    Mooi nieuw modern hotel, naast de luchthaven maar geen enkele geluidshinder ervan! Prima ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    Prima voor een overnachting bij AirPort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op kamer. Als je het raam openzet veel geluid. Gehorige kamer. Pech als de buurman snurkt. Restaurant heeft beperkte kaart en kwaliteit eten is matig.

    Ligging direct bij AirPort . Goed bed en functionele kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,8
    direct bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    direct aan luchthaven,vriendelijke ontvangst ,géén lawaai van vliegtuigen,zeer vroeg ontbijt vanaf 4u00,ontbijt met voldoende keuze,direct bij car return parking,zeer modern ingericht , kamers vergelijkbaar met deze van Ibis hotels, goede bedden.Dineren kan maar keuze is beperkt,was wel lekker(steak),er is een terras voor rokers en niet rokers.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    correct
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    net dat ietsje meer comfort op de kamer was leuk geweest

    vlakbij luchthaven en toch geen overlast

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    een grote meevaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Heel netjes, rustig, goed ontbijt, mooie kamers, vriendelijk personeel , héél dicht bij het vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Goed voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Prima om een nacht over te blijven of om erna door te reizen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Harde matras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matras

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,6
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbed,te dunne matras

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    Prima, perfect afsluiting van een heerlijk verblijf in Stockholm
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zenderpakket..en evt andere tv(smart tv)

    Mooi gebouw, locatie perfect!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    zeer aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 2 nachten

    sanitair

    het concept

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Ligging naast de luchthaven en de centrale hal met veel...
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging naast de luchthaven en de centrale hal met veel zitjes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Prima kamer voor 1 nacht, ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer voor 1 nacht, ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Ideaal voor vroege vluchten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Ideaal 5min. Lopen van de terminal en goedkoop

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    6,3
    Prima voor 1 nacht wanneer je een vroege vlucht hebt, nette kamer met goed verzorgd ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig

    De locatie en het goed verzorgde ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai afkomstig van bovenliggende verdiepingen (hotelgasten).

    Lekker en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    makkelijk voor vroege vluchten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging is geweldig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Super handig zo naast het vliegveld. overlast/lawaai hadden we eigenlijk wel verwacht maar absoluut geen hinder van.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    Vriendelijkheid van het personeel en schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Perfect hotel voor een kort verblinf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sober ingerichte kamers.

    Ligging t.o.v. het vliegveld is ideaal. Loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    goede oplossing voor vroege vluchten te halen en toch nog te genieten van een lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Quick Sleep - Gedeelde Faciliteiten (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    geen verluchting in de kleine "quick sleep" kamer

    ligging is super wanneer een vroege vlucht moet gehaald worden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen klachten

    Receptiepersoneel uiterst vriendelijk en professioneel Lekkere fish and chips gegeten Kamer prima, schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel voor aankomst met late vlucht of vertrek van vroege vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne ligging. Pal naast t vliegveld en parkeergarage

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Lekker ontbijt, propere gedeelde faciliteiten (wc, douche),...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt, propere gedeelde faciliteiten (wc, douche), sauna en kleine fitnessruimte in de prijs inbegrepen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Praktisch en functioneel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Tegenover terminal vliegveld. Goede prijs/prestatie verhouding. Extra kind, geen extra kosten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Perfect hotel voor je u vlucht moet nemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene kon veel beter... vloer in restaurant, badkamer niet proper.

    De receptioniste is heel vriendelijk en heel behulpzaam!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Prima overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima overnachting

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,4
    niet prettig om hier te verblijven ook al is het maar voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    onaardig personeel hard kussen vieze badkamer

    ontbijt goed locatie goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    Goed voorhetgeen ik heb betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Afstand hotel vlieghaven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    goede slaapplaats vlakbij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wel luidruchtige kamerdeuren...

    ligging vlak bij het vliegveld; geen last van vliegtuiglawaai

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    3,8
    Juiste accommodatie voor juist moment
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt perfect, kamers goed. Jammer geen douche op kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    Comfortabel shortstay-hotel in directe nabijheid van vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van de wijn

    De prachtige moderne lounge

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Dicht bij luchthaven, prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    Dicht bij luchthaven, prijs

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Prima, voor als je de dag erna met een vlucht mee moet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de gehorige kamers zijn klein, maar voldoen voor 1 nacht.

    De uitstraling van het hotel. Binnen. Heel erg leuk! Het ontbijt was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\goed en voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen kritiek: personeel okay en eten prima voor een redelijke prijs

    ontbijt prima, geluidshinder niet, fijn verblijf

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    Concept,fijne inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen van internet,in vele landen gratis.

    Concept,fijne inrichting

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,6
    Uitstekende akomodatie, lekker rustig starten aan je vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt een toeslag voor WiFi gevraagd, dit kan zeker gratis voor deze hotel keten.

    Het volledige concept.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    10
    Wij zijn goed uitgerust aan onze reis kunnen beginnen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn gasten waren blij verast van de Zweedse desine inrichting.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,5
    Overnachting voordat we naar huis terug vlogen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dure wijn

    Prima bedden

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,5
    Prima locatie om 1 overnachting te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie om 1 overnachting te doen. 3 minuten van Skavsta af (ideaal). WiFi betaald (jammer), burgers prima. Gemengd douchen vind ik minder 😂.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    meer dan tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets viel tegen helemaal tevreden over alle faciliteiten

    allemaal super keurig geregeld en eten in restaurant en ook ontbijt erg goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs, comfort, ontbijt.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Goede service vriendelijke mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ----

    Goede service vriendelijke mensen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    Een overnachting in verband met een vroege vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren niet opgemaakt. Herendouches openbaar

    De locatie op steenworp van de vertrekhal.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,9
    Hotel super dicht bij het vlieg veld, goed en net...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets te doen in de omgeving.

    Hotel super dicht bij het vlieg veld, goed en net overnachtingshotel, voor als je een vroege vlucht heb.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel om te verblijven voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer voor een dutje - Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel om te verblijven voor 1 nacht.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,9
    Had kamer met heel ruim balkon.
    • Individuele reiziger

    Ben zelf niet zo'n sauna mens maar 1 maal erg warm/voor mij te warm en 1 maal vrij koud. Toch aanrader omdat er ook fitness is en heerlijk relaxen. Personeel aardig maar kan zoals heel veel mensen niet goed rekenen. Maakte fout bij betaling, maar toen ik dit zag met excuus in orde gemaakt.

    Had kamer met heel ruim balkon. Echt heerlijk, voorjaars zon. Kamer klein, net zo als op de foto's maar goed ingericht. Bed perfect geslapen. Ontbijt gewoon vrij eenvoudig (dus geen warme gerechten) maar goed en met goede koffie etc. Internet wifi werkte prima en is op kamer met balkon gratis. Sfeer in het hotel goed en ontspannen. Busverbindingen echt perfect naar Nykoping en Stockholm etc. Zelf vloog ik vanuit Groningen naar Gdansk en door naar Skavsta, kost heel weinig!

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt was eenvoudig maar netjes.
    • Stel

    De kamer was erg warm. Wij ontdekten later, dat er in Zweden goed gestookt wordt, wat ons betreft kan dat minder!

    Het ontbijt was eenvoudig maar netjes.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,1
    Dichtbij het vliegveld, lekker gegeten in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tv, maar dat wisten we. Zelf bed.opmaken, maar was ook bekend.

    Dichtbij het vliegveld, lekker gegeten in het "restaurant",nette kamer, schone toilet/douche (gedeelde), heerlijk ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    9,6
    De netheid van de kamer, geen last van (vliegtuig)lawaai,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sauna had iets groter mogen zijn, maar is wel netjes. De extra handdoeken waren alle gebruikt.

    De netheid van de kamer, geen last van (vliegtuig)lawaai, lekker eten en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel, kamer leuk en goed verzorgt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, dat kan wat uitgebreider. Geen hotel om langer te verblijven, is echt voor 1 of 2 nachtjes

    Vriendelijk personeel, kamer leuk en goed verzorgt. Goede locatie, vooral als je op doorreis bent.

Er zijn ook 33 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Connect Hotel Skavsta Airport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: