Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner SVE
  3. Hotellrecensioner Stockholms län
  4. Hotellrecensioner Stockholm
  5. Recensioner av Scandic No 53

Recensioner av Scandic No 53 3 stjärnor

Kungsgatan 53, Norrmalm, 111 22 Stockholm, Sverige

#75 av 187 hotell i Stockholm

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 2824 hotellrecensioner

8,4

Betygsfördelning

  • Städning

    8,6

  • Bekvämlighet

    7,8

  • Läge

    9,4

  • Faciliteter

    8

  • Personal

    8,8

  • Prisvärt

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 75

  • Recenserades: 10 december 2018

    7,1
    Närheten till centrum, med shopping och restauranger, nära...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Trångt vid frukost. Hade bokat rum för 2, dock var det bara bäddat med ett täcke och en omgång handdukar, men det löste sig när vi sa till i receptionen.

    Närheten till centrum, med shopping och restauranger, nära centralstationen. trevlig och hjälpsam personal

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 5 december 2018

    9,6
    Läget är fantastiskt, men ändå lugnt och tyst.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Matsalen kunde varit något större. Det var trångt vid frukosten då det var folk precis överallt.

    Läget är fantastiskt, men ändå lugnt och tyst. Rent, fräscht och god frukost.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 5 december 2018

    9,2
    Frukostmaten var riktigt bra.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Vid frukosten var det alltid något som fattades, bestick, tallrikar, glas kaffekoppar, osv. Disk kvar på borden medans gäster letar efter någon stans att sitta. Salt till frukost ägget hittade jag inte.

    Frukostmaten var riktigt bra.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 2 december 2018

    7,5
    Personalen vid incheckningen var toppen!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Frukostmatsalen var väldigt dåligt planerad. Svårt att ta frukost och långa köer. Inte tillräcklig många platser i förhållande till antalet gäster.

    Personalen vid incheckningen var toppen!

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 29 november 2018

    8,8
    Trevligt hotell. Nära till allt och fin personal
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var det minsta jag hyrt. Gick inte att hänga upp kläderna .frukostmatsalen var underdimentionerad.Satt med frukostbrickan i knät första morgonen

    Sängen och kuddarna var supersnabbt.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 21 november 2018

    4,2
    Uruselt
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fick inte det rummet vi betalat för utan ett sämre för samma pengar och enda ursäkten från personalen var att de var fullbokade trots att vi bokat 2månader i förväg. Antar att de som fick vårt rum som vi betalat för lämnar bättre betyg! Trångt och stökigt vid frukosten, knappt några sittplatser.

    Tyvärr inget mer än läget

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 20 november 2018

    7,0
    Mycket vänlig och tillmötesgående personal i receptionen,...
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter

    Förväntade mig inte fönsterlöst rum i källarvåning, med bra luft i rummet med lukt av otjänlig mat i korridor.

    Mycket vänlig och tillmötesgående personal i receptionen, Bra frukost om än något blaskig apelsinjouce och kaffe

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 19 november 2018

    9,6
    Bra läge och trevlig personal.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Organisationen i frukostmatsalen bör förbättras, så att fler platser blir snabbare lediga. Det var kalla "20 grader" på rummet.

    Trevligt bemötande i receptionen. Små rum, men det fanns vad man behövde. Tysta rum, trots trafikerad gata utanför. Bra frukost.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 4 november 2018

    8,8
    Trevlig , service inriktad personal och fina rum.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Det var trångt vid frukosten och svårt att hitta bra sitt platser, svårt att äta frukost i en soffa.

    Trevlig , service inriktad personal och fina rum. Läget var mycket centralt. Tyst och lugnt på natten. Mycket bra frukost.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    5,8
    Trevlig personal och bra frukost.
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Väldigt litet rum och inget skrivbord. Rummet var inte värt sitt pris. Saknade papperskorg för sortering. Mycket dunk hela natten underifrån vilket störde nattsömnen.

    Trevlig personal och bra frukost.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    5,0
    Skitrum - ok frukost - men sittplatserna katastrof
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Gardinen på rummet hängde I 2 plastbitar gick ej att använda. Frukosten var bara kaotisk, att sitta dubbelvikt och äta inte bra. Jag tycker synd om personalen som jobbar under frukosten för den arbetsmiljön är katastrof. Jag skulle absolut inte rekommendera detta hotell Bo Burman

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 22 oktober 2018

    7,9
    I stort sett var den bra!!!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 2 nätter

    Fanns ingen stängd garderob eller skåp att hänga och lägga kläder i. Lite för låga bord att äta frukost vid.

    Sängarna var sköna och frukosten mycket bra!!

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 13 oktober 2018

    6,3
    Trots det pyttelilla rummet är vi mycket nöjda med hotellet!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt

    Rummens storlek! Inget litet skrivbord, inte ens en stol. Gick att röra sig i badrummet, men inte mer! Ingen plats för resväskan. Om man öppnade den på golvet, var alternativet att hoppa över.

    Frukost t ex och trevlig och hjälpsam personal, samt läget i Sthlm

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 27 september 2018

    5,8
    Fräscht budgetalterantiv
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 3 nätter

    Personalen var nonchalant och ovälkomnande. Ingen ögonkontakt. Ingen information. De bara tog betalt och gav mig nyckeln efter att jag stått och väntat på ögonkontakt några minuter. Det känns inte som ett trevligt välkomnande.

    Fräscha rum och trevlig innegård där man kan sitta och jobba på dagen. Bra för möten.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 4 september 2018

    5,0
    Fint rum.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Städningen kunde ha varit bättre då ett av tandborstglasen inte var ordentligt diskat, frånluftsfläkten i badrummet var dammig och ljudisoleringen mellan rum och bjälklag var sådär.

    Fint rum.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 2 september 2018

    9,2
    Jättebra
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Det fanns bara eluttag på ena sidan av sängen, andra sidan hade fyra. Hade varit bättre med två på var sida. En papperskorg till hade varit bra, den på toaletten räcker inte riktigt.

    Personalen var jättetrevliga. Fick punktering på rullstolen, och de gjorde allt för att hjälpa mig. Det gick inte att laga, men de försökte verkligen. Frukosten var kanon.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 10 augusti 2018

    5,4
    Inte okej
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Orimligt att bli väckt 3-4 ggr på nätterna pga av lastbilsleveranser, lät som de var i rummet! Kunde inte sova bra alls på vår vistelse...

    Frukosten och terassen var mysig

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 6 juli 2018

    10
    Frukosten var mycket bra.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Frukosten var mycket bra. Rent och fräscht på rummet. Trevlig serviceminded personal. Läget är perfekt! Trots att det är mitt i city så var det tyst på rummet.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 3 juni 2018

    7,1
    Helt okej.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rum i källare utan fönster och heltäckningsmatta. Litet rum och dåliga avlastningsytor. Att inte kunna vädra och därigenom bli tät i näsan pga heltäckningsmattan och dålig luft.

    Frukosten är toppen. Nära till hötorget, Drottninggatan och centralen. Skön säng.

    Bodde här Juni 2018

  • Recenserades: 16 maj 2018

    8,8
    Toppenboende med trevlig personal!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Eftersom vi var ett par saknade vi en stol, det fanns bara en på rummet och kunde också finnas ett lite större bord.

    Trevlig personal och mysigt hotell med fin lounge. Sängen var riktigt skön. Frukosten toppen. Hotellet har bra läge till det mesta, fint konditori och bra restaurang precis i närheten. Vi återkommer gärna.

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 14 maj 2018

    8,8
    Bra väder och ett glatt humör gör alltid resan bra!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter

    Vi hade bokat ett rum via Booking.com men jag fick inte uppfattningen att vi bokat ett rum utan fönster. Hade jag vetat det hade jag bokat direkt via Scandic. Hotellet: ett mindre kaos vid frukost när man vill äta på bekväm uppstigningstid

    Bra bemötande

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 23 april 2018

    8,8
    Det trevliga boendet med nära till allt gjorde vår weekend extra bra!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    En stol i rummet hade varit bra och eftersom rummet var litet hade klädkrokar i badrummet varit toppen!

    Mysigt hotell med perfekt läge och trevlig personal😀

    Bodde här April 2018

  • Recenserades: 14 april 2018

    7,5
    Nice
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Personalen i receptionen var otrevlig och ohjälpsam, dessutom svårt o höra vad en sa pga dess dialekt.. hon blev irriterad för vi sa "Vaa?" Flertalet gånger

    Frukosten på scandic är som vanligt 10/10

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 30 mars 2018

    6,3
    Strulade ju hela tiden..
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fick först ett ostädat rum så fick byta. Sedan slutade kortet att fungera/ utelåsta. Hann därmed inte göra mig fin till krogshowen. Fick ingen kompensation alls. Ursäkta sa personalen bara. Dålig service o vill i efterhand bli kompenserad men har inte hört något.

    Sängarna o inredningen var trevlig.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 27 mars 2018

    10
    Kanonhotell som rekommenderas.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 1 natt

    Lite fler höga bord i restaurangen.

    Croissanterna var extra goda då de var varma, frukosten i övrigt var jättefin och god. Läget på hotellet var helt suveränt då man hade city alldeles utanför runt hörnet. Närheten till cityterminalen och T-centralen var också ett stort plus.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 26 mars 2018

    10
    Jättebra boende, fin frukost och ett fantastiskt läge!
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vi blev uppgraderade till ett rum med fönster! Bra, tillmötesgående personal i receptionen som hjälpte oss att förvara vårt bagage sen vi checkat ut.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 26 mars 2018

    7,9
    I rummet där vinsov.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    I rummet där vinsov. Så var det ett ständigt läte när man skulöe sova pö natten o morgon.. som nån slags tvättmaskin som störde min o min sons sömn...

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 20 mars 2018

    5,8
    Musikalen var bra!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Fick ett rum som var så litet att det gick inte att gå runt sängen. Den stod med långsidan mor väggen. En av oss fick krypa över den andra. Inget att sitta på. Inget att ställa väska på. Ingen garderob att hänga upp sina kläder. Svårt att äta frukost sittande i en djup soffa med ett lågt bord framför. Dåligt med bord och stolar i frukost matsalen. Jag hade beställt standard rum men det som visas på bilderna är inte det vi fick. Bättre information om att det är risk att få detta rum. Jag har väldigt ont i höfter och orkar inte krypa i sängen inte heller ta på skor och strumpor utan att sitta på stol och använda skohorn.

    Sängen var bra. Frukosten bra

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 20 mars 2018

    5,4
    Som allergiker var det ingen positiv upplevelse att det stod...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Som allergiker var det ingen positiv upplevelse att det stod ett antal vaser med tulpaner och liljor i matsalen. De stod dessutom på de bord man ska plocka sin mat ifrån. Frukosten blev därför plågsam, med svidande rinnande ögon och tröghet att andas.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 15 mars 2018

    8,3
    Helg med familjen.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Saknade stol/ fåtölj på rummet. Någonstans att lägga väskan. Många obekväma sittplatser i matsalen.

    Perfekt läge. Skön säng. Mkt trevlig frukostpersonal.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 14 mars 2018

    7,9
    Det var trassel när jag önskade delat kvitto vid betalning.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt

    Det var trassel när jag önskade delat kvitto vid betalning. Trots att jag både sa till personal och dessutom betalade det som var extra särskilda gånger med mitt betalkort, kom allt på samma kvitto ändå. Jag bad personalen rätta till detta. Den i receptionen jag pratade med kallade in ngn överordnad, som meddelade mig att detta inget gick att ordna!! Urusel kunskap om glutenintolerens. Bröd med gluten och utan gluten i samma korg serverades till middagen. Till frukosten stod gluten-brödet framme, bredvid alla ostar, chark och så vidare. Brödet kontaminerar allt i närheten vilket gör att jag inte kunde äta det till frukost.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 25 februari 2018

    7,9
    Frukosten
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Musiken i loungen på kvällen. Alldeles för högt, man kunde knappt prata med varann! Sån volym kan man ha på en nattklubb där det skall dansas. Inte där man sitter och tar en drink med sina vänner. Och fruktansvärt enformig...

    Frukosten

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 19 februari 2018

    7,1
    Stor o bra dusch, bra med två kuddar.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Tråkigt att det inte fanns en bänk att sitta på vid skopåtagning, sängen är för hög. Borde finnas en bänk/bord för att lägga väskan på, tråkigt att behöva ha allt på golvet. Lådan under sängen är ingen bra lösning, borde underlätta för er städning också. Frukostmatsalen har många för låga bord du måste liksom ha maten i knät.

    Stor o bra dusch, bra med två kuddar.

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 19 februari 2018

    7,1
    I stort sett mycket nöjd!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Saknade en liten sittplats på hotellrummet. Rum 379 Stökigt och trångt vid frukostbuffén. Personalen föreföll pressad av stressig arbetsmiljö.

    God frukost!

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 12 februari 2018

    6,7
    Bra läge och frukost, men trots det så kommer vi inte att återvända.
    • Resa i jobbet
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Så litet rum kräver bättre logistik i ett dubbelrum. Ingen sittplats typ pall - Knyta på sig skorna från den höga sängen är svårt. Dåligt med förvaring av sina kläder - avställningsytor, hyllor, arbetsyta/skrivyta saknas.

    Bra frukost och läge.

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 29 januari 2018

    4,6
    Läget på hotellet är bra!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Vi fick ett allergirum där det fanns en motorsäng, men själva sängen var inte så skön. Hade ont i ryggen på morgnarna. Det fanns varken fåtölj eller skrivbord med stol, värdelöst att vara tvungen att sitta i sängen hela tiden.

    Läget på hotellet är bra!

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 24 januari 2018

    10
    Härlig vistelse!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mycket trevlig personal och bra läge. Kommer bo här igen när vi besöker Stockholm, bonus med bra frukost. Erbjuds även värdeskåp att låsa in väskan i vid in/utcheckning vilket är ett stort plus. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och kan varmt rekommendera detta hotell.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 22 januari 2018

    8,3
    Bra läge, bra frukost, trevlig personal.
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt

    Uppgradering med 100 kr föe att få fönster, fönstret vår så litet och mot en innervägg påhotelet.

    Bra läge, bra frukost, trevlig personal. Vi gjorde en uppgradering på rummet efter från från personal, men det var inte någon speciel bra uppgradering!

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 20 december 2017

    6,7
    🙂
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var stort, sängen bra men jag tycker det är riktigt dåligt att det inte finns några fåtöljer bara ett par klappstolar.

    Trevlig personal, god frikost

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 11 december 2017

    8,3
    Stor frukostbuffé, trevligt och gott i baren.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Plats att lägga väskan i rummet. I nuläget enda alt. sängen. Sängarna nedsuttna, antaglige beroende på avsaknad av annan stol eller plats för väskan. För få vanliga bord i frukostmatsalen. Loungemöbler trevligt kvällstid men inte för att äta vid.

    Stor frukostbuffé, trevligt och gott i baren. Läget.

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 9 december 2017

    5,4
    Läget var bra men det var allt.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Trångt, inget utrymme för bagage och upphängning av kläder. De klädkrokar som fanns var för stora för att hänga kläder på. Bara handdukar för en person.

    Läget är bra men det räcker inte för at vi skall komma tillbaka.

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 6 december 2017

    7,9
    Trevlig personal i bar och reception.
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 4 nätter

    Fick ej påfyllning av toapapper, tvål eller papperskorg samt att ena dagen städades ej pga. stör ej skylt hängde uppe i ca 3 h.

    Trevlig personal i bar och reception. Kanonläge och även bra isolerat sett till att det låg mitt i stan.

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 4 december 2017

    6,3
    Bra frukost, perfekt läge, trevlig personal, sköna sängar.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Iskallt på rummet, minimalt med utrymme, pyttelitet badrum, ingenstans att göra av kläderna.

    Bra frukost, perfekt läge, trevlig personal, sköna sängar.

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 3 december 2017

    5,8
    Bra med centralt läge men det var det enda.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Att om man betalar extra för att få rum med fönster så förväntar jag mig information om att fönstret vätter mot en vägg. Hade gärna kunnat skippa den extra kostnaden. Alldeles för hård säng och urtvättade sladdriga kuddar. Smaklös äggröra till frukost. Att kaffemaskinen i frukostmatsalen inte fungerade.

    Det centrala läget. Golvvärmen i badrummet. Eller mer som duschrum kanske..

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 3 december 2017

    6,7
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummen saknade ljus o fönster dålig luft. Personalen gjorde vad de skulle men inte det där lilla extra förutom när jag checkade in. Ett leende är alltid trevligt. Lobbyn lite mörk o trist

    Läget bra; centralt

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 2 december 2017

    7,5
    Fruktansvärt blaskig juice!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 2 nätter

    Fruktansvärt blaskig juice! Smakade ingenting! Planlösningen i loungen är inte så trevlig. Många som rör sig genom rummet man äter i när de ska checka in/ut, låsa in bagage osv. Bord placerade precis vid hissen. Inte bekvämt att sitta i så låga möbler när man äter.

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 30 november 2017

    9,6
    perfekt läge + perfekt frukost
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 1 natt

    Garderob eller plats för bagage på rummet önskas. Dålig ordning på köerna vid frukosten. Fixa bättre så det kan flyta på

    perfekt läge + perfekt frukost

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 27 november 2017

    6,7
    Trångt och litet men helt ok
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fanns knappt några sittplatser vid frukosten, på tok för mycket folk och trångt. Rummet hade inte ens fönster och rummet var litet.

    Läget till affärer och restauranger

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 25 november 2017

    7,9
    Bra läge
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Inget av deras förvaringsskåp funkade så jag lämnade till slut min väska i bagagerummet. Båda tiden som ägnades åt att gå genom alla skåp sj och med personalen och att jag lämnade min väska utan någon identifieringslapp eller något sånt är inte så bra.

    Bra läge

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 18 november 2017

    7,1
    personalen var mycket trevlig
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt

    Sängen var för hård, Fel material i täcket vi fick kondens på kroppen det har vi aldrig varit med om och vi fyller snart 70. omöjligt att få rummet fritt från drag, så vi frös om huvud och axlar, samtidigt som kroppen var kladdig, jätteläskigt

    personalen var mycket trevlig

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 14 november 2017

    8,3
    God frukost med det man önskar!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Överfullt på frukost (söndag) otroligt dålig planering av sittplatser och trångt!

    God frukost med det man önskar! Snygg inredning och smarta förvaringslösningar. Älskar att det är så nära till shopping mm.

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 13 november 2017

    8,3
    Trivsam hotellvistelse för en helg med vänner.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter

    Väldigt spartanskt möblerat i badrummet trots att det fanns ganska gott om utrymme just där. En avställningsyta hade uppskattats! Och fler krokar... Men det funkade trots allt. Vi hade bokat ett litet rum, som var helt ok, men trångt!

    Väldigt bra frukost och mycket centralt och bra läge på hotellet, nära Hötorget. Enkelt att ta sig dit från buss/tåg.

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 13 november 2017

    7,1
    Nära till city men har inte kapacitet i matsalen för fullt hotell.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Dålig service i matsalen och svårt att hitta en plats att sitta vid frukosten. Inte okej att gå ca 10 min runt runt och leta efter bord. Fick vänta ca 20 min för att beställa mat när vi åt i restaurangen.

    Bra rum och närheten till centrum

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 6 november 2017

    6,7
    Bra för 1 natt men inte mera
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lite för litet rum och dåligt med ställen att lägga av sig eller hänga upp kläder + likadant på toaletten svårt att få plats med necessär b.la.

    Närheten till Centralsrationen och centrum

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 30 oktober 2017

    7,9
    Inga möbler i rummet, inga stolar.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter

    Inga möbler i rummet, inga stolar. Fick lägga all packning och kläder på golvet. För få matbord vid frukosten , svårt att sitta och äta i en låg soffa.

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 23 oktober 2017

    7,1
    Bra, centralt läge.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 2 nätter

    Dålig organisation vid frukostbordet, trångt och svårt att hitta bra sittplatser vid frukosten. Saknade bord och sittplats i rummet. Ofräscha heltäckningsmattor på rummet.

    Bra, centralt läge. Trevlig personal. Bra frukostutbud, sköna sängar

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 19 oktober 2017

    8,3
    Bra läge nära Centralstationen och mitt i centrala Stockholm...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard Plus
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Dålig organisation vid frukosten. Köer.

    Bra läge nära Centralstationen och mitt i centrala Stockholm men utan att vara mycket ljud eller stökigt utanför. God frukost

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 16 oktober 2017

    7,9
    Bra läge, mycket trevlig och hjälpsam personal.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    På vårt rum saknade vi utlovad förvarings låda under sängen så fick låta många av mina kläder ligga i min resväska då vi fick endast hade 5 galgar för 2 pers. Första morgonen så var det kaos vid frukost buffén. Fullpackat med folk. Frukost rummet är i och för sig är häftigt men inte passande för frukost servering. Inte alls funktions dugligt (dåligt upplagt då man hela tiden känner som man är ivägen när man försöker gå till de diverse mat och dryck stationerna samt mellan bord). Stackars personal som måste jobba där. Låga bord och soffor obekvämt vid frukost. Inget värdeskåp på rummen tycker jag är oacceptabelt på ett hotell när man är resande (hade själv pass, kontanter, ipad, smycken som jag kunde i slut ändan kunde lämna i receptionen). Personalen borde också förklara hur hissen fungerar då vi kom ut på fel sida och sen fick åka ner innan vi kunde komma tillbaka till samma plan för att gå ut på rätt sida... Ovanligt!

    Trevlig och hjälpsam personal. Rummet var helt okej och modernt (att de är relativt små och att de inte har garderober vet man ju redan innan om man har gjort sin research) och väldigt tyst rum, hörde inte grannarna alls bara lite ifrån gatan då med öppet fönster. Perfekt läge då är både centralt och nära tåg station & buss terminalen. God frukost.

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 14 oktober 2017

    7,5
    Läget!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Frukost: dåligt utbud vad det gäller bröd, det som fanns var torrt.Även ost och annat pålägg dåligt utbud! Frukost personalen ointresserade och inte direkt servicemedvetna! Rummet: Dåligt med förvaring och avställningsytor trots att det fanns plats till ett mindre bord och stol! Endast en tunn kudde per person!

    Läget! Personalen i incheckningsdisken!

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 29 september 2017

    6,3
    Vi bodde en våning ner i "källaren" och i rummet...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vi bodde en våning ner i "källaren" och i rummet vi hade hördes det skrammel å bankningar från övervåningen. Om ljudet kom från köket el liknande. Med det gjorde att vi vaknade jättetidigt så det var ingen trevlig upplevelse.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 25 september 2017

    7,9
    Trevlig och hjälpsam personal.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt

    Det var väldigt varmt på hotellrummet. Ingen bättring fast vi drog ner termostaten. Ingen skön madrass, för hård i min smak. Dåligt med platser vid frukostserveringen. Obekvämt att äta frukost vid soffa och låga bord.

    Trevlig och hjälpsam personal. Väldigt centralt hotell. Frukostserveringen hade allt man förväntade sig på en hotellfrukost.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 25 september 2017

    5,4
    Läget jätte bra men vet inte om vi kommer att bo där igen.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Stressad personal vid frukosten,alldeles för få "bra" platser vid frukosten,för mkt loungemöbler. Inga stolar på rummet,upplevdes som väldigt tomt. Endast två kuddar totalt i sängen. Inget skohorn.

    Läget och frukosten.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 25 september 2017

    6,7
    Besviken
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fick inte registrera mitt Scandic-kort eftersom jag inte bokat direkt på scandic. Men all kommunikation och betalning skedde m Scandic. Urdåligt att man inte får veta den förändringen. Fick heller ingen tidning eller voucher alltså. Frukosten katastrof. För mycket folk. Inga sittplatser. Ingen mysig långfrukost som man sett fram emot. Gick ut på uteplatsen, men där satt de o rökte trots rökförbud Två kaffemaskiner. Den ena avstängd. Den andre stannade var 5:e minut och ingen personal i närheten. Disk stod framme på borden. Äckligt Lättkokta ägg "slut" kl 09:30 pp lör fm. Hur kan det?

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 18 september 2017

    7,9
    Mitt i city
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Inomhusmiljön i behov av bättre ventilation. Varmt och syrefattigt tex i frukostmatsalen.

    Centralt och bekvämt. Scandics frukostupplevelse. Bra alternativ för en vegan.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 18 september 2017

    6,7
    bra läge
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    att vi inte fick redan på att det kan vara störande ljud från uteserveringen från baren, då vi bodde precis ovanför på 2a våningen

    sängarna var jättesköna

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 18 september 2017

    6,7
    Bra frukost med färsk frukt!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Mycket små rum. Trasig duschhandtag lagades inte trots att jag anmälde det första dagen.

    Bra frukost med färsk frukt! Trevligt loungeområdet. Bra sängar och tyst rum - sov mycket gott!

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 16 september 2017

    9,6
    I'll be back!!!!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var lite för litet. Kunde gärna haft plats för en fåtölj och ett litet bord men det är det enda jag har anledning att kritisera. Det ska dock sägas att detta är närheten till allt mer än väl uppväger denna lilla invändning.

    Perfekt läge. Närheten till Centralstationen, Hötorget och Drottningatan är i det närmaste optimalt. Bra bemötande från personalen och en väldigt bra frukost.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 7 september 2017

    10
    Det mesta var fint.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 3 nätter

    Rummet kunde varit lite större. Fanns ingenstans att sitta. Ett fönster hade varit fint också.

    Det mesta var fint. Frukosten var jättefin. Där fanns allt man kunde önska sig.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 4 september 2017

    6,3
    Bra men frukost upplevelsen drar ned betyget
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Trångt och Dåligt med sitt platser vid frukosten, mycket negativt man vill sitta bekvämt och kunna njuta av frukosten. Flera saker var slut och tog lång tid att fylla på.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 27 augusti 2017

    5,0
    Besviken
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Trasig takbelysning, när det inte finns fönster, blir ju rätt mörkt då! Kass kudde. Kalt i matsalen vid frukosten, märkligt att låta dörren ut till terassen stå på vidgavel när det är 11 grader ute.

    Smoothie var god

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 4 augusti 2017

    7,9
    Jättetrevlig personal och suverän frukostbuffe.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Enda jag sakna kunde varit tekokare och tillbehör. Fanns i reseptionen men inte som jag vill ha det.

    Jättetrevlig personal och suverän frukostbuffe. Nära till allt! Litet enkelt rum och fräscht badrum.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 31 juli 2017

    7,9
    Ok för priset
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fanns inget att ställa resväskan på vilket väl är det minsta man kan begära. Inte heller någon stol eller bord - endast säng o två fasta små sängbord. Vattenkokare, koppar m.m. Stod på det lilla fasta sängbordet. Hur fräscht är det? Inte skulle jag vilja nyttja det i alla fall.

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 22 juli 2017

    9,2
    2 nöjda sörmlänningar
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum utan fönster
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Liiiitet rum utan fönster, garderob, saknades även ngt att sitt på förutom sängen. så läs noga på vilket rum ni väljer

    Underbar frukost. Mysig innergård. Trevlig personal. Nära till allt

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 13 juli 2017

    7,5
    Ris o Ros.
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Duchdörr fanns ej. Så toan jättesvårt. Sakna stol o bord o något att lägga väskorna på. Ta bort stor spegel. Onödigt. Garderober i stället.

    Centralt. Bra frukost. Fräscht rum. Stor toa. Bra sängar. Vattenkokare till kaffet som fanns på rummet.

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 12 juli 2017

    7,9
    Bra läge i centrala Stockholm!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Slut tvål i duschen, fylldes ej på under våra två nätter.. Glassplitter under tvättfatet när vi checkade in, hade kunnat gå illa...

    Bra läge i centrala Stockholm!

    Bodde här Juli 2017

Visar 1 – 75

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för Scandic No 53

Gäster har även recenserat dessa boenden: