Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Reimersholme Hotel 2-sterren

Reimersholmsgatan 5, Södermalm, 11740 Stockholm, Zweden

#131 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 767 beoordelingen over dit hostel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,0
    zeker de moeite voor n stadsbezoek, als je vrede neemt met gedeelde badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De gedeelde badkamer is niet zo aangenaam. Maar de prijs is ook niet hoog, voor Stockholm

    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel enthousiaste ook! Ontbijt was lekker , gevarieerd, voldoende. Je kan ook buiten eten, onder de bomen en vlak aan t water.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    3,3
    DO NOT STAY HERE
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lawaaiige kamers met deuren die continu worden dicht gesmeten terwijl er gewoon een veer op zit om dat juist tegen te gaan. Douches die een timer hebben van 10 seconden. Badkamers die vaak bezet zijn en smerig. Slechte bedden, veel te korte dekbedden. Niet even twee papieren koffie bekertjes mogen pakken want... Die zijn speciaal voor de koffie. Chagerijnige en onvriendelijke schoonmakers die lukraak en elke dag onze kamer binnen komen terwijl we nog in bed lagen om de zo goed als lege prullenbak nogmaals te legen. En je bij het uitchecken nog even wat toewensen in het turks wat wij toevallig konden verstaan. Terras onder je raam met personeel en gasten die laat in de avond herrie maken. Arabieren uit de keuken die smorgens vroeg hard telefoneren. Vette frietlucht uit de keuken die zo de hele gang en je kamer laten stinken. Nooit meer naar dit hotel. Wij betaalden 400 euro voor vier nachten zonder ontbijt. Ik raad echt iedereen aan nog een paar euro meer neer te tellen voor een ECHT hotel. Dit is een hostel en géén hotel.

    De locatie in sodermalm en de wifi

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    goede locatie, goede prijs-kwaliteit
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles prima behalve ontbijt , was weinig-geen keus voor fruitliefhebber

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    Schone handdoeken, bereikbaarheid kamer s nachts
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stank vanuit de afvoer in de douche. Matrassen te zacht

    Schone handdoeken, bereikbaarheid kamer s nachts Rust in het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,9
    Was goed voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt netjes. Gratis Wi-Fi

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,8
    Fijn thuiskomen in deze rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was eerder 'basic' en zonder variatie

    Fijn thuiskomen in deze rustige buurt.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,3
    Ligging van het hotel en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gedeelde douche en wc vind ik geen probleem. Maar twee ruimtes met daarin de douche en wc dat is onhandig voor 9 hotelkamers. De douche en wc scheiden is de oplossing om lange wachttijden te voorkomen!

    Ligging van het hotel en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    4,6
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine en warme kamers. Vreemde types lopen in en rond het hotel. Ook mannen en vrouwen uit Roemenië/Polen die waarschijnlijk in Stockholm werken logeren daar. Erg onvriendelijke hotelmanager.

    Het ontbijt was goed. De kamer was wel schoon. Badkamers waren ook redelijk schoom.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,1
    Het feit dat ze zo goed bereikbaar waren vanuit Stockholm.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was niet inbegrepen, wat biet vermeld was op de site. Bij een hotel mag je dat wel verwachten, anders moet je jezelf gewoon hostel noemen. Ook het parkeren blijkt 100SEK per nacht te kosten. Het klopt wel dat het duurder is op straat, maar daar hoef je 's nachts niet te betalen...

    Het feit dat ze zo goed bereikbaar waren vanuit Stockholm.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Daar kunnen we niet direct iets voor verzinnen.

    De vriendelijkheid van het personeel !!!!

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    5,8
    Mooie binnenplaats, ziet er gezellig uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is verouderd, ziet er sjofel uit. Geen handdoeken.

    Mooie binnenplaats, ziet er gezellig uit.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,1
    Op een rustige locatie in Stockholm
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op een rustige locatie in Stockholm

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt niet inbegrepen.

    Rustig.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    6,3
    De dame aan de receptie was uiterst vriendelijk, de ligging...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt was niet duur, maar stelde ook niet veel voor, de thee was lauw.

    De dame aan de receptie was uiterst vriendelijk, de ligging was goed.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: