Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quality Hotel Ekoxen 4-sterren

Klostergatan 68, 582 23 Linköping, Zweden

#12 van de 17 hotels in Linköping

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 973 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,3
    Het verblijf was niet slecht, maar de kamer was echt minnetjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een grote tegenvaller. Het hotel bleek verbonden te zijn met een ander gebouw. Daar hadden we onze kamer op de begane grond. Het was ook de allerlaatste kamer. Op zich geen punt, maar de kamer rook muf, was klein en somber ingericht. De auto parkeren In de garage was prima, maar vervolgens moest je via de 2e etage en een aantal gangen je kamer zien te vinden. Een uitdaging . De kamer was duidelijk van een andere kwaliteit dan de indruk die we van de website kregen.

    Zeer uitgebreid ontbijt, in een modern hotel.....zo leek het. Het ontbijt was meer dan prima en het personeel behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Dit is wat je wilt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Sorry hoor, heel erg nagedacht maar ik kan niets verzinnen

    FANTASTISCH!! Dit is wat je wilt als je op reis bent: modern en rustig hotel, top service, comfort, heerlijk ontbijt, ideale locatie, etc. etc. Ik ben herboren teruggekomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    De ligging tov het centrum was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is nogal een doolhof. In de zomer brand de vloerverwarming in de badkamer.

    De ligging tov het centrum was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer. Erg warm.

    Schone kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Heel basic maar wel okay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers. Heel basic.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Hebben het naar onze zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zag er van buiten niet aantrekkelijk uit.

    Fijne kamer, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Makkelijk met de auto bereikbaar, op loopafstand van de...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Makkelijk met de auto bereikbaar, op loopafstand van de binnenstad! Fijn ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    heel mooi stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niex

    heel mooi stad

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    Ligging vlakbij park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Standaard hotel, goed maar verder vrij smaakloos. Bij een volgend bezoek zou ik dit hotel niet meer boeken.

    Ligging vlakbij park.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,5
    Parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Parkeergarage

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: