Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner SVE
  3. Hotellrecensioner Stockholms län
  4. Hotellrecensioner Stockholm
  5. Recensioner av Elite Eden Park Hotel

Recensioner av Elite Eden Park Hotel 4 stjärnor

Sturegatan 22, Östermalm, 114 36 Stockholm, Sverige

#19 av 187 hotell i Stockholm

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 701 hotellrecensioner

8,9

Betygsfördelning

  • Städning

    9,2

  • Bekvämlighet

    8,9

  • Läge

    9,4

  • Faciliteter

    8,6

  • Personal

    9,2

  • Prisvärt

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 75

  • Recenserades: 5 november 2018

    10
    Toppen
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Frukosten var bland de sämsta vi haft på ett hotell, vi kommer ner vid 11.00 och det var nästan helt utplockat, Vid förfrågan om det skulle komma mer,. då det var 1 h kvar på frukosten, fick vi inget svar då personalen tydligen inte förstod varken svenska eller engelska särskilt bra. Vi sade till om detta i receptionen när vi checkade ut vid 16.00 och fick ett mycket bra bemötande och vårt klagomål tog på allvar. Som en bonus fick vi en frukostcheck för 2 personer att kunna utnyttjas varsomhelst i landet på deras hotell. Mycket trevligt.

    Helt underbart att det ligger en mycket bra restaurang med ingång från receptionen( Miss Woon) och en supertrevlig bar (Bishop Arms) även den med ingång från receptionen. Det bästa var annars att man får ha rummet kvar på söndagar till kl 18.00 och frukost serveras till kl 12.00. Stora bra rum med sköna sängar.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    9,5
    En mycket avkopplande helg.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sköna sängar, bra ljudnivå,mycket trevliga människor som arbetar, både i receptionen och personalen som vi träffade i korridoren. Ett fint inslag var att personal var inne och bäddade upp och ställde en god conjak på nattbordet. Frukosten var mycket bra och att utcheckningen var 18.00 mycket bra. Vi kommer tillbaka. Yngve o Katarina

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 15 oktober 2018

    10
    Toppen läge, och lyxigt ställe.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    För mjuka kuddar, även om jag använde 2 var det mycket lågt.

    Tysta och trevliga rum. Och helt underbart med sen ut checkning.. härligt med heltäcknings matta, känns extra lyxigt. Mycket trevlig kille som var i receptionen. Hoppas på att få komma tillbaka, snart.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 24 september 2018

    7,9
    En natvistelse var detta boende strålande.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Hotellet har kunde inte fixa rummet tidigare än kl. 15.00. Badrummen har allt man behöver men bör uppdateras till högre standard. Tråkig utsikt från rummet, in på en innergård med känsla att folk kan se in, fick dra för gardinerna.

    Stort rum med mycket plats. Skön säng och bra utrustad minibar. Tillgång till bastuanläggning. Väldigt centralt, nära till allt park, restauranger och shopping. Frukosten var väldigt bra med både varma och kalla rätter.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 18 september 2018

    7,1
    Rummet var trevligt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Frukostmatsalen var mörk och deprimerande. Saknade i stort sett dagsljus... Frukostmaten var inte heller särskilt bra. Saknade i stort sett fräscha lågkolhydrat val, trist.

    Rummet var trevligt.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 29 augusti 2018

    9,6
    Våra kort till hotelldörren slutade fungera på förmiddagen...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Våra kort till hotelldörren slutade fungera på förmiddagen båda dagarna vi var där. Var tvungen att gå för att få dem aktiverade. Ska man inte behöva göra eftersom vi bokat för två dagar.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 9 juli 2018

    6,7
    Har bott här tidigare.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Har bott här tidigare. Alltid varit bra kvalitet och givetvis läget. Dock uppfattade jag det som rummen nu blivit mer slitna sista åren. Läge för en uppdatering...

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 27 maj 2018

    7,1
    Bra läge, bra frukost
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Det saknades bäddmadrass!! Man var tydligen tvungen att boka ett rum som hade det i förväg (betala mer?). Mycket märkligt när ett dubbelrum kostar 2400kr..

    Bra läge, bra frukost

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 14 maj 2018

    8,8
    Centralt, fräscht, tråkig utsikt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Tråkig utsikt från plan 1, innergård/tak utan charm. Min man tyckte sängen var för hård.

    Bra läge, fin inredning,fräscht. Jättegoda pannkakor. Spännande med råsaften.

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 16 april 2018

    9,2
    Proffsig personal
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Mörkläggningsgardinerna i rummet för korta, blev ljust tidigt på morgonen. Erbjöds nytt rum på proffsigt sätt men jag orkade inte flytta utan använde ögonskydd. Men blev överraskad att ej kunna göra rummet helt mörkt.

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 7 december 2017

    6,7
    Trevligt med bra läge men som hotell betraktat inte så bra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 6 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Små badrum, ingen hotellbar bara en tråkig angränsand pub, ingen egen matsal, ingen internetanslutning i frukostmatsalen

    Väldigt trevlig och hjälpsam personal, bra frukost

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 3 december 2017

    10
    Toppen!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängen är lite hård eftersom det inte fint någon Madrass riktigt.

    Personalen super trevlig! Rummen är super fina och städningen lika så! Andra gången vi bor på detta hotell och förmodligen inte sista, super bra läge med!

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 6 november 2017

    8,3
    Lyxigt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Parkering skulle kosta 400-500 kr för ett dygn via hotellet, men vi stod på gatan i bärhwten för nästan ingenting. Eftersom det var helg. :)

    Jättefin frukost!

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 4 september 2017

    9,6
    Bekvämt och mycket bra boende för en Week-end i Stockholm!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter

    Läget - svårt att göra något åt, men när man kommer med tåg är det lite "off", särskilt som det är en bit att gå till tunnelbanan om man inte är särskilt rörlig!

    Tyckte att allt på frukostbuffén var väldigt bra, vällagat, smakfullt upplagt och mycket bra brödalternativ. Mycket bra och serviceinriktad personal. Vi uppskattade också att vi fick tillgång till rummet när vi kom, ca kl 13.00.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 7 augusti 2017

    10
    Sköna sängar, mycket god frukost rent och fräscht rum med...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Sköna sängar, mycket god frukost rent och fräscht rum med marmorbadrum. Vi fick ett superior dubbelrum till bra pris vid sen bokning. Morronrock och tofflor. Gratis parkering hittade vi uppe vid Stadion. Kaffe och te möjligheter på rummet, strykjärn samt vin, vatten och snacks som välkomstpresent. Nära till bra restauranger, park, shopping och nöjen. Mycket bra!

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 6 augusti 2017

    6,9
    Bra frukost men dålig toalettstädning på den restaurang där...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängen mkt dålig o hård (utan bäddmadrass). Sov bara några timmar. Fick byta till ett bättre rum till vår andra natt.

    Bra frukost men dålig toalettstädning på den restaurang där frukosten serverades. Fin utsikt dag 2

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 22 juni 2017

    7,9
    Kommer gärna tillbaka
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Vi har en lite större bil och att komma ner i garaget var trångt. samt oklara instruktioner hur man ska ta sig ut.

    Mycket trevligt centralt hotell. med en mycket behaglig frukost, stort och luftigt utan massa kvar glömda tallrikar efter alla gäster.

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 11 juni 2017

    9,2
    Weekend
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Tog för mycket betalt från början, dock fick vi tillbaka pengarna efter lite diskussion.

    Trevlig personal, bra frukost! Vi fick även förvara väskorna på hoteller under dagen efter att vi checkat ut

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 22 maj 2017

    8,3
    Läget , personal sköna sängar, god frukost
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Att deluxerummen är lika stora/som superior . Bokar jag ett deluxerum gör jag ju det för att jag vill ha ett större rum

    Läget , personal sköna sängar, god frukost

    Bodde här Maj 2017

  • Recenserades: 22 maj 2017

    9,6
    Mkt bra frukost
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Först hade de för få nyckelkort, så vi fick bara ett. Detta var en stor olägenhet då kortet behövdes för att få ström på rummet, åka hiss, åka till garaget, komma in från trapphuset. Alltså fick vi göra allt tillammans eller så fick den som var kvar på rummet klara sig utan ström och utan att kunna ta sig därifrån- Om jag inte varit på så gott humör och jag ändå ville sova en stund så hade omdömet halkat ner en bra bir. Efter ett par timmar fick vi ett kort till, men korten skulle finnas i överflöd så att de inte kan ta slut. Man kan inget göra utan kortet.

    Mkt bra frukost

    Bodde här Maj 2017

  • Recenserades: 5 maj 2017

    7,9
    Vacker utsikt, men något dyrt rum
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Juniorsvit
    • Vistelsen var 1 natt

    Städningen var bra i allmänhet, men lämnade lite att önska på småsaker, som på krukväxterna av plast.

    Mycket trevlig personal, bra standard på rummet och vacker utsikt över parken.

    Bodde här Maj 2017

  • Recenserades: 6 mars 2017

    10
    Mycket för pengarna och superläge till centrala Östermalm. Rekommenderas varmt.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Lite skönare dubbelsäng, själva madrassen kunde varit mjukare.

    Frukosten utmärkt, Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Trevligt, fräscht och lyxigt dubbelrum. Städpersonalen var noggranna och trevliga.

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 5 mars 2017

    10
    Trevligt , fräcsht hotell. Mysig frukostmiljö, lugnt och tyst. God frukost
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter

    Sa till att de skulle ställa in ac på 18 grader två gånger men det var i alla fall 21 grader, för varmt för min del, så lite svårt att sova på grund av det. Tycker att en ac ska man kunna ställa in på den värmen som man vill ha.

    Trevligt rum, bra minibar. Fin gest att ställa en sängfösare vid sängen ( även om jag inte dricker konjak )

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 21 februari 2017

    7,5
    Lugnt och stillsamt
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Vi gillade inte att våra grannar fick ställa ut äckliga matrester på tallrikar och annat utanför sin dörr. Det vore bättre om gästerna lämnade sitt skräp i t.ex receptionen själva. Vi tyckte inte om att man rekommenderade p-huset för cirka 400:- per dygn men inget om att det gick att parkera på sidogator för 0:- över helgdagar.

    Frukostbuffén var helt ok. Det gick snabbt och lätt att checka in.

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 20 februari 2017

    6,7
    Städningen var superbra.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängen var inte bekväm. Man förväntade sig en bekvämare säng när man bodde på ett hotell med 4 stjärnor. Jag ville ha ett glass färskpressad orange juice till frukost men när jag frågade fick jag till svar att här har du orangejuice vilket inte var det jag frågade om. Vi bokade rum med utsikt men fick först ett utan utsikt (utsikt mot kontor rättare sagt ngt man inte vill ha när man är ledig). Efter att vi bad om ett annat rum fick vi det men alla rum högst upp var upptagna så vi fick en på tredje våningen fast vi var i god tid och bad om att bo högst upp.

    Städningen var superbra. Rummen var fräscha. Läget bra.

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 30 januari 2017

    10
    Bra boende som vi gärna återkommer till!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Dyr parkering. Inget lås på toalettdörren + att skjutdörren, med glipa nertill,var placerad precis bredvid sängen. Beställde upp frukost på rummet som kunde ha varit mer påkostad.

    Trevlig personal.Bra läge med Humlegården utanför, restauranger etc.Nära till parkering.Rent och välvårdat.Lugnt och ostört.

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 19 december 2016

    7,1
    Inte helt värt pengarna
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Hård säng, kuddar med dåligt stöd, fanns inget våffeljärn vid frukosten vilket det gjort på de andra Elite jag bott på (trodde det var deras grej)

    Fina rum, nära till restauranger och butiker

    Bodde här December 2016

  • Recenserades: 11 december 2018

    6,7
    Läget, frukost
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Hårda sängar med tunn bäddmadrass

    Läget, frukost

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 6 december 2018

    10
    Fantastiskt!
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Enkelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mkt duktig personal

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 4 december 2018

    10
    Toppboende
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängen är helt underbar och frukostbuffén innehåller allt man vill ha. Sedan är läget på topp också!

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 3 december 2018

    7,5
    Trevligt hotell, utmärkt läge
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Sovrummet, frukosten

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 26 november 2018

    9,2
    Dubbelsäng som är två löst ihopsatta enkelsängar
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Dubbelsäng som är två löst ihopsatta enkelsängar

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 24 november 2018

    8,8
    Utmärkt läge, mycket bra standard på rummet, lugnt och...
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Utmärkt läge, mycket bra standard på rummet, lugnt och avspänt. Trevlig personal.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 21 november 2018

    7,9
    Allt var bra utom priset.
    • Ensamresenär
    • Enkelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt

    Priset dvs lägre pris

    Allt var bra utom priset. Önskar att det finns rum rill lägre pris.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 14 november 2018

    9,2
    Sena frukosten och utchekningen👍
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Bemötandet i baren, behandlad som luft.

    Sena frukosten och utchekningen👍

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 12 november 2018

    10
    Om du vill bo nära city, bo fräscht med god mat runt hörnet...
    • Resa i jobbet
    • Grupp
    • Juniorsvit
    • Vistelsen var 1 natt

    Inget särskilt!

    Om du vill bo nära city, bo fräscht med god mat runt hörnet samt få dig en god frukost - då rekommenderar vi det här stället!

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 12 november 2018

    10
    Härligt med sen utcheckning
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Härligt med sen utcheckning

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 5 november 2018

    8,8
    Bästa hotellet över helgen
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt

    Sen frukost och utcheckning på söndagar är helt rätt! Egen ingång från lobbyn till två bra allmäna barer.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 30 oktober 2018

    10
    Bästa boendet i stan;
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bästa boendet i stan; utan tvekan!

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 8 oktober 2018

    10
    Jag tyckte det var super att utcheckning var kl 18:00 på...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Jag tyckte det var super att utcheckning var kl 18:00 på söndagen och att man kunde sitta och äta frukost till kl 12. Har ingenting att klaga över.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 8 oktober 2018

    8,3
    Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 4 oktober 2018

    9,2
    För mjuka madrasser.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    För mjuka madrasser.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 1 oktober 2018

    8,8
    Bra läge.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Nyckelkortet fungerade inte på söndagen då det var sen utcheckning.

    Bra läge. Lugnt och skönt. God frukost.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 30 september 2018

    7,9
    Mycket trevlig personal.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mycket trevlig personal. Fräscht och mysigt rum. Läget var toppen. God frukost och mycket att välja på.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 28 juli 2018

    10
    Mysig stämning vid frukosten.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mysig stämning vid frukosten. Bra frukostbuffé. Mycket fräscht badrum.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 17 juli 2018

    7,5
    Allt var bra förutom sängen
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängen var dålig ingen riktig säng

    Frukosten var mkt bra

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 14 maj 2018

    9,5
    Toppenhelg i Stockholm
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Utsikten från rummet kunde varit roligare.

    Rent och bekvämt.

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 8 maj 2018

    10
    Bra läge
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Läget var fantastiskt, lugnt men nära till allt

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 7 maj 2018

    8,8
    Sen utcheckning.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lite hård säng.

    Sen utcheckning.

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 3 maj 2018

    10
    Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Rent och snyggt. Väldigt god frukost.

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 19 april 2018

    8,8
    Det att jag bett om ett tyst rum, men fick ett på 1sta vån...
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt

    Det att jag bett om ett tyst rum, men fick ett på 1sta vån mot gatan!

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 18 april 2018

    5,0
    Sen checkut
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    I sängen kände jag fjädrarna, frukost var med dagens mått tråkig. Att behöva betala för en cappuccino på frukosten kändes snålt.

    Sen checkut

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 10 april 2018

    9,6
    Kanon!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Yta att ställa ifrån sig toalettsaker på inne i badrummet.

    Över förväntan, lugnt och fint. Läget grymt!

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 10 april 2018

    8,3
    sängarna lite mjuka, vilket ledde till att den andra väcks...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    sängarna lite mjuka, vilket ledde till att den andra väcks när man vänder sig i sängen

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 15 mars 2018

    9,2
    Fantastisk personal, alltid serviceminded och leende.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 3 nätter

    Fantastisk personal, alltid serviceminded och leende.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 12 mars 2018

    10
    Ingen bäddmadrass i sängen första natten men det löstes fint...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 2 nätter

    Ingen bäddmadrass i sängen första natten men det löstes fint till natt nr 2

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 4 februari 2018

    7,9
    Mycket bra frukost.
    • Ensamresenär
    • Enkelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Hittade herrstrumpor på golvet efter föregående gästen.

    Mycket bra frukost.

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 8 januari 2018

    9,6
    Allt i stort utmärkt
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Dubbelsängen besvikelse , kände skarven mellan sängarna trots hel madrasd

    Mycket centralt och trevlig atmosfär

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 4 januari 2018

    9,6
    Enkel och bekväm
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Enkelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var lite trångt

    Bra läge på hotellet och jätte trevlig personal

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 19 december 2017

    5,0
    Usel komfört till högt pris.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt

    Extremt dålig säng som helt saknade bäddmadrass. Kända var och varannan stålfjäder i ryggen.

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 6 december 2017

    10
    Trivs bra på hotellet
    • Resa på fritiden
    • Par
    • 2 rum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    ?

    Gästfrihet trevlig personal Jätte bra frukost Miss Voon jätte bra

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 18 november 2017

    9,2
    Nöjd med läge och bemötande.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Trafiken utifrån.

    Nöjd!

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 13 november 2017

    9,6
    Väldigt bra frukost och sköna sängar.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Väldigt bra frukost och sköna sängar.

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 6 november 2017

    9,2
    Avkopplande och trevlig.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Att på söndagen kunna ha kvar rummet till kl 18 upskattas! Att det låg en bra pub i lokalerna var trevligt och bekvämt! Trevligt bemötande!

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 31 oktober 2017

    10
    Medelmåttig säng gungade när den andre rörde sig.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Medelmåttig säng gungade när den andre rörde sig.

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 30 oktober 2017

    9,2
    Kanon
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängen jätte bra Frukosten jätte bra

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 22 oktober 2017

    6,7
    Väldigt litet rum.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Väldigt litet rum. Rum 619 var inte alls bra

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 9 oktober 2017

    7,1
    Toppen! Sov super bra när vi väl somnat. Bra service. God frukost!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Ljudnivån under ifrån

    Rummet var bra. Men det var dåligt att man hörde musiken så bra från nattklubben under.

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 25 september 2017

    7,5
    Alldeles för lyhört .
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Alldeles för lyhört ... sov inte bra

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 6 september 2017

    7,5
    Väldigt nöjda med boendet och ett extra plus till den trevliga personalen.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Väl isolerade rum.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 24 augusti 2017

    10
    Fantastiskt hotell!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Juniorsvit
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fantastiskt hotell!

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 21 augusti 2017

    4,6
    Sängen var obekväm.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Deluxe
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängen var obekväm. Ljudnivån var oacceptabel. Rum rakt ovanpå en nattklubb...se till att inte få det rummet om du kan undvika det.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 15 augusti 2017

    6,7
    Bra frukost.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängen var inte särskilt bekväm. Något litet rum.

    Bra frukost. Fräscht.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 14 augusti 2017

    9,6
    Lyxig
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Juniorsvit
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Superskön säng, bra service, fräscha rum.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 7 augusti 2017

    7,1
    Personal som inte kan svara på raka frågor.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Personal som inte kan svara på raka frågor.

    Bodde här Augusti 2017

Visar 1 – 75

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!

Gäster har även recenserat dessa boenden: