Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Linné Hostel

Vegagatan 22, Majorna-Linné, 413 09 Göteborg, Zweden

#64 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1667 beoordelingen over dit hostel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    3,8
    Niets.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Voordelige Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en zonder Raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer van minder dan 6 vierkante meter, zonder venster, met een stapelbed en gedeelde badkamer. OK, het is een hostel maar hier vragen ze wel 155€ voor per nacht, & je betaalt ook nog eens bedlinnen extra. Ik heb nooit zoveel betaald voor zo weinig.

    Niets.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Goede ligging, basis voorzieningen allemaal in orde en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de gemeenschappelijke koelkast, waar we ons eten en drinken konden bewaren, gemarkeerd met onze kamernummer, werden de eerste dag 3 cervelaatworsten gestolen. De ochtend erna was onze fles rosé wijn weg en gedurende die dag ook nog enkele resterende sneetjes salami. We vonden het spijtig dat we er niet op konden vertrouwen dat de andere gasten van onze spullen zouden blijven.

    Goede ligging, basis voorzieningen allemaal in orde en proper.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Goede ligging; kamer voldoet en is schoon; communicatie kan beter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Betere communicatie; liever per sms dan per e-mail of nog beter via de site van booking. Je hebt een inlogcode nodig en moet apart lakens en handdoeken bestellen. De receptie is er alleen s'morgens dus als je aankomt dan en je hebt de e-mail niet gehad weet je niet hoe je binnen kmot en waar de lakens en handdoeken zijn.

    De ligging; de prijs; TV op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    2,9
    Gedurende ons hele verblijf hebben we geen enkel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Driepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedurende ons hele verblijf hebben we geen enkel personeelslid gezien, noch aan de receptie. De vloer plakte en sommige tassen waren vuil. Er hing eveneens een onaangename geur in het hele gebouw.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,1
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 3 nachten

    geen wastafel om je tanden te poetsen keuken werd door andere gebruikers niet altijd netjes achter gelaten

    kamers, gezamenlijke douches/toiletten keurig netjes

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    3,3
    Niks.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en gedeelde badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamer, geen douche, geen handdoeken, geen wc (1wc in heel het gebouw). Geen lakens en slechte bedden. Er was ook geen personeel aanwezig. SLECHTE wifi verbinding

    Niks.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    4,6
    Kleine tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel te klein voor 3 personen en bagage

    De ligging van het Hostel, keueken was alles aanwezig om zelf te.koken. leuke ontmoetingen in deze ruimte

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Voordelige Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en zonder Raam
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers kunnen vrij luidruchtig zijn.

    De locatie is prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    6,3
    Redelijk goedkoop, bedden lagen niet slecht en de ligging...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk goedkoop, bedden lagen niet slecht en de ligging was prima. Geen personeel gezien, helft van douches was buiten gebruik.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,6
    Voor mij niet meer midden in de stad .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Voordelige Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden en zonder Raam
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren aan de overkant , niet bewaakt en dan met al je spullen in de auto ! Dus niet we hebben alles voor de zekerheid er maar uitgehaald .

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    3,3
    Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van onbemande check-in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van onbemande check-in wat veel problemen geeft. Er is ons bij aankomst (telefonisch) medegedeeld dat creditcardgegevens niet klopten en dat de boeking geannuleerd zou worden, terwijl alles al 3,5 maand eerder was afgeschreven!!! Na 3 uur wachten en veel telefonisch contact heeft Booking.com uiteindelijk geregeld dat we er toch terecht konden, maar wel in een hele andere kamer dan geboekt was. Kwaliteit van de bedden is zeer wisselend!

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,0
    Goed ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeervoorzieningen, dit kost 22euro per nacht. En voor bedlinnen moet ook nog apart betaald worden. Dit maakt een verblijf in Linehostel nog behoorlijk duur voor wat je krijgt.

    Goed ligging! Beste plek voor bars en restaurants in Goteborg.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Linné Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: