Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Långholmen Hotell 3-sterren

Långholmsmuren, 20, Södermalm, 102 72 Stockholm, Zweden

#36 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 787 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,7
    Unieke locatie om eens te verblijven. Je slaapt (gelukkig) niet elke nacht in een gevangenis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parking van het hotel is niet mee opgenomen in het concept van een "gevangenis". De ingang van de parking ziet er nogal troosteloos uit. Op weg naar de metro dichtbij het hotel loop je langs park met nogal "schrale" figuren. Niet aangenaam om s avonds laat van het centrum terug te komen. Maar dit heb je natuurlijk in elke stad. Op de vensterbank van onze hotel kamer zat een grote koffievlek.

    Het is een unieke locatie om eens te verblijven. Wel op enige afstand van het centrum (Gamla Stan), doch na eindje stappen makkelijk te bereiken met metro. Geen gebruik gemaakt van restaurant. Ontbijt is goed en redelijk uitgebreid. Kamers zijn netjes en origineel ingericht. Badkamer is eenvoudig maar voldoende comfort. Voor onze 2de geboekte kamer kregen we een upgrade.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Stockholm is een zeer aangename stad in de zomer, en al zeker wanneer het weer meezit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Spijtig dat het restaurant, waar we echt graag hadden gegeten vanwege de goede commentaren, in de zomerperiode dicht was. De kamers zijn echt wel cellen, dus mensen die graag ruimte hebben, boeken beter grotere kamer, ook al zijn er daar niet veel van. Met de metro (op ca. 1km) geraak je gemakkelijk in het oude stadscentrum, maar te voet is het toch wel even stappen.

    Het ontbijt was super... ook voor mensen met een melkintolerantie, zoals wij. De koffie, van de Wereldwinkel, vond ik minder lekker, maar aangezien ze hiermee eerlijke handel drijven... verdient het een pluim. In het hotel kan je fietsen huren, maar daar zijn er niet zo veel van. Snel zijn is dus misschien de boodschap. Let wel, er zitten geen versnellingen op de fietsen, dus bij een bergop is het wel even duwen... Het leukste aan dit hotel is het strandje onmiddellijk voor de deur. Top. Ook kan je er gemakkelijk gaan joggen, want het hotel is zowat het enige gebouw op dit met bomen bedekte eilandje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Locatie is prima;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tweepersoonskamers met stapelbed zijn echt superklein (hoewel we dit van tevoren wel wisten).

    Locatie is prima; kwartiertje wandelen naar het metrostation Hornstull. Ook fijn dat je gratis kunt parkeren bij het hotel. Het personeel is uitermate vriendelijk en het ontbijtbuffet is in één woord geweldig. De receptie verkoopt zowel de Stockholm Pass als de openbaar vervoerpas. Deze laatste is heel handig omdat je je anders helemaal suf loopt. Tijdens ons bezoek was het rond de 30 graden in Stockholm en in de kamer was het dan ook erg benauwd. Gelukkig kon er een raam open; er zaten geen vliegen of muggen. Recht voor het hotel ligt een klein strandje met een grasveldje waar je kunt zonnen en zwemmen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Eens iets anders!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Even zoeken naar de ingang. Ontbijtruimte had weinig uitstraling. Bij hoge temperaturen warm in de cel.

    Erg vriendelijk personeel. Gevangenisinrichting was zeer goed bewaard. Een bijzondere ervaring.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Heerlijk oase midden in Stokholm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Klein nadeel is dat wij vrij dichtbij de lift zaten waardoor we tijdens een nacht wakker werden van mensen die terugkwamen van stappen en nog zaten na te praten in de hal. (na een telefoontje naar de receptie was dit overigen snel opgelost)

    Fantastische locatie midden in Stockholm in een oude gevangenis! Rondom het hotel is het erg groen, je hebt niet het gevoel in een metropool te zijn. Alle belangrijke plekken in de stad zijn goed bereikbaar vanuit het hotel (tip neem een fiets mee of huur deze). De kamers zijn erg comfortabel en goed verzorgd (neem wel een grotere kamer, de kleine kamers schijnen toch wel klein te zijn en daardoor minder comfortabel). Het ontbijt is erg goed verzorgd en lekker, parkeren is gratis en er is meer dan voldoende ruimte. Voor drankjes, ijs, snacks kan je 24/7 terecht bij de receptie. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden dit echt een heerlijk hotel om in te verblijven tijdens onze vakantie in Zweden, wij hebben hier een kleine week door gebracht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Ontbijt was super, veel keus en verse producten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was super, veel keus en verse producten. Locatie is heerlijk rustig en toch vlakbij alle highlights. Strand om de hoek en bijzondere locatie om te slapen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Super leuk hotel en erg bijzonder om te overnachten in een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super leuk hotel en erg bijzonder om te overnachten in een cel. Ontbijt is erg goed en bij mooi weer kun je heerlijk zwemmen aan de oevers van het meer. Personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Fietsen gehuurd bij hotel en zo de stad verkend, ideale manier. In 10 a 15 minuten ben je in de binnenstad met de fiets bij alle highlights.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,2
    Een oude gevangenis omgebouwd tot hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de dagen zo snel om waren😋

    Een oude gevangenis omgebouwd tot hotel Alles in het thems Met een eigen museum en gratis Mooi badkamertje gemaakt uit de helft van het volume van de naastliggende cel Het is leuk...en zet een mens aan om eens na te denken over lange "gevangenisstraffen"

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,2
    Ruime kamer middels gratis upgrade.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Niet echt nodig met het Zweedse klimaat, maar overdag kan het redelijk warm worden in de kamer

    Ruime kamer middels gratis upgrade. Erg schoon! Prachtige locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,3
    Ontbijt was heel uitgebreid en super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden graag op onze kamer, familie kamer, ook n waterkoker gehad voor kopje thee. De fietsen waren stevig, maar niet makkelijk op te fietsen, ging heel zwaar.

    Ontbijt was heel uitgebreid en super

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Mooi en schoon hotel iets verder van het centrum maar heerlijk rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige minpuntje zijn de kleine kamers en het stapelbed maar dat wisten we van te voren. Het ligt ongeveer 10 minuten lopen van het metrostation hornshull.

    Mooi hotel, schoon, lekkere bed en douche. heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De kamers hebben alles wat er hoort te zijn.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Leuk hotel op fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was erg uitgebreid en de locatie was top. Genoeg restaurantjes op loopafstand te vinden. Strandje vlakbij was ook fijn op een warme dag.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,2
    de locatie en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de inbraak in de auto

    de locatie en de sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Zeer geslaagd
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Was een leuke ervaring om in een oude gevangenis te slapen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Was een leuke ervaring om in een oude gevangenis te slapen. Totale verassing bij aankomst.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Machtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De stijl om te slapen in een gevangenis. Het gegeven dat je slaat in een gevang. TOP ONTBIJT

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Prachtige ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve punten

    Zeer goed onbijt en een aparte ervaring het slapen in een cel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,6
    Een heel bijzonder hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heel bijzonder hotel. Slapen in een gevangeniscel. Verwacht dus geen grote kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Leuke locatie, mooi gerenoveerd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Leuke locatie, mooi gerenoveerd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    Gave locatie en bijzonder hotel;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gave locatie en bijzonder hotel; bijzondere ervaring!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,8
    De unieke beleving, dat je in de gevangenis zit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De unieke beleving, dat je in de gevangenis zit....... ;-)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Een aanrader voor wie Stockholm wilt bezoeken. Dicht bij metro (400m), rustig, mooi gelegen, ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer verzorgd, heel lekker: TOP!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    Sfeervol in oude gevangenis, celkamer is klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    2 persoonskamer met stapelbedden is erg klein.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets...

    Toplocatie, modern verbouwde gevangenis met geschiedenis, goeie ligging. Personeel heel vriendelijk in uitstekend Engels.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    De locatie het eiland Langholmen is geweldig: rustig en heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets!

    De locatie het eiland Langholmen is geweldig: rustig en heel relaxt. Een strandje om te zonnen en te zwemmen en kanoën en in 10 min. ben je met je gehuurde fiets van het hotel in het centrum. Het hotel is geweldig. Ontbijt een 10!

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    geweldige locatie, metro en bus op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    geweldige locatie, metro en bus op loopafstand. geweldig ontbijt en super vriendelijke medewerkers. We kwamen erg laat aan maar de nachtreceptionist was ontzettend aardig en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    7,9
    Uitstekende ervaring.
    • Stel

    Prijs is ietwat aan de hoge kant, maar dat weet je op voorhand. Wel was alles zeer netjes en correct. Vriendelijk personeel van receptie medewerkers tot onderhoudend personeel.

    Uitstekende ervaring. Zowel het Hotel als de regio.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,3
    ontbijt was ruim voldoende en er was genoeg keus
    • Vakantiereis
    • Stel

    de eerste dag van ons verblijf was er niet schoongemaakt en waren de handdoeken niet vervangen. pas na reclameren bij de receptie is dit de tweede dag wel gebeurt.

    ontbijt was ruim voldoende en er was genoeg keus

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    over het algemeen prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de oude gevangenis maakt het boeiend maar niet heel erg gezellig

    over het algemeen prima. goede locatie, schoon en vrindelijke mensen

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    7,9
    Sfeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gehorig

    Sfeer

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Prima ontbijt, ruime keus uit het buffet!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tja, stapelbedden!

    Prima ontbijt, ruime keus uit het buffet!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Speciaal gelegen met een aparte sfeer in de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Speciaal gelegen met een aparte sfeer in de "gevangenis" Prima ontbijtbuffet

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: