Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Euroway Hotel 3-sterren

Stigs Center 2D, 42246 Göteborg, Zweden

#69 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 457 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    4,2
    Don't do it.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gelegen in een slechte buurt. Voelde me er niet veilig. Bij aankomst (na 17u) bleek de receptie dicht te zijn. Na 3 nummers te hebben gebeld kreeg ik een (behoorlijk onvriendelijke) meneer aan de lijn die me uiteindelijk een code doorgaf, waarmee ik een kluisje kon openen waar de kamersleutel in lag. Kamer erg klein en karig en niet fris. Badkamer stonk naar riool. Lift leek oud en weinig betrouwbaar. Ontbijt was karig

    Gratis parkeergelegenheid Dicht bij grote weg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    we moesten er alleen maar slapen hadden druk programma gelukkig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    de hygiene beter poetsen en zeker de inkom wie daar voor moest instaan weet ik niet maar dat werd nooit gepoetst en de lift was ook niet netjes we hadden wel een afgesloten garage dat was zeker een voordeel heb lift zelden gebruikt

    onbijt was voor ons in orde mocht nog wel wat uitgebreider zijn de kamers waren wel verouderd bedden waren wel netjes lakens om de drie dagen ververst en handdoeken dagelijks als je dat wou

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    3,8
    Zou hier zelf niet meer boeken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Zo wie zo ; heel slecht vindbaar. Badkamer niet schoon, stond zelfs oude medicijnfles van iemand op spiegelkast. Bedden waren krakkemikkig.

    Koffie en een eitje voor ontbijt waren heel lekker.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    5,4
    Geschikt voor een nachtje ska
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt.

    De kamer was ok, voldoende schoon en schoon beddengoed. Onverwachte extra's waterkoker, mangetron en koelkast. Geschikt voor 1 nachtje als je de volgende dag vroeg weg gaat met bijv. een Ferry.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,2
    Onveilige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving gevaarlijk is. Er is ingebroken in mijn auto tijdens het inchecken.

    Internet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Good
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luik

    Good

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: