Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quality Hotel Panorama 4-sterren

Eklandagatan 51-53, Centrum, 41261 Göteborg, Zweden

#45 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3064 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 16

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,0
    Teleurstellende, dure ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Na een lange reis, met volle auto, te horen krijgen dat de parking volstaat is niet aangenaam. Reserveren zou mogelijk moeten zijn (we hadden de vraag gesteld op voorhand, maar bleek niet mogelijk) - Kamer is piepklein, de foto's op de site zijn bedrieglijk. Het raam is klein en kan niet geopend worden. (verfrissing kon voorzien worden met een belachelijke ventilator) Benauwend gevoel. - De kamer lijkt wel recent gerenoveerd, maar dit verhelpt bovenstaande niet. - De badkamer is ronduit vooroorlogs. Tijdens mijn verblijf vroeg ik me af hoe ik me zo had kunnen vergissen, maar je vindt geen enkele foto terug van de badkamer op booking.com Bij de renovatie van de kamer werd de badkamer over het hoofd gezien. Bad, dat tevens dienst doet als douche staat niet tegen de rand waardoor bij het douche het water onder het bad doorloopt. 'Gelukkig' zit er een afvoerputje half onder het bad, waar ook op amateuristische wijze de afvoer van het bad in verdwijnt. - te weinig en te trage liften. Wanneer je op het 12e zit neem je niet zomaar de trap. Gemiddeld stonden we toch wel zo'n 5 minuten te wachten op de lift.

    Het personeel was vriendelijk. En het ontbijt degelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,1
    de kamer was weinig op aan te merken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    het eten in het restaurant viel tegen, vlees bevatte zeer veel vet en patatjes waren precies aangebrand, niet echt zichtbaar door het weinige licht

    de kamer was weinig op aan te merken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    Ik voel me hier thuis!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Uitgebreid ontbijt en superlekker! Gratis en snelle wifi. Heel vriendelijk, open en behulpzaam personeel. Hotel is smaakvol ingericht, vooral de lobby. Alles is proper. Je hebt een gym en spa. Je bent op wandelafstand direct in het centrum van Göteborg of er is een goede verbinding met het openbaar vervoer. Dit was mijn tweede verblijf in het hotel en kijk uit naar mijn 3de verblijf in November. Tot nu toe het beste hotel waar ik ooit verbleef. Dit hotel geeft waar voor je geld, zelfs méér. Big thumbs up!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel tegen. Alles was naar wens.

    • Heerlijk ontbijt. • De kamer was klein maar proper. • Wifi was héél goed. • Zéér comfortabel bed. • Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideaal voor een weekend of een week; alleen of met een vriend(in). Geniet van een goede nachtrust en goed ontbijt en voor de rest genieten van het prachtige Göteborg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,3
    Het was koud en ik kon de radiator niet hoger zetten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was koud en ik kon de radiator niet hoger zetten.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Goed doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede ventilatie

    Goede Ligging tov ov

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    loopafstand naar centrum vrij ver

    Kamers goed geïsoleerd, dus stil mooi keuze in ontbijt , ook gutenvrij en zo mogelijk welness is meerwaarde

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,3
    Matig gezien de ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de kamer en de temperatuur in het hotel (te koud )

    Het ontbijt en personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,4
    Nooit meer ! ook niet voor 1 nacht , belachelijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer/ badkamer klein

    Ontbijt was goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,3
    Levendig en modern hotel, geen grote maar wel prima kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Levendig en modern hotel, geen grote maar wel prima kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Geurhinder in lift/gangen. betalende parking

    Het ontbijt was goed. Veilige parking. Vriendelijk personeel aan de receptie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Niet geschikt voor periode van meer dan vier dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpele kleine kamer.

    Zeer uitgebreid lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Conform de verwachting dat gekregen voor de betaalde prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Grootte van de kamer en de TV kwaliteit.

    Zeer uitgebreid ontbijt, behulpzaam personeel.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit was goed, evenals het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel lijkt een beetje uitgeleefd. Her en der zijn duidelijke gebruiksporen niet te overzien.

    Prijs kwaliteit was goed, evenals het ontbijt. Ontbijt is zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    perfecte locatie,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niks

    perfecte locatie, uitgebreid en heerlijk ontbijt, personeel erg vriendelijk gratis wifi

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    6,7
    wij moesten als koppel in een apart bed slapen, we hadden...
    • Zakenreis
    • Groep

    wij moesten als koppel in een apart bed slapen, we hadden wel een 2 persoonskamer gevraagd

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: