Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotell Rådhuset 3-sterren

Nya stadenstorg 8, 531 31 Lidköping, Zweden

#6 van de 9 hotels in Lidköping

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    8,8
    Gezellig en gastvrij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hmmm, niets, je krijgt nagelang je betaald

    Zeer net hotel midden in de stad en toch geen herrie nachts, prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Je kunt er de hele tijd gratis koffie, thee, koekjes, yoghurt en boterhammen pakken. goed bed en ook goed ontbijt. wifi was ook goed. Restaurant ernaast, als je in het Stadshotellet gaat eten krijg je 20% korting wel betaald parkeren voor de deur

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,3
    De locatie is leuk en een aardige receptioniste
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eerste kamer was naast een lawaaige server zodat men een alternatief moest aanbieden. Helaas was de douche erg klein met een te lang douche gordijn wat gewoon niet erg fris is. Het ontbijt was ook matig te noemen.

    De locatie is leuk en een aardige receptioniste

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,7
    Het aanbod bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden naar ons oordeel (voor deze prijs) een te kleine kamer (en dito badkamer met weinig comfort) die op de achterkant uitkeek op een dak waar meeuwen een nest hadden - rekening houdende met de warmte in de kamer moesten we de ramen 's nachts openzetten maar het geluid van deze vogels heeft ons een erg slechte nachtrust bezorgd Bovendien zat de ontbijtzaal telkens overvol zodat we ook daar aan comfort moesten inboeten Het minst goede hotel op onze veertiendaagse reis - we kregen wel spontaan een discount bij afrekening maar deze kon de mindere ervaring niet compenseren

    Het aanbod bij het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Ontbijt goed en locatie in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig ruimte op de kamer en badkamer voor je bagage

    Ontbijt goed en locatie in centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het centrum. Simpele maar doeltreffende, zeer nette kamers. Prima ontbijt. Lidköping is een prachtige plaats.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,5
    Uitstekende ligging, goed ontbijt, parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekende ligging, goed ontbijt, parkeergelegenheid

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: