Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner SVE
  3. Hotellrecensioner Västra Götaland
  4. Hotellrecensioner Göteborg
  5. Recensioner av Scandic Europa

Recensioner av Scandic Europa 4 stjärnor

Nils Ericsonsgatan 21, Centrum, 411 03 Göteborg, Sverige

#41 av 70 hotell i Göteborg

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 2909 hotellrecensioner

8,1

Betygsfördelning

  • Städning

    7,8

  • Bekvämlighet

    7,8

  • Läge

    9,2

  • Faciliteter

    7,8

  • Personal

    8,5

  • Prisvärt

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 75

  • Recenserades: 12 februari 2019

    8,3
    Bemötandet av personalen.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Störande ljud på natten. Det lät Som om någon körde en vagn fram och tillbaka från våningen över. Äckliga kalkavlagringar på golvet i anslutning till duschen. Hur mycket bakterier finns där mån tro?

    Bemötandet av personalen. Kände mej välkommen. God fräsch frukost

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 11 februari 2019

    7,9
    Centralt och bekvämt
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt

    På minussidan kan noteras att det var lite lyhört och att så fort någon stängde en entrédörr i hotellkorridoren så smällde det till i rummet.

    Bra och riklig frukost. Läget vid järnvägstationen och i Nordstan ypperligt. Däremot lite trafikkaos när det är så centralt. Nära och bra parkeringsmöjligheter i P-hus.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 11 februari 2019

    7,1
    Frukosten var ganska kaotisk men kan bero på mycke gäster
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt

    fick betala 150 kr för att få rummet före kl 3.cet har vi aldrig varit med om på något hotell.Det gör det tveksamt om vi kommer att bo hos er igen.En sak som irriterade var att när vi skulle hämta vårt bagage skulle vi stå i incheckningskö som var jätte lång. Dåligt!

    rummet var bra

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 10 februari 2019

    5,8
    OK
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Frukostbuffe som var enorm. Som en stor matbespisning. Enorma kastruller med äggröra tex som rann över kanterna, gröt likaså. Ingen finess o blir lätt klabbigt. Varför ha 3 stora tv skärmar med barnprogram, dessutom olika program, barnen satt som propellrar visste inte vad dom skulle titta. Inte i tallriken i alla fall, dåligt.

    Valde hotellet för närheten till Titanic utställningen som var målet med besöket. Var egentligen anledningen till vårt val.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 9 februari 2019

    7,5
    God frukost och trevlig personal.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fanns ingen extrakudde i rummet. Fanns läppstift eller liknande på toalettdörren.

    God frukost och trevlig personal. Bra utrymme där frukosten serverades.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 5 februari 2019

    10
    Läget är perfekt när man kommer med tåg och har aktiviteter...
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Läget är perfekt när man kommer med tåg och har aktiviteter i stan. Bra service från personalen. God och väl tilltagen frukostbuffé. Kunde ev önskat något ytterligare alternativ bland det glutenfria brödet.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 3 februari 2019

    7,1
    Har du mindre barn? Välj ett annat hotell om du inte måste bo centralt. Weekend med kompisarna? Bra!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bokade om betalade extra för badkar (via booking) som inte fanns på rummet. Andra rummet stenhårda sängar och känslan av att sova i ett mötesrum. Dubbelsängen var delad så det gick inte att ha barnet sovandes mellan oss. Ett rum med kingsize säng och inget badkar slutade det med.

    Hjälpsam och trevlig personal. Fick byta rum tre gånger men personalen var alltid hjälpsam. Bra frukost med stort utbud.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 3 februari 2019

    7,5
    Trevlig personal!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vattnet stänker ut på större delen av badrumsgolvet när man duschar . Bra med en skrapa el dusch draperi ända ner till golvet.

    God frukost där allt fanns. Personal dukar av snabbt o håller rent . Trevligt när personalen säger god morgon ! Bra att man kan förvara o låsa in sitt bagage även om man inte är incheckning

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 3 februari 2019

    7,1
    Bra, centralt hotell
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Det låg gammalt chips kvar under sängen. Rumstelefonen fungerade inte. Det var kod till offentlig toalett, visste inte hur man skulle få tag i den. Dålig information vid incheckning.

    Frukosten och det centrala Läget. Rummet var fint och toaletten fint iordning. Badkar var bra att det fanns då jag hade två barn med. Helt perfekt för dem!

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 23 januari 2019

    5,8
    Mkt bra läge, mitt i centrum, nära till allt.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Jättedålig städning, bara det tredje rummet vi fick var acceptabelt. Mkt liten pool med mkt litet omklädningsrum och mkt kall bastu.

    Mkt bra läge, mitt i centrum, nära till allt. Bra frukost, sköna sängar.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 18 januari 2019

    10
    Återkommer gärna!
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt

    Jag har inget dåligt alls att säga om min vistelse. Kom till er från ett annat hotell i Stockholm, som jag kallar mitt "andra hem", så det blir svårslaget, men ni va' helt ok, och med ett jättebra läge

    Jättefint ställe att övernatta på, Scandic har enligt mig alltid bra standard vart jag än kommer. Trevlig personal, mycket bra service och bra frukost, precis det man önskar sig på resande fot.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 17 januari 2019

    7,5
    Ok!
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Att man inte kan få gratis parkering under vistelsen........, tycker det borde ingå...... Inget balsam i duschen.......

    Frukosten va så där.....lite rörigt vid frukosten, maten utspridd på olika håll....inte bra!

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 15 januari 2019

    8,3
    Fräscha rum, bra läge, suverän frukost.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Om man ska till bastun och swimmingpoolen, finns de inga skåp som man kan lägga sina kläder kort osv. Poolen va lite för kall. Bastun var ur funktion ena kvällen. Inte godaste kaffet/ kaffelatte/ caprochino

    Fräscha rum, bra läge, suverän frukost.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 13 januari 2019

    10
    Utmärkt hotell mitt i smeten
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mycket trevlig och serviceminded personal. Bekväma sängar. Utmärkt frukost. Extra stort plus att de även fick vår fyrbenta vän att känna sig välkommen genom att tillhandahålla vattenskål, godis och hundmat.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 13 januari 2019

    10
    Rekomenderas
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fanns inget att klaga på 😊

    Sköna sängar och fina rum trevlig personal. Goda drinkar i baren 😊bra pool att bada i . God frukost gott om plats i restaurangen😊👍🏻

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 7 januari 2019

    7,5
    Vi är nöjda med vår vistelse på ert hotell 👍😊
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    När vi kom skrev en personal så slarvigt att vi såg fel siffror på kortmappen,fick springa upp och ner hon bad inte ens om ursäkt vi var stressade skulle åka till en innerbandymatch .Men övrig personal var mycket trevliga 😊Sen var det jättemycket spring i korridoren på natten till kl 01.00 av barn och ungdomar .

    Bra sängar, mycket gedigen god frukost,bra läge.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 6 januari 2019

    5,0
    Den upplevde inte mina förväntningar.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummen e slitna. Toaletten gick inte o spola. Dushen krångla. För små rum. Inga platser vid frukosten. För dyrt för den standarden.

    Nära till centrum o spårvagnar i bussar.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 3 januari 2019

    7,5
    Pool kallt vatten borde vara en annan typ av trappa för mer...
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Pool trappan och för kallt vatten. Bastu avstängd. Jätte fin dusch i sauna rummet.

    Pool kallt vatten borde vara en annan typ av trappa för mer funktionsvariationsvänligt. Det finns människor som kan simma men inte gå i smaka lodräta metalltrappor! Å de vågar ej hoppa från kanten eller ha förmåga att sätta sig på kanten. Ryggopererad stel kan ej böja sig ned.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 1 januari 2019

    6,3
    Rummet såg inte ut som på bilderna, trist och fattig...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Rummet såg inte ut som på bilderna, trist och fattig inredning. Rummet var rent personalen bra. Tyvärr väldigt lyhört kunde inte sova för grannrummet störde hela natten. Bra frukost. Snyggt inredning i lobbyn/bar

    Rummet såg inte ut som på bilderna, trist och fattig inredning. Rummet var rent personalen bra. Tyvärr väldigt lyhört kunde inte sova för grannrummet störde hela natten. Bra frukost. Snyggt inredning i lobbyn/bar

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 31 december 2018

    3,8
    Ostädat rum, badrummet var så ofräscht och mycket damm.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Ostädat rum, badrummet var så ofräscht och mycket damm. Ingen info om frukost, hiss, lekrum eller öppettider. Fick sen höra om ett lekrum vid restaurangen, det va jättelitet och smutsiga leksaker. Hittade ett större en trappa ner som personalen tydligen inte visste om. Iskallt på rummet och gick inte att ändra temperatur. Ej prisvärd mat, torr och tråkig. Fick kaffe som kompensation.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 31 december 2018

    10
    Välj detta hotell
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 5 nätter

    Bra läge intill Centralen, frukosten är fantastisk (hitta en bra tid då det är mindre folk). Lite kort pool men det gick ändå bra att simma fram och tillbaka. Hann inte till gymmet, men det var säkert bra det också. Toppenhotell helt enkelt.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 30 december 2018

    6,3
    Frukosten var jättegod med supergod äggröra o bacon.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Inomhuspoolen var alltför kall. Som barnfamilj såg vi fram emot att bada men det var alltför kallt i vattnet.

    Frukosten var jättegod med supergod äggröra o bacon. Synd bara att vi fick äta i konferensrummet på fredagen pga massa människor och ingen ledig plats.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 23 december 2018

    7,9
    Helt okej men pga sonen allergiska besvär under vistelsen kan vi i te besöka hotellet igen.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Bäddmadrassen till barnen var under all kritik. Barnen ville inte sova i den för den gjorde så ont att sova i att alla fick sova i dubbelsängen. Det va mycket trångt. Sonen som är lvalsterallergiker fick allergisk reaktion och fick inhalera och ta extra allergimedicin på natten. Längesedan man tvättade täcke och kuddar?

    Frukosten va fantastisk, älskade att det fanns vegetariska och veganska alternstiv. Fint bemötande av personalen. Nära till allt.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 23 december 2018

    9,6
    Mycket trevligt och bra och passade bra då vi var där en familj på 14 personer varav 6 barn!!!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Frukosten var mycket god,det var bra med en bassäng för jag var där med barnbarn och de uppskattade det.Vi åt också middag en kväll och det var mycket gott,bra att det fanns ett lekrum.All personal var mycket trevlig.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 13 december 2018

    4,2
    Hade en gratisnatt som dom gick med på när jag checkade in,...
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Fyrbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Hade en gratisnatt som dom gick med på när jag checkade in, dagen efter när jag skulle checka ut sa dom att gratisnatten inte gäller och att vi var tvungna att betala.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 12 december 2018

    8,3
    allt var helt ok, man spenderar ju inte så mycket tid på hotellet vid semester
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Fyrbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter

    fanns usb på tv:n så man skulle kunna se på egna program men den fungerade inte med telefon, endast dator

    Fanns vattenkokare på rummet, men endast tepåsar, inget kaffe frukosten var väldigt fin, men väldigt ont om plats vid vissa tider

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 12 december 2018

    8,3
    På det hela taget helt nöjd med min (vår) vistelse. Vi har även tidigare bott på Scandic och gör det
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Saknade badrock (och gärna tofflor), särskilt som duschrummet var rätt kallt och dragit. På söndagen var det väldigt trångt och litet rörigt under frukosten (på måndagen var det perfekt)

    Välskött hotell, mycket vänlig personal

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 12 december 2018

    10
    Mysig egen tid!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Är 5:e året vi är här i december. Går på jul på liseberg och vi älskar detta hotell. Trevlig personal i receptionen, bra frukost, sköna sängar och fint hotell. Kommer nästa år igen!

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 11 december 2018

    7,5
    Centralt läge och helt OK, men inte vårt förstahandsval vid nästa Göteborgsbesök.
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Vi hade beställt ett djurvänligt rum, och vi vet att dessa vanligen är något enklare, men jämfört med hur motsvarande rum var på ett annat hotell i närheten som vi bott på tidigare, så var det trist inrett och väldigt spartanskt för i princip samma pris. (Standardrummen är kanske trevligare, men då vi ofta reser med husdjur så är det intrycket av de djurvänliga rummen som gäller för oss.)

    Ställbara sängar var en oväntad bonus. Frukostbuffén var bra, även om den kändes utspridd i matsalen. Läget kan knappast bli bättre, med kommunikationer och restauranger inom några minuters gångavstånd. Personalen var trevlig och tillmötesgående.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 3 december 2018

    5,8
    Bra läge på hotellet och mycket bra frukostbuffé
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fick en smutsig handduk med vad som såg ut att vara en blandning av blod och snor. Vid tidigare besök på samma hotell var sängkläderna smutsiga. Det hela gör att man börjar fundera på om smutsiga textilier är något som används regelbundet.

    Bra läge på hotellet och mycket bra frukostbuffé

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 3 december 2018

    6,7
    Mysig helg, men dyr!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Personalen vid restaurangen (kvällsmiddag) Ont om plats vid frukostbuffén Sängen till bäddsoffan Varmt på rummet när man skulle sova Priset Svårt att komma till med bilen när man skulle checka in och parkera.

    Frukostbuffén! Centralt läge på hotellet. Spa-avdelningen & gymmet Trevligt med bar

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 28 november 2018

    6,7
    Att det var stort utbud på frukostbuffén.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Att det spelades hög populärmusik vid frukost 06.00..kanske kunde det varit mer som bakgrund och av annat slag.

    Att det var stort utbud på frukostbuffén.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 26 november 2018

    4,6
    Ok men kommer inte tillbaka
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var iskallt!! Fick ett extra element men golven värmdes aldrig upp. Dammigt och smutsigt i badrummet, slarvigt städat. Alldeles för mycket folk på frukosten, fanns inga bord lediga, rekommenderar att de börjar med bordsplacering som på Scandic Downtown Camper.

    Läget var bra.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 25 november 2018

    5,8
    Boendet låg bra till och det gick att parkera i...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Frukosten var kaos. Även om det är fullbelagt förväntar jag mig att jag ska få plats vid frukost, att det ska finnas muggar, glas mm. Inte skylla på att ”ja det är många som äter frukost vid 9” fast att klockan var närmare 10. Vi fick även städa av bordet själva efter tidigare gäster innan vi kunde sätta oss. Bedrövligt!

    Boendet låg bra till och det gick att parkera i parkeringsgarage.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 19 november 2018

    7,5
    ok
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • 2 rum
    • Vistelsen var 1 natt

    Jag tyckte att det var mycket trångt vid frukosten fanns inte utrymme så man såg vad som erbjöds och inte heller platser till alla fick hoppa över vissa saker som jag gärna velat smaka på trots detta.

    Läget på hotellet.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 18 november 2018

    7,1
    Personalen var trevlig och servicen var bra.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    För få handdukar, saknade att det inte fanns både liten och stor handduk. Alla i rummet hade inte fått handduk heller. För få kuddar. Slitage i rummet. Saknade kyl. Rörigt vid frukosten.

    Personalen var trevlig och servicen var bra. Centralt läge.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 12 november 2018

    5,8
    Frukosten var okej, men lö/sö hann inte personalen med.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Rum King
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Möblerna på rummet var väldigt obekväma. Det var trångt att få plats med kläderna, saknade också hyllor för strumpor, underkläder etc. Förstår inte att man var tvungen att logga in på Wifi så ofta? För kort skohorn. Menyn i restaurangen var klen. Eftersom det byggs så enormt så vore det på sin plats med en översiktlig karta för oss med bil som visar de bästa vägarna till/från phuset.

    Frukosten var okej, men lö/sö hann inte personalen med. Lobbyn etc var skön att relaxa i men man borde kunna beställa vid bordet och inte behöva köa i baren. Onlineutcheckningen var utmärkt. Parkeringen var bra, men man borde kunna reservera en plats i samband med bokningen. Poolen.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 10 november 2018

    8,8
    A bit overpriced but great location and good breakfast.
    • Resa i jobbet
    • Grupp
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Förvånande bullrigt I rummet redan vid 18. Kändes som att bo på en nattklubb, mkt stressande fram tills att art blev tyst vid 22. Bra vegansk frukost, men ställ fram den så fler vågar prova!

    Sköna sängar. Bra vegansk frukost med olika yoghurt, ostar, pastej, hummus, drycker men varför står den undangömd? Flytta fram den så fler vågar smaka. Bra med lånecyklarna! Bra med bastu och pool som var mkt fräscha.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 5 november 2018

    5,4
    Acceptabelt.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Det var så kallt i rummet och elementen var avstängda. Vi fick dock låna en värmefläkt. Små saker så som inget kylskåp och dålig belysning. Litet dystert rum. Det var inte värt pengarna.

    Jätte god frukost, mycket att välja mellan. Trevlig personal.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 4 november 2018

    7,1
    Halloween 2018
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Rummet var inte tillräckligt städat. Bara öppna ytor var dammsugna. Extra sängarna var i dåligt skick. Vattnet rann fel i badrummet, det vattnet som stänkte ut från duschen samlades i en pöl vid handfatet. Mycket folk vid frukosten, svårt att hitta sittplats.

    Frukosten är en av de största jag varit med om på hotell. Väldigt ljudisolerade rum. Vi hade fönstervy mot centralstationen och trafiken utanför hördes inte.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 4 november 2018

    6,3
    Bara övernattning!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Det var kaos vid frukosten. Pacering av t.ex. fil & yuogurt på en kortsida skapade stopp att passera. Vidare så framgick inte att man kunde ta den varma maten från två håll. Det var ju uppställt spegelvänt men folk stod ändå i EN kö. Och det var svårt att finna sittplats oavsett vilken tid man kom. Uppskattade heller inte städningen på rummet som jag upplevde slarvigt. Vi hade dessutom en trasig toalettsits.

    Läget

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 3 november 2018

    7,5
    Rent o fräscht hotell med bra läge men tyvärr drar den extrema trängseln vid frukosten ner betyget.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Extremt trångt vid frukosten. Långa, långa köer till allt och vi gick tre varv innan vi ens hittade någonstans att sitta. Vi kände inte för att gå och hämta mer frukost pga all trängsel så vi lämnade frukosten utan att vara mätta. Det tog en evighet att bara lyckas hämta en fralla, juice o kaffe.

    Mycket bra läge, rena fräscha rum

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 1 november 2018

    8,3
    Bra rum, frukost men stökig i korridorerna
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt

    badet var också mycket stökig med föräldrar som kastade deras barn i vattnet gång efter gång när andra försökte leka och simma.

    gillade hotellet men mycket stök i korridoren p.g.a. fylla och aggressiva män. Mina barnbarn blev blev ledsna och rädda. Carolyn Griffiths

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 1 november 2018

    7,5
    Frukosten var jätte bra, stort utbud.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 3 nätter

    Städningen, dammråttor under sängen. Synd att Nordstans slummiga del ligger så nära inpå hotellet.

    Frukosten var jätte bra, stort utbud. Trevlig personal, hjälpsamma Närheten till tågstationen.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 31 oktober 2018

    7,5
    Jättebra frukost.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Städning, använda tekoppar stod kvar hela vistelsen. Fel placering av stor spegel. Ont om plats och dålig belysning vid hallspegeln. Inget eluttag i badrummet.

    Jättebra frukost.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 31 oktober 2018

    7,1
    Vi hade det bra och kommer snart tillbaka
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Små belysningenpå rummet kunde varit bättre.

    Toppen att det är så nära centralstationen o enkelt med spårvagn. Frukosten var underbar så, snabb och trevlig personal där.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    7,5
    Scandic Europa ligger på bästa centrala ställe I Göteborg,...
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt

    Vid incheckningen frågade vi om det gick bra om våra barn/ungdomar (som inte bodde på hotellet) kunde komma morgonen efter och köpa frukost och äta med oss. Svaret vi fick: Det går jättebra! När barnen sedan dök upp blev de stoppade I receptionen där de talade om att det inte gick att köpa frukost för det var för mycket folk. Visste man inte det dagen innan så vi hade kunnat få rätt information? Jättetråkigt :( Barnen/ungdomarna fick gå till ett annat ställe.......Det var galet mycket folk på frukosten och allmän kaos!!

    Scandic Europa ligger på bästa centrala ställe I Göteborg, sköna sängar och mycket god frukost!

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    9,2
    Restaurangen bra mat och superbra frukost!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Borden placerade bredvid lekrum i restaurangen.

    Restaurangen bra mat och superbra frukost! Dock hade de ett lekrum nära borden. Vi åkte för att vara barnlediga, då vill man helst inte sitta bredvid lekrummet. Restaurangpersonal hade förståelse och fixade annat bord!

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    5,0
    Musical på Operahuset och sen shopping dagen efter. Trist med den dåliga övernattningen.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    För det första så var badrummet inte städat när vi kom. Avföring i toalettstolen och tvålrester i duschen på golvet. Skitigt handfat. Sen var även sängborden dammiga. Man fick en äckel känsla direkt. Fick tag i en städare men han tog enbart toalettstolen. Tyvärr blev ju frukosten trist också eftersom det var så fullt med folk. Fick stå och äta och det var disk överallt. Köer till all mat. Sååå dåligt! Kommer aldrig välja detta igen.

    Närheten till city. Personalen var ju ändå trevliga.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 23 oktober 2018

    6,3
    Bra läge för de ändamålen vi skulle göra den helgen.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Rum King
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Saknade balsam. Saknade te kokare. Vet att man kan säga till om det men bekvämare art ha den på rummet från början. Inte helt städat i rummet. Saknade kyl på rummet. Dyrt för den standarden.

    Tysta rum. God frukost. Sköna sängar.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 22 oktober 2018

    6,3
    Centralt o bra.
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vi hade bokat för 3 Pers. Det saknades kudde i bäddsoffan. Mkt folk vid frukosten. Vi fick vänta 30 min. Innan vi fick något bord

    Centralt o bra. Trevlig personal

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 22 oktober 2018

    8,3
    Helt ok.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjerum Superior
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Så obekväma sängar och kuddar! Vet inte om de var hårda eller mjuka, men båda vi vuxna sov väldigt dåligt och fick ont i ryggen.

    Helt ok. Fräscht rum, ok frukost.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 11 oktober 2018

    7,1
    Lågt pris men halvbra rum och frukost. Läget superbra.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummet väldigt omysigt och smattrade extremt högt på fönsterblecket vid regn. Luftkonditioneringen/ventilationen var undermålig. Frukosten lite tråkig. Granolan var inte god. Haks service var inte bra: fick vänta superlänge på bord, att beställa och det verkade vara sporadiskt vilka de gav påsen med bröd som tilltugg. Jag fick ingen trots besök två kvällar i rad.

    Hak hade jättegod mat.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 8 oktober 2018

    6,7
    Priset man får betala för maten på restauranger !
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Priset man får betala för maten på restauranger ! Visst det ör pubmat men 319 kr för en ryggbiff med pommes ! Pyttipanna Panna Oxfilé Mager portion till 265. Kr! Till det priset borde kvalitet och innehåll höjas! Trevlig Personal var det och det är viktigt!

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 2 oktober 2018

    9,6
    Mycket bra standard och läge.
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 4 nätter

    Bättre varianter på laktos- och glutenfritt bröd saknas. Tyvärr är det likadant på alla hotell jag har bott på. Ska man äta glutenfritt bröd får man halvdant bröd, typ inköpt från närmaste matbutik. Känns som brist på engagemang. Min fru som ofta bakar bröd, gör mängder av olika varianter av laktos- och glutenfritt bröd, där ingen som inte vet, märker skillnad på det och "vanligt" bröd.

    Hotellet känns mycket bekvämt och lyxigt både vad det gäller rum och restaurangdel, de utrymmen jag utnyttjade.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 1 oktober 2018

    5,0
    Det är ett okej hotell, dock inte man vill bo på länge.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt

    Vi tyckte att flera av de varma rätterna vid frukost var för kalla. Det är tråkigt att det inte är så bra utsikt, då man från två håll ser andra byggnaders tak. (har bott två ggr här). Sen är det väl effektivt med så små rum, men det är lite klaustrofobiskt med så otroligt små rum.

    Jag tyckte om inredningen för att den var trevlig och behaglig. Jag tyckte att hotellets utbud av frukost var stort. När vi anlände och checkade ut var det kort kö till receptionen, vilket vi tyckte var skönt.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 1 oktober 2018

    7,5
    Helt OK, med jättebra läge, hyfsat pris, men restaurandelen fungerade inte riktigt optimalt.
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Frukosten var organiserat inte bra. För mycket folk och för litet antal personal som plockade undan använda tallrikar etc och plockade fram koppar och glas.

    Rummet var OK

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 1 oktober 2018

    6,0
    Ganska bra boende till alltför högt pris.
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 2 nätter

    Små rum, inget kylskåp. Bör finnas på ett hotell med 4 stjärnor. Inga Scandic-förmåner då jag bokat via booking.com. Mycket högt pris.

    Bra läge, utmärkt frukost. Trevlig personal, bra städning. Bra sömn i fina sängar.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 25 september 2018

    6,3
    Jättefin frukostbuffe!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt

    Extrasängen/bäddsoffan som är till för person 3 är fruktansvärt obekväm. Relativt tråkig utforming på rummet, väldigt sterilt int så mysigt helt enkelt. Dåligt med sittplatser vid frukostbuffén.

    Jättefin frukostbuffe!

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 18 september 2018

    7,9
    Trevligt centralt med närhet till olika kommunikationer.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Att det missköts rensning av avlopp (handfat).Nästan alltid samma problem på alla hotell. Hotellen borde införa en rutin att rensa avlopp var 4:e vecka!!!

    Bra läge till shopping!

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 16 september 2018

    7,1
    Fräscht badrum.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Otillräcklig plats att hänga kläderna och inget kylskåp på rummet. Inga vinglas på rummet. Extrasängen/bäddsoffan var obekväm man kände fjädringen igenom madrassen.

    Fräscht badrum. Fön och strykjärn på rummet. Trevlig personal i receptionen.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 10 september 2018

    7,5
    300 meter från centrum? Jag trodde avenyn var centrum
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Pga väg arbete stämde inte gps överens med verkligheten. Krångligt att behöva hämta biljetten sen åka till phuset. Jag trodde rummet skulle vara lite större. 3 personer brukar vara familjerum? Frukosten var brända bacon äggröra var vit och för lös. Fick leta platser vid frukosten. Badrummet var slarvigt städat. Låg hårspänne kvar i duschen. Ej damtorkat under bäddsoffan.

    Personalen.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 5 september 2018

    7,9
    Centralt, god frukost
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Huvudändan i ena sängen gick inte att fälla upp, påtalade detta och fick veta att teknikern hade gått hem och det fanns inget annat rum att byta till. Efter lång tvekan fick jag en voucher på 50:- att använda i baren,-mycket dålig kompensation tycker jag!! Inget kylskåp i rummet.

    Centralt, god frukost

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 27 augusti 2018

    5,8
    Trevlig personal, bra läge men slitna rum och inte värt priset!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Rummen väldigt slitna och upplevs inte som att det ingår i ett fyrstjärnigt hotell. Ingen kaffe/te kokare, varken balsam eller hudlotion i badrummet, ingen morgonrock eller tofflor, bad om kuddar två gånger innan de levererades till rummet. Receptionen meddelade att vissa faciliteter inte ingår i standardrum, ett hotell som utger sig för att vara fyrstjärnigt bör inte ha rum som knappt når upp till trestjärnigt. Priset alldeles för högt för detta rum! Vi bodde på plan 3.

    Läget är bra, sköna sängar och bra frukost.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 20 augusti 2018

    5,0
    Bra läge, fin frukost men oj vad dåligt städat det var!!!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Städningen var inte bra, extrasängens lakarn var inte bytta och badrummet var inte rent. Stopp i handfatet å hår i brunnen. Toaletten var inte skurad. Trapporna i trapphuset var fulla m grus å smulor. En Mcdonalds mugg stod i trappen hela helgen.

    En toppen bra kille i restaurangen som plockade bort disk, han var super serviceminded👍fixade och hämtade saker, ordnade bord mm han gjorde vår upplevelse att bli mer positiv.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 20 augusti 2018

    9,6
    Besökte Göteborg för träff av vänner, Hotellet gjorde resan ännu bättre!"
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum King
    • Vistelsen var 1 natt

    Parkeringspriset kunde varit billigare. 185kr för ett dygn, Skulle varit en hundring så hade det varit guld!

    Rummet var hur bra som helst! Men frukosten var helt jäkla fantastisk, speciellt för mig som är gluten, laktos intolerant och proteinallergiker!

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 20 augusti 2018

    5,8
    Bra läge mitt i stan men för mjuka sängar
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Familjerum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängarna var kassa, mjuka Städningen sådär Hår på golvet och smuts på kaklet i badrummet

    Frukosten var jätte god!!! Tyvärr spydde ett barn vid bordet bredvid, så bytte plats.. men tappade aptiten

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 15 augusti 2018

    5,0
    Jag undrar när man kommer att fräscha upp rummen lika fint som i restaurang och foajé ?
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Standarden på rummet var urusel. Det fanns inte en enda låda eller hylla att lägga kläder i eller på. Dessutom var det kallt på rummet. Lite för kallt för att tycka det var behagligt. Det gick inte att ändra på värmen.😟

    Frukosten var mycket bra😊

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 14 augusti 2018

    6,3
    Frukosten
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Fyrbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vi boka ett fyrbäddsrum. Bäddfåtöljerna var inte frambäddade. De var dessutom omöjliga att sova i då man inte kunde få sängen helt plan. De var väldigt Smala och hade obekväma spiralmadrasser. Inte fullvärdiga sängplatser. Vi fick heller inte handdukar så det räckte.

    Frukosten

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 14 augusti 2018

    8,3
    Gillade, men svårt att rekommendera med städpersonal som ni har. Stort problem!!!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Städningen. Någon rörde runt I min stängda väska med plånbok efter att vi gått ut. Städaren bytte inte heller handdukar som var använda och låg hopskrynklade . Ej ok! Sa till receptionen. Gör något åt den städaren!!! På rummet fungerade heller varken strykjärnsbordet eller fönen. Vi behövde båda.

    Bemötande. Frukosten!!! Fantastisk. Det säger jag till vänner!

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 13 augusti 2018

    5,0
    Boka annat hotell om ni är där för mys o nöje. Duger nog för jobbresor dock
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Familjerum
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängen hård o studsig. Städningen vad hemsk. Frukosten var typ 2,5 av 5. Rumstempraturen var kall, o det gick ej att styra då det var centralvärme eller vad dem kallade det. Inte värt nästan 6k för våra 4 nätter

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 6 augusti 2018

    8,3
    Bra läge, bra hotell, rent och fräscht.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 2 nätter

    Trångt som tusan i frukosten. Men det kan man inte tycka illa om när man åker i värsta högsäsongen direkt.

    Sängen var extra oskön skulle jag vilja säga. De ordinarie sängarna på rummet var som svampar och åkte runt på golvet hela tiden så det blev en glipa mellan dem. Bäddsoffan var en smärre katastrof. Den gick knappt att sitta i utan att man fick ont i kroppen.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 3 augusti 2018

    9,2
    Jag hade ett trevligt dygn med vännerna i Göteborg och hotellvistelsen var mycket bra.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum Standard
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Kuddarna inte jättesköna, kändes lite "gamla". Men väldigt fräscht hotellrum annars. Saknades dock tvål i vårt rum. Men det kan ha missats bara.

    Mycket trevlig personal, hjälpsamma och mycket god frukost.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 2 augusti 2018

    9,2
    Läget, frukostens utbud och prisklassen.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjerum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Att barnfamiljerna bredde ut sig över hela frukosten, bättre med en barnhörna och en lugn hörna för oss utan barn. Om alla föräldrar tog ansvar för sina barn skulle denna kommentar inte vara nödvändig.

    Läget, frukostens utbud och prisklassen. AC på rummet var kanon. Trevlig och hjälpsam personal överallt.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 30 juli 2018

    7,1
    Att det var så centralt och supertrevlig...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vår toalett var i princip ostädad när vi checkade in, smutsiga handdukar toaletten var inte rengjord och papperskorgen var full av skräp. När vi sedan berättade detta för receptionen hände inget och vi fick säga till ännu en gång. En stund senare knackar det på dörren, en städare som räcker över en soppåse och sedan går...

    Att det var så centralt och supertrevlig receptions/frukostpersonal!! Stor eloge till er!

    Bodde här Juli 2018

Visar 1 – 75

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!

Gäster har även recenserat dessa boenden: