Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rasta Mariestad 3-sterren

Muggebo/E20, 54292 Mariestad, Zweden

#10 van de 10 hotels in Mariestad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 805 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,1
    De kamer was proper en okee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De geur van de snoepzaak in de inkomsthall viel mij een beetje tegen omdat die zo allesoverheersend was. Het systeem om de deur van de kamer te openen en te sluiten kenden we niet en daardoor dachten we dat het slot defect was. Toen we dat melden aan de balie ging de bediende mee en toonde ons hoe het moest. Haar reactie naar ons toe vond ik wel wat minachtend. Zo van: allee jongens hoe kunnen jullie dat nu niet kennen.

    De kamer was proper en okee. Het systeem van het ontbijtbuffet in het restaurant was ook zeer goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zit een verrassend snoepparadijs in hetzelfde gebouw, die je meteen bij binnenkomst niet kunt missen. Leuke accomodatie, met hondje, voor een nacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet een heel gezellig hotel, maar dat hadden we van te voren ook niet verwacht. Ligt langs de grote weg, maar hier niks van gemerkt.

    Locatie lag op onze route, vanuit daar Mariestad en andere schattige dorpjes bezocht. De douche was nieuw ingericht en was heerlijk!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Ontbijt was goed,voor een hotel langs de grote baan toch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    een ijskastje op de kamer is toch altijd wel gemakkelijk

    Ontbijt was goed,voor een hotel langs de grote baan toch zeer rustig.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    6,7
    kamer voor 3 volwassenen met drie aparte bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt was niet gevarieerd en sober

    kamer voor 3 volwassenen met drie aparte bedden

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    5,0
    afstand van naar waar ik overdag moest zijn was te ver (37...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    afstand van naar waar ik overdag moest zijn was te ver (37 KM)

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,8
    uitstraling en perfect ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    n.v.t.

    uitstraling en perfect ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: