Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Sverige
  3. Hotelanmeldelser for Skåne
  4. Hotelanmeldelser for Malmø
  5. Anmeldelser af Moment Hotels

Anmeldelser af Moment Hotels 3 stjerner

Norra Vallgatan 54, Norr, 21122 Malmø, Sverige

#25 af 40 hoteller i Malmø

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 3285 hotelanmeldelser

8,3

Pointfordeling

  • Rengøring

    8,5

  • Komfort

    7,6

  • Beliggenhed

    9,3

  • Faciliteter

    7,7

  • Personale

    8,8

  • Valuta for pengene

    8,1

  • Gratis wi-fi

    8,8

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 75

  • Anmeldt: 13. december 2018

    10
    "Fantastisk beliggenhed, og venligt personale."
    • Forretningsrejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Fantastisk beliggenhed, og venligt personale. Trods beliggeheden tæt på centralstationen, fik vi et værelse med fuldkommen ro. Fantastisk wifi, der fungerede perfekt. Morgenmaden var ringe, og vi undlod helt og spise der på andendagen. Det var eneste minus.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 5. december 2018

    5,4
    "Vi syntes ikke om, at have en dobbeltseng helt oppe i en..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi syntes ikke om, at have en dobbeltseng helt oppe i en skarp kant på en vindueskarm. 2 gange slog jeg mig på kanten. Den, som ligger inderst, kan ikke komme ud for skrivepulten, hvilket er utrygt ift brand. Der var nusset i opholdsrummet på 2. etage. I morgenmadssalonen var der særdeles skarpe elpærer i buffet lamperne, så skarpe, at man bliver blændet af dem. På hotellets hjemmeside står der, at der er gratis kaffe, men det var så sparet væk!

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 3. december 2018

    8,8
    "Hyggelig vennetur til Malmø"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • 2 værelser
    • 2 overnatninger

    Parkeringskælderen. En urutineret chauffør ville have problemer med at komme op igen.

    Dejlig seng. Værelset var lige til den lille side. Morgenmaden var i orden. Intet extra ordinat.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 28. oktober 2018

    9,2
    "Sengen var behagelig, værelset var hyggeligt og udsigten..."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Der kunne have været flere kanaler på tv og morgenmaden var god, men ikke fantastisk. Morgenmads lokalet kunne også have været lidt hyggeligere indrettet.

    Sengen var behagelig, værelset var hyggeligt og udsigten flot. Værelset var roligt selv om det lå tæt på stationen. Værelset var rent og stilrent, uden for mange dikkedarer. Kan klart anbefales!

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 8. oktober 2018

    6,3
    "Centralt hotel men så heller ikke mere end det "
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Mikroskopisk værelse, billederne af hotellet snyder lidt. Der var intet skab eller kommode til ens ting blot 3 bøjler på en knage. Morgenmaden var ikke pengene værd. Det var en lille begrænset udvalg og ikke særlig indbydende. Kaffen var pulver på maskine.

    Det ligger centralt både når man kommer med toget fra København men også i forhold til Malmø centrums seværdigheder, stoppesteder og restauranter.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 26. juli 2018

    7,9
    "Perfekt beliggenhed og venligt personale. Lån cykler et andet sted."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Superior-dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Da vi ankom var der problemer med airconditioningen, hvilket gjorde at værelset var meget varmt i hedebølgen. Gulvvarmen i badeværelset var tændt og ikke til at slukke. Der var forsøgt at kompensere og af hjælpe problemet ved at stille roterende vifter til rådighed i receptionen, men værelset blev meget varmt og man kunne ikke opholde sig i det, i længere tid ad gangen. På hotellet var der mulighed for at opholde sig i loungen eller i gårdhaven i stedet for og her var temperaturen helt tilpas. En af grundende til at vi valgte hotellet var, at der var mulighed for at låne cykler. I det gode vejr var der dog ingen ledige den første dag. Den næste dag lånte vi to cykler, men især den ene var alt for lav og ikke til at justerer. Når man slår sig op på at have cykler, bør de nok have en vis standard.

    Hotellet har en perfekt beliggenhed centralt i Malmø. Personalet var yderst imødekommende, hjælpsomme og venlige. Der var 24 timers bemanding og på alle tider af døgnet blev man mødt med et smil. Morgenmaden var rigtig rimelig. Alt i alt en god oplevelse. Vi var hurtige til at låne hotellets cykler og det gav en ekstra oplevelse af se Malmø på cykel.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 6. juli 2018

    8,8
    "Godt hotel og god valuta for pengene. Her kunne vi godt bo igen hvis vi kommer til Malmø."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Der er sådan set ikke ret meget negativt, men hvis man gerne vil cykle mere end et par kilometer, skal man ikke låne hotellets. Vi lånte dem og de er ret slidte plus at sadlen på den ene cykel var ved at falde af på et tidspunkt hvor vi var 7 kilometer væk fra hotellet. Morgenmaden var fin, ikke gourmet, men fin. Dog var yoghurten lunken.

    Super fint og rent hotel, meget centralt i Malmø. Meget flinkt og hjælpsomt personale og rart at man kan stille sin bagage i et aflåst rum, selvom man er tjekket ud. Man skal være opmærksom på at værelserne er ret små, men for os (to unge piger) var det absolut intet problem. Vi syntes virkeligt at vi fik rigtig meget for vores penge. Mange har i anmeldserne skrevet at der kun var dobbeltdyner, men på vores værelse var der en ekstra dyne, hvilket vi var super glade for. God kaffe til morgenmaden.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 21. maj 2018

    7,5
    "Det var ikke muligt at sove og komme ud på toilettet om..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det var ikke muligt at sove og komme ud på toilettet om natten, uden at kravle over den anden . Kunne ikke have et vindue åbent om natten, da trækket gik direkte ind i sengen.Havde det været vinter sover, man direkte lige op ad radiatoren . Som manden sagde om toilettet godt man kender hinanden, med glasdør.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 23. april 2018

    6,7
    "Værelset var rent og virkede ret nyindrettet."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Det var godt, jeg kun var én, for værelset var meget lille - ikke mindst toilet og bad, som var klaustrofobisk småt. Morgenmaden kedelig, både maden og lokalet.

    Værelset var rent og virkede ret nyindrettet. Flinkt personale i receptionen.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 17. februar 2018

    6,7
    "Hotelværelset var lille som em celle"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var meget kedelig. Brødet var tørt og mælken varm.

    Værelset var ekstremt lille. Ikke plads til to i den seng, måtte kravle over hinanden for at komme ud på gulvet. Ikke engang plads til at slå vores kuffert op. Glasdør til toilettet, så intet privatliv

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 28. december 2017

    9,2
    "Skøn weekend, dejligt hotellet lå i centrum og tæt på toget"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    ?? Værelser var lille, ok til weekend men ikke længere ophold

    Jeg synes hotellet lever fuldstændig op til beskrivelsen. Værelset var lille, der var alt, super fint til weekend. Skøn beliggenhed. Jeg vil benytte samme hotel ved næste Malmø besøg

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 1. december 2017

    8,8
    "Fint sted til billige penge, med perfekt central beliggenhed tæt på alt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Beliggenheden perfekt, centralt og alligevel meget roligt hotel uden larm, god morgenbuffet, sødt personale, gode senge, rent og pænt. Fint hvis man bare skal have et rart sted at overnatte.

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 15. september 2017

    7,9
    "Billigt, praktisk, hyggeligt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    TV'et virkede, men dem i receptionen ikke hjælpe med HDMI stik på trods af, at der var mulighed for at tilslutte flere typer stik under TV'et. Ville have været hyggeligt at se Netflix via TV'et, da der kun er tre standard kanaler. Men så var det heller ikke værre! Der er intet særligt bemærkelsesværdigt at nævne.

    Helt vildt hyggeligt hotel til prisen. Min kæreste og jeg bookede et værelse til to nætter på en hyggelig lille tur til Malmö. Til en overkommelig pris syntes vi begge, at stedet leverede det vi havde brug for på den bedste location. De ansatte var vildt søde, ret standard morgenmad, generelt flot sted i den prisklasse. De var søde at holde vores baggage flere timer efter vi havde checket ud, så vi kunne nå den sidste shopping. Lille værelse, stor seng. Vi fik et stort vindue med fin belysning, wi-fi og en del strømstik og tv. Der var intet skab, så vi boede i en kuffert, men vi havde heller ikke noget behov. Badeværelset havde kun en frost glasdør med et 'håndtag' der var et hul i den dør, man skulle hive til siden. Lidt en udfordring som par dog, da man praktisk talt tisser inde på soveværelset. Selve badeværelset var dog utrolig godt indrettet, super flot spejlbelysning til at gøre sig klar om morgenen og fint bad osv. Det fungerede, det var bare en overraskelse, jeg ikke havde læst mig frem til. Så fint til prisen. Jeg ville booke det igen.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 10. september 2017

    5,0
    "Stedet hvor hotellet lå var det mest posetive !."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Værelset og "badeværelse" burde være større til den pris vi gav. Morgenbordet burde indeholde flere varianter for brød og tilbehør.

    Det var et meget sparsomt med morgenmaden Værelset var mindre end vi regnede med Sengen var placeret dårligt, så man kun komme til der fra en side

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 3. september 2017

    8,3
    "Et dejligt hotel som ligger tæt på Central Stationen og i fin gå afstand."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Selve sengen var ok, men, men, jeg ville ønske der var 2 dyner. Dobbeltdynen var for lille til 2 voksne mennesker.

    Morgenmaden var fin, der var hvad der skulle være. Lokalet var hyggelig. Dejligt at kunne låne cykler af hotellet, det giver mere frihed til at komme omkring. Hotellet ligger meget centralt. Personalet var meget venlig, smilende og hjælpsom, kommer gerne igen.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 24. juli 2017

    8,8
    "Skulle til koncert på Mølleplatsenmed Håkan Hellstrøm, så..."
    • Solorejsende
    • Lille enkeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Var der kun 1 nat og der var det ok

    Skulle til koncert på Mølleplatsenmed Håkan Hellstrøm, så skulle blot have en central seng at sove i. Det fik jeg og med fin udsigt fra 6 sal. Morgenmaden, der var hvad der skulle være

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 5. juni 2017

    2,5
    "Bagage blev stjålet!"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Vores bagage blev stjålet fra hotellets aflåste bagageopbevaringsrum... Vi ankom tidligt og låste det derfor inde for at bruge eftermiddagen i byen. Da vi kom tilbage var det hele stjålet!!!

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 7. maj 2017

    6,7
    "God beliggenhed, god seng til billige penge"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det ville være nemmere at komme i og af, hvis sengen ikke stod helt op af vægen Kunne være hyggeligt, hvis der var mulighed for at købe en drink eller andet og et sted hvor man kunne nyde det.

    Super seng, meget lille badeværelse

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 13. marts 2017

    9,6
    "Meget godt hotel i Malmø"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Jeg manglede lidt underholdning til min søn. Et legehjørne eller lignende.

    Sengen var super behagelig, der var pænt og rent, perfekt beliggenhed i forhold til stationen og centrum.

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 17. februar 2017

    7,9
    "Fint opholdt"
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Lille enkeltværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Se ovenstående vedr. æg.

    Den var ok, men æggene var kun blødkogt første morgen, trods den ene kurv beskrev blødkogt. Den ene dag testede jeg begge kurve, for at se om jeg læste forkert - begge var hårdkogt.

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 2. januar 2017

    7,1
    "Fantastisk beliggenhed med kort gåtur fra stationen samt til..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Alt for varmt på værelset, og morgenmaden var dårlig, med hår i maden og dårlig betjening, da der blev vasket bord mens vi spiste, samt at vores tallerkener blev taget, mens vi stadig spiste..

    Fantastisk beliggenhed med kort gåtur fra stationen samt til byen og gågaden. Flot indrettet. Prisen er også super god!

    Overnattede: januar 2017

  • Anmeldt: 8. december 2018

    10
    "Bedst beliggenhed "
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    At det lå centralt,beliggenheden kunne ikke være bedre.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 6. december 2018

    9,2
    "Rigtig god seng og tilpas morgenbuffet"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Rigtig god seng og tilpas morgenbuffet

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 27. november 2018

    7,9
    "Ok"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Superior-dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var kedelig. Opvarmede bløde boller ☹️

    Lokationen og prisen var god

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 29. oktober 2018

    7,9
    "If you need a cheap place close to the city center"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Værelse og seng er lille. Det gør hotellet dog opmærksom på

    Lokation og pris

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 29. oktober 2018

    7,9
    "manglede lidt bedre tv kanaler som ikke flimrede"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Lille enkeltværelse
    • 1 overnatning

    manglede lidt bedre tv kanaler som ikke flimrede

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 22. oktober 2018

    8,8
    "lille hyggeligt værelse "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 3 overnatninger

    Datter savnede Nutella til morgenmaden :-)

    lille hyggeligt værelse God service i receptionen

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 22. august 2018

    9,6
    "Personalet var rigtig hjælpsom."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Kedelig morgenmad. Meget koldt i morgenmads rummet. Blev forkølet.

    Personalet var rigtig hjælpsom.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 6. august 2018

    10
    "Beliggenheden "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Beliggenheden Prisen Morgenbuffen Værelset Personalet Hotellets indretning og gårdhave

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 5. august 2018

    4,2
    "Morgenmaden var absolut ikke noget særligt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Morgenmaden var absolut ikke noget særligt. Dårlig ventilation på værelse.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 26. juli 2018

    6,7
    "Fint hotel hvis det er for en enkelt overnatning"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Hvis man har værelse mod centalstationen er der meget støj fra busser og biler

    Fint hotel hvis det er for en enkelt overnatning

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 13. juni 2018

    6,7
    "Personalet var flinke og servicemindet."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der er mange myrer på det første værelse. Værelset var meget småt.

    Personalet var flinke og servicemindet. Interiøret var fedt.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 11. juni 2018

    9,2
    "Godt, centralt, prisbilligt og små værelser"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Små værelser

    Billigt og super fint til en hurtig overnatning. Morgenmad var inkluderet i prisen. Super hurtig check-in. Alt fungerede.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 20. maj 2018

    9,6
    "Morgenmaden var ikke særlig imponerende men helt fin!"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var ikke særlig imponerende men helt fin!

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 15. maj 2018

    7,1
    "Fint ophold mine forventninger var ikke så store."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Sengen var fin til 1 person eller et meget forelsket par.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 28. april 2018

    7,9
    "sengen var for smal"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    sengen var for smal

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 3. april 2018

    8,3
    "Godt til prisen"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Morgenmaden er meget basic, men ok. Værelset er lille, men funktionelt og meget moderne.

    Beliggenhed er perfekt. Tæt på banegård og centrum.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 6. marts 2018

    8,8
    "Ingen smart tv."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Ingen smart tv.rummet gav mig klaustrofobi

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 29. januar 2018

    10
    "Manglede noget mere frugt til morgenmaden."
    • Solorejsende
    • Mindre dobbeltværelse
    • 4 overnatninger

    Manglede noget mere frugt til morgenmaden.

    Overnattede: januar 2018

  • Anmeldt: 4. januar 2018

    10
    "Jeg har haft et meget godt ophold"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 1 overnatning

    Intet

    Det hele var rigtig godt

    Overnattede: januar 2018

  • Anmeldt: 27. november 2017

    7,1
    "Valuta for pengene men kunne da godt forbedres"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Lille dobbeltværelse uden vindue
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmad kold eller hårdkogt. For få tv-kanaler. Manglende mulighed for at lave kaffe/te på værelset

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 4. august 2017

    10
    "Fantastisk centralt"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Senge var dejlig, men det kunne være dejligt med to dyner.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 3. august 2017

    10
    "Dejligt centralt hotel."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det hele er nyt og dejligt. Morgenbuffeten var rigtig lækker. Beliggenheden er perfekt. Kan kun anbefales.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 30. juli 2017

    4,6
    "bøl med parkering"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    sengen er ikke beregnet til 2 i 60års aldern

    centralt

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 23. april 2017

    6,7
    "Discount hotel med gode men meget små værrelser."
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Discount hotel med gode men meget små værrelser.

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 18. april 2017

    9,6
    "Nemt, nydelsesfuldt og nydeligt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Superior-dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Et godt og hyggeligt hotel, meget centralt, og helt sikkert værd at besøge igen en anden gang.

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 16. april 2017

    9,6
    "Meget fint og anbefalelsesværdigt hotel!"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Rummene er små, men det er ganske fint til kortere ophold.

    Meget tæt på bussen fra lufthavnen og centralstationen.

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 22. februar 2017

    4,6
    "Dårligt dårligt kommer aldrig igen"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Total skod morgenmad

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 7. februar 2017

    6,3
    "god belligenhed."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Morgenmaden var ikke varieret nok. Bollerne var smurte i forvejen, så man kunne ikke selv bestemme hvad der skulle på.

    god belligenhed.

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 15. januar 2017

    8,8
    "Morgenmaden var pisse god 💃"
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Morgenmaden var pisse god 💃

    Overnattede: januar 2017

  • Anmeldt: 3. januar 2017

    7,5
    "Morgenmaden"
    • Ferierejse
    • Par
    • Mindre dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden

    Overnattede: januar 2017

  • Følgende anmeldelser er skrevet for mere end 24 måneder siden. De har ikke længere nogen indflydelse på overnatningsstedets karakter, men de kan hjælpe dig med at vælge det bedste sted,

  • Anmeldt: 24. maj 2016

    7,1
    "Værelserne er meget små, men det står på hjemmesiden."
    • Ferierejse
    • Par

    Værelserne er meget små, men det står på hjemmesiden. Der var renovering, hvilket ikke fremgik! Morgenmaden var smurt, så det var ikke traditionelt, men okay

  • Anmeldt: 22. juli 2015

    8,8
    "Et rigtig hyggeligt lille hotel, hvor man virkeligt får..."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Æggene til morgenmaden var hårdkogte, selvom de kom med et æggebæger. Rengøring havde misset nogle få hår i et hjørne af vores brusekabine, og ekstrasengen havde begrænset komfort - men det er små detaljer i et meget fint samlet indtryk:-)

    Et rigtig hyggeligt lille hotel, hvor man virkeligt får noget for pengene - kommer meget gerne igen en anden gang, både på grund af det søde personale, beliggenheden og den gode kaffe:-)

  • Anmeldt: 30. juni 2015

    5,8
    "Meget centralt placeret og venligt personale."
    • Ferierejse
    • Par

    Meget slidt og gammelt værelse. Vinduerne var slidte og ikke tætte. Hvilket gav meget støj fra trafikken på gaden.. Værelsets stand var generalt med slidt Og badeværelset var MEGET lille

    Meget centralt placeret og venligt personale.

  • Anmeldt: 16. marts 2015

    10
    "Det hele - rent, pænt, superbetjening"
    • Ferierejse
    • Par

    Morgenmaden, som kun bestod af 3-4 færdigsmurte sandwich - ingen mulighed for selv at smøre sin egen mad. Dejlig friskpresset juice og smoothie.

    Det hele - rent, pænt, superbetjening

  • Anmeldt: 3. marts 2015

    7,1
    "Gratis kaffe"
    • Ferierejse
    • Par

    Internet, der virker 30 sekunder ad gangen En lille dyne til to personer Koldt træk fra vinduet Morgenmad der snyder med indholdet (dvs., man lader et lille stykke ost stikke ud, for at vise, at der er ost i bollen, men når man åbner bollen, var det kun det lille stykke, der stak ud, som egentlig var i)

    Gratis kaffe

  • Anmeldt: 17. februar 2015

    7,5
    "140 cm senge men virkelig gode og hotellet ligger centralt i..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Der var glas-skydedør på toilettet med hul i (=håndtaget), det var ikke særlig behageligt.

    140 cm senge men virkelig gode og hotellet ligger centralt i byen. Der var rent og pænt og en okay morgenmad bestående af diverse sandwich og hårdkogte æg.

  • Anmeldt: 2. februar 2015

    8,8
    "de lånte ut sykler "
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende

    svært små rom, litt tett, veldig lite bad, ikke hårføner på rommet, dårlig stol

    de lånte ut sykler fantastisk god te og kaffe, juice, yoghurt m/ muesli og deilige smørbrød og egg til frokost. Deilig frokost.

  • Anmeldt: 13. januar 2015

    5,8
    "Et lille men hyggelig værelse samt et godt lille badeværelse..."
    • Ferierejse
    • Par

    Det eneste dårlige var at det træk fra vinduerne.

    Et lille men hyggelig værelse samt et godt lille badeværelse med varm vand. Rigtige gode senge og god udsigt. Fin morgenmad.

  • Anmeldt: 1. maj 2016

    8,8
    "Morgenmaden har jeg fået bedre."
    • Ferierejse
    • Par

    Morgenmaden

    Morgenmaden har jeg fået bedre. Sengen var ok.

  • Anmeldt: 24. april 2016

    7,5
    "Lækker morgenmad og venlig betjening"
    • Ferierejse
    • Par

    støj fra gaden og ombygning.

    Lækker morgenmad og venlig betjening

  • Anmeldt: 24. april 2016

    7,5
    "Værelset var desværre meget lille"
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Værelset var desværre meget lille

  • Anmeldt: 24. februar 2016

    8,8
    "Sengen var glimrende og morgenmaden var fin."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Sengen var glimrende og morgenmaden var fin.

  • Anmeldt: 23. februar 2016

    10
    "Morgenmaden"
    • Ferierejse
    • Solorejsende

    Morgenmaden

  • Anmeldt: 22. december 2015

    10
    "Beliggenhed."
    • Forretningsrejse
    • Gruppe

    Morgenmaden er lidt kedelig

    Beliggenhed. De enkle funktionelle værelser. Prisen

  • Anmeldt: 11. november 2015

    8,3
    "100 meter fra Centrum"
    • Ferierejse
    • Par

    100 meter fra Centrum

  • Anmeldt: 25. oktober 2015

    6,3
    "Venligt personale, god beliggenhed, rolig atmosfære"
    • Ferierejse
    • Par

    Værelset var beregnet til en handicappet person. Det var ikke særlig hyggeligt!

    Venligt personale, god beliggenhed, rolig atmosfære

  • Anmeldt: 22. oktober 2015

    7,1
    "Gratis kaffe"
    • Ferierejse
    • Par

    Der var ingen håndklædet og man kunne ikke være privat på toilet pga. Hul

    Gratis kaffe

  • Anmeldt: 21. oktober 2015

    8,8
    "Venlig peronnale, god beliggenhed"
    • Solorejsende

    Venlig peronnale, god beliggenhed

  • Anmeldt: 15. september 2015

    8,3
    "Utrolig søde og hjælpsomme i receptionen."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Vi havde 2 overnatninger, fik ikke gjort rent, og skiftet håndklæder under opholdet.

    Utrolig søde og hjælpsomme i receptionen.

  • Anmeldt: 19. juli 2015

    7,1
    "Morgenmaden og at man kan tage kaffe franespressomaskinen..."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Meget lille seng. Larm fra udsuger fra bagsiden

    Morgenmaden og at man kan tage kaffe franespressomaskinen gratis. Dejligt man kan låne cykler :)

  • Anmeldt: 19. maj 2015

    9,2
    "Lån af cykler var godt."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Cyklerne skal helst kunne sættes op og ned, så sadlen passer til personen.

    Lån af cykler var godt.

  • Anmeldt: 15. maj 2015

    7,9
    "Den eneste dårlige oplevelse var at afløbet i badeværelset..."
    • Ferierejse
    • Par

    Den eneste dårlige oplevelse var at afløbet i badeværelset lugtede. Afløbet trængte til at blive renset.

  • Anmeldt: 14. april 2015

    5,4
    "Beliggenhed"
    • Ferierejse
    • Par

    Små værelser uden mulighed for ophold ud over at sove. Dårlig morgenmad uden valgfrihed. Færdig smurt ( måske fra dagen før)

    Beliggenhed

  • Anmeldt: 9. marts 2015

    9,2
    "Alt og i sædeleshed morgenmads-cafeen og den gode gratis..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Man kan ikke få det hele, og vi fik ikke udsigt over kanalen

    Alt og i sædeleshed morgenmads-cafeen og den gode gratis kaffe

Der er også 60 anmeldelser uden tekst. De har også indflydelse på anmeldelseskarakteren.

Her vises 1 - 75

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen reservationsgebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!
Se gæsternes billeder fra Moment Hotels

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: