Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Loginn Hotel 2-sterren

Södermälarstrand Kajplats 16, Södermalm, 118 25 Stockholm, Zweden

#4 van de 8 B&B's en herbergen in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2816 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Fijn verblijf in Stockholm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij boeken was ons niet helemaal duidelijk dat het om een kleine kamer en een klein bed van 1.20 breed ging. Wij zijn niet zo groot daarom was dit voor ons geen probleem.

    Een prima verblijf op een perfecte plek in de stad. Door de patrijspoort van de kamer een prachtig uitzicht op het gemeentehuis. Nabij een veerpontje naar het tegenover gelegen eiland. Verder op loopafstand een groot aantal restaurants.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,3
    Een unieke en betaalbare plek in het centrum van Stockholm. Een ware beleving!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eén van de kamers was aan de kleine kant met een ‘double bed’ Het dekbed was zodanig klein dat 1 van de 2 nagenoeg zonder dekbed heeft moeten slapen omdat het niet paste. De andere kamers hadden meer ruimte en eigen dekbedden. Het is aan te raden om de iets duurdere kamers te nemen voor iets meer ruimte en comfort.

    Het is op zichzelf al een ervaring om in een kajuit te slapen. Wij hadden drie kamers gehuurd met ons zessen. De kamers zijn schoon. Het is wonderlijk genoeg niet luidruchtig. Het ontbijt is uitgebreid en goed. Het uitzicht op de oude stad is fantastisch.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Romantisch overnachten met wat kleine ongemakken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beluchting/koeling van de kamer: Ik had mij ingesteld op een kleine kamer en.vond dat niet problematisch maar het was erg warm en er was nauwelijks mogelijkheid om verse lucht te krijgen. Op de gang was a.c. maar dat bereikt de kamers niet. Zodoende vanwege de warmte erg slecht geslapen.

    De locatie en het vriendelijke personeel. Her feit dat we ook na de check-out de bagage mochten achterlaten. Slapen op een boot blijft romantisch!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Super leuke en unieke locatie met goede prijs/kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was krap maar gezellig. Het systeemplafond dat wat was ingestort maakte een enigszins armoedige indruk.

    Vanuit het terras op het dek heb je een fantastisch uitzicht. Hier kan je heerlijk met een (relatief) betaalbaar biertje van de prima bar van genieten. Ontbijt was ook prima. Slapen op een klassieke boot is natuurlijk een erg bijzondere ervaring!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,7
    Leuk eenvaoudig hotel voor citytrip van een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij de ingang (aan boord gaan) veel oude spullen op het dek, doet erg rommelig aan.

    Ontbijt was prima. Menukaart restaurant zeer beperkt. Leuk hotel voor een paar nachten. Op 10 minuten lopen van dichtsbijzijnde metrostation. Kamer aan kadezijde heeft zeer beperkt uitzicht. Aan de andere kant heel mooi over het water.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stapelbed. Zelf geboekt maar niet gerealiseerd dat je niet eens rechtop kon zitten. Mijn zoon raakte met zijn haren overal het plafond. Jammer dat er geen gratis thee/koffievoorziening was.

    Ligging van de boot en ons uitzicht via de patrijspoort. Het gezellige restaurant boven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Mooie locatie voor een goede overnachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer stond vol met water na het douchen. Douche is te laag voor lange mensen (langer dan 1,80m). Komt door de hoogtes in het schip.

    Compacte kamer met alle benodigde spullen erin, bed was prima (deken was wel wat kort), logisch ingerichte badkamer. Uitgebreid ontbijt buffet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Heerlijk verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen. Houdt er rekening mee dat de kamers erg klein zijn. De gemeenschappelijke ruimte is zeer plezierig.

    Leuk, basic hotel op een schip. Knus. Zeer goedkoop. Uitstekende WiFi.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,3
    Kleine kamer in een romantische omgeving met geweldig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is voor mensen tot max 1.80m. Bed is een twijfelaar en had 1400x2000mm kunnen zijn. Sliep verder wel prima.

    De sfeer op de boot; Heel erg leuk! Hartelijke ontvangst. Het uitzicht is geweldig!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,5
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden kamer 306 en dat was de kleinste kamer die er was. Mijn beste vriend en ik zijn beide groter dan 1,85 en wij konden net staan. Wij hebben ons vaak gestoten aan het bed, plafond, lamp en douche maar voor de prijs die je betaald is het echt goed te doen.

    Ontbijt was oprecht super goed te doen en ook nog heel goedkoop, in de stad betaal je 150 kronen (15 euro) voor twee tosti's in het hotel had je onbeperkt tosti's met het ontbijt. Ook hadden ze typische Zweeds eten wat het erg leuk maakte.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk hotel en super vriendelijke eigenaars. Super ligging. Zeer goedkoop (naar Zweedse normen) om er een biertje te drinken. Als je een kamer hebt met een raam, vraag dan zeker een kamer met zicht op de rivier. Als je wacht tot daags voordien om te boeken, kan je serieuze kortingen hebben. Super goed ontbijtt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Geweldige ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks! Het was jammer dat we weer naar huis moesten!

    Hele leuke sfeer om op een boot te slapen. Kamers waren ruimer dan verwacht en badkamer was klein, praktisch en schoon. Iedere dag wordt de kamer schoongemaakt. Heerlijk ontbijt buffet, verschillende soorten brood, mogelijkheid om tosti's te maken, genoeg müsli keuze en salade. Restaurant heeft prachtig zicht op de stad en het water. Vooral erg mooi in de avond. Ook het menu van het restaurant is goed! Probeer vooral de pizza cajun! Het hotel heeft ook een dakterras wat erg gezellig is ingericht. Als gast mag je ook zonder drankje in het restaurant zitten. WiFi is matig. Het personeel is ook erg aardig en helpt waar het kan. Het is ongeveer 20 minuutjes lopen naar de oude stad. In de buurt ook genoeg bezienswaardigheid, een tip is het fotografie museum! Ook een aanrader is om een Stockholm pass te kopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Heel prettig verblijf en een geweldig uitzicht vanaf de boor.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Het ontbijt was prima. Het restaurant op de boot was ook prima. Het was heel bizonder om op een boot te logeren. De kamer is dan wel klein, maar heel knus en schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,3
    Ok voor twee nachtjes midden in het centrum, maar we komen niet nog eens.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was afschuwelijk: de doucheruimte zat onder de schimmel. De vloer in de kamer liep schuin, waardoor je ook bijna uit bed rolde. Het plafond was erg laag en dus niet geschikt voor lange personen,

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We konden de koffers in het hotel afgeven. De huiskamer was erg gezellig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Warm, gastvrij en royaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 309 is enigszins krap voor 2 personen en voor een weekend is dat geen probleem, ik zou zo niet een week willen blijven

    De gastvrijheid en de royale consumpties aan de bar

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    prettige sfeer aan boord
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij aankomst geen reactie op de bel. duurde lang voor men reageerde, telefoon/bel combinatie bleek kapot te zijn

    de locatie van het schip, uitzicht op het stadhuis Stockholm

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    Genoten van de gezellige en bijzondere locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Aan de straatkant is het gehorig als je met het raam open slaapt. Met het raam dicht is het nogal warm.

    Prima ontbijtbuffet. Werd voortdurend bijgevuld. Fantastisch uitzicht vanaf de bar en het restaurant. Eten wat we gehad hebben was ook erg lekker. Leuke achtergrondmuziek in de bar. De locatie ligt dicht bij het oude centrum en heel dicht bij de taxiboot (20 meter) en de metro(350 meter)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,7
    Prima voor citytrip met beperkte eisen aan de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Basis verblijf met heel veel charme. Mooie lokatie tov. het stadhuis. Ideaal voor citytrip waarbij enkel slaapt in je kamer. Perfect voor travellende jongeren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Als je eens een keer iets anders wilt - locatie is ook echt ideaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De ruimte in de kamer en badkamer is erg klein (uiteraard wisten we dat toen we boekten), maar 2 nachten op deze locatie was voor ons ook echt voldoende.

    De locatie is echt geweldig, je loopt zo naar Gamla Stan en Sodermalm. Het uitzicht is ook prachtig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Unieke lokatie en verblijfsplaats ;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden twee kajuiten waarvan er ééntje erg klein was, al is dat natuurlijk deel van de charme van een overnachting op een schip

    Unieke lokatie en verblijfsplaats ; parking vóór het schip op de kaai

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,7
    Een boot als hotel heeft wel iets aparts, alleen moet men...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte was toch kleiner dan verwacht en omdat het buiten vrij fris was was ook de Kajuit wat kil

    Een boot als hotel heeft wel iets aparts, alleen moet men geen royale hotelkamer verwachten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Zo moet je Stockholm keten kennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Fantastisch uitzicht uit het raampje op de boot,heerlijk ontbijt,vriendelijk personeel,schoon,handdoeken per 2 dagen gewisseld,lekkere pizza,bar on de topdeck,centraal gelegen,makkelijk met de metro beriekbaar.Nederlandse ambassade 400 m verder ( als nodig)!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,8
    A room with a View!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je houdt van luxe of snel iets te zeuren hebt 😁moet je deze accomodatie niet boeken. Je slaapt op een Oude boot, dus kleine kamers, die wij heel erg knus vonden, en hier en daar wat achterstallig onderhoud. Dat heb je op een oude boot! Evenals klotsend water...

    Perfecte ligging met een schitterend uitzicht. Ontbijt is prima verzorgd, met voor ieder wat wils. Erg vriendelijke eigenaren die alles voor je willen regelen. En vlakbij een citybikepunt. Wij hebben het erg goed naar ons zin gehad! We werden elke morgen wakker met zicht op de toren aan de overkant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Perfecte ligging en leuk concept!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het was een heel toffe sfeer op de boot! Kleine kamers, maar dit was op voorhand vermeld en hoorde bij het bootverblijf. Een mooi (verwarmd) terras op de boot zelf waar je kon genieten van het prachtige zicht op het water en de stad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,9
    Goed gelegen, origineel verblijfadres op het water
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Weinig. Misschien een televisie en een bureautje om op te werken.

    Dit hotel met hostelachtige aanpak is een boot. Achterste kamers (waterkant) zijn zeer rustig én met zicht op stadhuis van Stockholm. Ligt tussen metrostation Gamla Stan en Slussen (opgelet: infrastructuurwerken in de buurt). Ligt op eerste gezicht wat afgelegen (overkant water), maar is steeds veilig langs wandelpaden en fietsautostrades te bereiken. Op loopafstand van winkels, restaurants en bezienswaardigheden (Stockholm is niet zo'n grote stad). Een kwartiertje stappen van Centraal Station en T-Centralen (metro) dat daar recht tegenover ligt. Van hieruit op 20 minuten met de bus naar luchthaven Bromma. Zeer goed aangeduid en dus zeer gemakkelijk. Je kan niet missen! Ontbijt is lekker (o.a. met vers brood). Wij zaten er vijf dagen en dan begint ontbijt wel wat eentonig te worden. Aanvullen wordt wel goed opgevolgd. Zeer nette kamers, maar hou er rekening mee dat je in feite in een kajuit zit en niet zo veel bewegingsvrijheid hebt. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wifi werkte perfect. Jongen aan desk is zeer behulpzaam. Desk is niet altijd bemand, maar als je op de bel duwt, springt er een duiveltje uit een doosje om je te helpen. Zou deze locatie onmiddellijk opnieuw boeken, moesten we nog eens teruggaan.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,8
    Kleine hut en onhandige badkamer/toilet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine onhandige hut , klein bed. Badkamer klein en onhandig ingedeelt . Douchewater liep slaapkamer in . Op toilet was nauwelijks ruimte om te zitten/bewegen .

    Ontbijt prima , en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,5
    De kamer was knus en groot genoeg voor ons drietjes voor een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer dat de verwarming van de kamer niet te regelen viel: we hebben het erg warm gehad en de verwarmingsknop reageerde niet op onze wijziging.

    De kamer was knus en groot genoeg voor ons drietjes voor een kort verblijf.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Prima voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg klein ( toch was het prima want je bent toch de hele dag weg ) Onze kamer was schoon maar de afwerking liet echt te wensen over.

    We werden ontzettend gastvrij ontvangen. Het ontbijt was prima en werd regelmatig aangevuld. Binnen 15 minuten lopen waren we in het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,3
    Mooie locatie met prachtig uitzicht op de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De matrassen hadden flinke kuilen.

    Mooie locatie met prachtig uitzicht op de stad. Het personeel is vriendelijk, leuke sfeer. Kamers zijn klein maar hebben alles wat je nodig bent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,1
    Een echte boot op het water. Prachtig schip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een bed van 1.20m voor 2 is toch wel erg smal. Kamer was klein, maar je kan verder de hele boot gebruiken (met ruime zitkamers).

    Ontbijt is simpel, maar voldoende. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Patrijspoort kan open wat frisse lucht geeft, maar je moet tegen het klotsen van water kunnen. Bijna overal is de boot bij de kamers rond 1.90m hoog.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    Zeer leuk en gezellig hotel. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was (zoals vooraf aangekondigd) aan de kleine kant voor 2 personen. Echter was de kamer ook zeer klein.

    Zeer leuke gezellige sfeer. Zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Prima uitvalsbasis met waanzinnig uitzicht voor drankje, diner of ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer maar in principe als geboekt

    Het terras buiten voor drankje, diner en ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    prachtig uitzicht van terras op het dek over de rivier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    prachtig uitzicht van terras op het dek over de rivier

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Leuk praktisch verblijf met heel mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht - toffe bar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Prima verblijf, uitstekende service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein maar wel functioneel. Iets verder weg van metrostation dan ik had verwacht.

    Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    Heerlijk overnachten op een boot met prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijtbuffet, fantastische ligging, prachtig uitzicht uit de kamer op het stadshuis van Stockholm. Echt een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Basic onderkomen met een goed ontbijt.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Basic onderkomen met een goed ontbijt. Prima bedden. Prijs/kwaliteit volledig in verhouding. Prachtig uitzicht op het oude centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    5,0
    Uitzicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden, een houten plank met een dekentje erover. Zo enorm lawaaierig. Je hoort alles van de buren om je heen.

    Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    *Prijs tov andere plaatsen in stockholm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    *Redelijk klein *Kamers zijn aan vernieuwing toe

    *Prijs tov andere plaatsen in stockholm *Knus *bar in botel *zuiver *ontbijt gewoon goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,2
    WAUW
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prachtige ligging met het super mooie uitzicht over het stadhuis was gewoonweg niet ge omschrijven!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    5,8
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was wat sober. De kamer was wat klein. Het was een nacht erg onrustig rond onze kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    buiten het weer dat niet goed meezat, was het een fijn verblijf
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk niets omdat je moet rekening houden met prijs kwaliteit en die zat goed voor stokholm

    De locatie, mooi uitzicht. het personeel is gedienstig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    8,3
    Leuk hotel!
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen spiegel met een stopcontact in de buurt (om te kunnen scheren of je haar te föhnen)

    De ligging en het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    Origineel en onverwachte verblijf op een boot
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mini accommodatie

    Origineel en onverwachte verblijf op een boot

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel, kleine maar goede kamer, mooi uitzicht, centrale ligging en aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets, alles oke.

    Goede ligging, mooi uitzicht, lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,0
    we hebben enorm van deze plek/locatie genoten in alle opzichten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    ik zou het niet kunnen zeggen

    het ontbijt was heerlijk de mensen uitermate vriendelijk de sfeer in totaliteit op de boot geweldig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Fantastische stad en een leuk en fijn h/botel. Fantastische uitzichten en lekker sfeertje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Sfeer en vriendelijkheid waren super.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te klein bed voor 2 personen

    Heerlijk ontbijt, charmante locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Zeer leuke ervaring!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is aan vernieuwing toe.

    Uitgebreid ontbijt! Zeer vriendelijk en behulpzaam onthaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Super. Mensen in de noordelijke landen zijn heel aardig en rustig. Daar mogen we een voorbeeld aan n
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De toiletten zijn heel gehorig.

    Ontbijt was prima. Kamer was simpel maar goed. Men was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Prima authentiek verblijf op een erg centraal gelegen locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was basic maar zou iets uitgebreider mogen.

    De centrale ligging en goede service. Södermalm heeft veel te bieden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Vol schimmel vanwege geen ventilatie

    Bat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Centrale ligging, basic, schoon, relaxed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is wel echt aan de kleine kant voor 2pp

    Centrale ligging, basic, schoon, relaxed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet zo uitgebreid.

    Schattige kamers, mooi uitzicht, heel goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer.

    Ontbijt was prima. Accomodatie moet nodig een upgrade.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    6,7
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    onderhoud boot

    ontbijt goed alles eenvoudig maar voldoende.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Nogal luide wc.

    Geweldige kamer, perfect voor een alleenreiziger. Goed ontbijt degelijk verzorgt, en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,9
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,8
    Goed ontbijt, leuke sfeer op de boot en een mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude gekookte eieren en waterige jus d' orange

    Goed ontbijt, leuke sfeer op de boot en een mooi uitzicht

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sfeer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,9
    Solide uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerljk scheepsgevoel. Prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    4,2
    Om enkel te slapen ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accomodatie is ietwat verouderd en de kamer was piepklein

    Het zicht tijdens het ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,0
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    bedden op kindermaat en niet op volwassenmaat kamer te jlein wastafel zonder stop

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    9,2
    Ontbijt, erg lekker warm vers brood in de ochtend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen idee!!!!

    Ontbijt, erg lekker warm vers brood in de ochtend. Pizza's home made voortreffelijk. Na eerst een pizza delen, toch maar een tweede besteld. en dat twee avonden achter elkaar. Personeel erg vriendelijk. Kamers klein maar wel goed. Meer heb je niet nodig.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    5,8
    Ligging is perfect, op loopafstand van het oude centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer rook muf, badkamer was niet schoon en rook ook muf. Heel erg gehorige kamer.

    Ligging is perfect, op loopafstand van het oude centrum. Mooi uitzicht op het oude centrum.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,3
    Locatie, logeren op een boot, supervriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fruitsap bij het ontbijt was wel erg waterig! Beperkte kaart in het restaurant met weinig lokale gerechten.

    Locatie, logeren op een boot, supervriendelijk en behulpzaam personeel. Uitzicht vanuit de bar en het bovendek.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    De ontvangst en de charmes van de kleine kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het deken was net niet groot genoeg om het comfortabel te delen. Als je luidruchtige buren hebt kan het vervelend zijn.

    De ontvangst en de charmes van de kleine kamer met patrijspoort.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    De kamer was klein maar gerieflijk en sfeervol, een fijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel me tegen op het gebied van broodbeleg. Een warm versgekookt eitje vind ik toch lekkerder dan ijskoude gepelde eitjes. De jam was wel heerlijk.

    De kamer was klein maar gerieflijk en sfeervol, een fijn plekje. Het uitzicht op oud Stockholm over het water is ronduit fenomenaal! Heel vriendelijk personeel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    8,8
    kamer met uitzicht was geweldig,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    onbijt pas vanaf 07:00 uur , toilet zat los im kamer 009

    kamer met uitzicht was geweldig, leuke sfeer. leuk Meisje achter de bar op vrijdag avond. parkeren gratis na 17:00 naast het schip (top) Pizza was erg lekker gemaakt .

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    Prima locatie, schitterend uitzicht over het water, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, schitterend uitzicht over het water, goed ontbijt, allervriendelijkste mensen, loopafstand van metrostation.. Historie van het schip is meer dan interessant.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,1
    Het uitzicht op de locatie geeft rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeerplaatsen zijn te betalen van 9u tot 17u en zijn vrij duur.

    Het uitzicht op de locatie geeft rust. Stad is makkelijk bereikbaar én op wandelafstand.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,8
    Het uitzicht en de vriendelijke bediening in het restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De hut was heel erg klein, de bedden laag zodat je je steeds stoot aan het plafond. We konden ook niet op de bedden zitten.

    Het uitzicht en de vriendelijke bediening in het restaurant

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,2
    Ondanks de relatief kleine kamer (maar wat kun je ander...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ondanks de relatief kleine kamer (maar wat kun je ander verwachten op een schip) voldoende ruimte voor de overnachtingen. De ligging is geweldig -Riddarfjärden-, vrij uitzicht naar en op loopafstand vanstadscentrum van Stockholm (stadhuis, Gamla Stan). Voldoende faciliteiten aan boord

Er zijn ook 40 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: