Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotell Solhem Park 3-sterren

Vendelsbergsgatan 42, 50455 Borås, Zweden

#6 van de 7 hotels in Borås

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1056 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,1
    1 Nacht vanwege doorreizen, daarvoor acceptabel, aangezien je vermoeid bent slaap je sowieso. :-p
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en de bedden. Is verouderd, moet geupgrade worden.

    Goede en vriendelijke ontvangst personeel. Kamer is nogal gehorig i.v.m. autoweg dichtbij en een upgrade van de kamers incl. douche is hopelijk aanstaande. Alles functioneerde, maar is gedateerd. Kamer was dan ook niet als getoont op de foto's. Voor parkeren moet je bij Qpark apart betalen. 40Kr per 24 h. De locatie is niet bepaald op loopafstand van eetgelegenheid. Het ontbijt is perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,8
    Verdient een opknapbeurt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van de kamers behoeft aandacht. Er was veel met kit gewerkt, met name bij de kozijnen. Sanitair in de 1 persoons kamer ook erg matig.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,1
    Het ontbijt is goed en de bedden hebben goede matrassen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is nog veel onderhoud aan het gebouw en de bank had als poot een paar boeken. Wij hadden een familiekamer maar het koffie/thee hoekje was afgestemd op 2 personen. Op de andere slaapkamer was maar 1 stoel om op te zitten. Er hadden wel wat meer zenders op de tv kunnen zitten.

    Het ontbijt is goed en de bedden hebben goede matrassen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    late aankomst - geen receptiedienst - had geen ingangscode...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    late aankomst - geen receptiedienst - had geen ingangscode gekregen buiten in de koude dan iemand moeten opbellen ... geen goed begin

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,8
    Kamer en badkamer zeer matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer zeer matig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    Redelijk wenvoudig.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk wenvoudig. Goed ontbijt, schone kamers. Omgeving niet zo mooi, snelweg Is goed te horen. Geen gratis parkeren. Kost € 4,00 per nacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Prima locatie voor een enkele overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie aan de snelweg.

    Prijs/kwaliteit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    Prijs - kwaliteit is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs - kwaliteit is prima. Lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    6,3
    Functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig sfeervol

    Rustig hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,3
    De kamers en ontbijt waren goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbreken van een Bar. Douchegordijn is wat minder plezierig. Geen handdoeken wisseling

    De kamers en ontbijt waren goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Personeel was bijzonder vriendelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bar was dicht om 21.00 uur.

    Personeel was bijzonder vriendelijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    7,5
    goed hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een verblijf van 5 nachten in die tussentijd is er geen 1 keer de vloer gestofzogen!

    Prima kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Wij hadden familie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer was aan een onderhoudsbeurt toe, kapotte wasbak en douchegordijn dat het water niet tegenhield omdat een randje ontbrak. Schoonmaak kan beter.

    Wij hadden familie kamer. Deze zijn erg ruim (twee aparte kamers). Locatie ligt wat buiten de stad maar wel aan de snelweg. Soort van zakenhotel/motel

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,6
    Ontbijt was persfekt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je bent alleen verplicht om een parkeer bon te kopen van 24 uur en dat kost 40 kronen. Als gast moet je een kaart krijgen van het hotel.

    Ontbijt was persfekt. Kamers waren goed en lekker rustig. En je ook gratis koffie pakken en de staff was erg vriendelijk. Plus je moet een parkeer bonnetje kopen van 24 uur kost 40 kronen

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    4,6
    Het personeel was vrolijk en beleefd, en ontbijt was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ligt aan de snelweg, ik heb geen oog dichtgedaan dat kwam ook omdat het gordijn niet sluit. Niemand bij de receptie en je moet een code intoetsen. Was in mijn eentje in het saaie hotel. Geen bar

    Het personeel was vrolijk en beleefd, en ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,1
    Hulpvaardig en zeer vriendelijk/hartelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen schoonmaak in kamer. Ongevraagd dagelijks schone handdoeken, ondanks verzoek mee te denken aan milieu (poster op badkamerdeur)

    Hulpvaardig en zeer vriendelijk/hartelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,5
    hotel zelf en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    mogelijkheid tot warme maaltijd word geboden keuze uit 3 menus, maar... ze hebben van elke maaltijd maar 3 stuks dus wanneer je met 8pers. bent en er gaan ook anderen eten, nou...dan kun je het wel raden, de hond in de pot,en ik hou niet van hond

    hotel zelf en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,1
    Fijne kamers en een heelijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toch iets te ver van het centrum

    Fijne kamers en een heelijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    Ontbijt was prima, kamergrootte oke.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ruimte in badkamer, ongunstige indeling.

    Ontbijt was prima, kamergrootte oke. Badkamer wat simpel.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,1
    ruimte family kamer, wasgelegenheid, gebruik keuken, zit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wat verouderd sanitair, maar functioneerde wel goed. bedden niet zo comfortabel

    ruimte family kamer, wasgelegenheid, gebruik keuken, zit lounges

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,3
    omgeving, ontbijt, vrij koffie/thee, wifi, prijs
    • Individuele reiziger

    ik vind dat bijv. de stoel op de ka,er aan vervanging toe is.

    omgeving, ontbijt, vrij koffie/thee, wifi, prijs

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    7,5
    Rustige omgeving en kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een kop koffie s avonds was niet te verkrijgen

    Rustige omgeving en kamer

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: