Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic Malmen 4-sterren

Götgatan 49-51, Södermalm, 102 66 Stockholm, Zweden

#116 van de 144 hotels in Stockholm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2786 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    4,6
    Geen aanrader. Nodig toe aan een opknapbeurt.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meubels in het restaurant zijn vies en versleten en dat was vorig jaar al zo. Wij hadden een superior kamer maar die was erg klein en er was geen kastruimte. De mensen bij de receptie zijn chagrijnig en niet behulpzaam.

    Het uitgebreide ontbijtbuffet was goed en gevarieerd, ook voor vegetariërs. Lekker veel vers fruit en veel keuze. De portier/beveiliger was aardig en behulpzaam. Het schoonmaakpersoneel was aardig en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer zonder raam. De kamer was prima maar ik zou dat niet meer zo snel boeken. Het 2 persoonsbed was wat smal

    Het gebruik van (gratis) fietsen Het ontbijt was geweldig, veel keus. De kamers zijn geluidsdicht (zaten op etage -2) Praktisch naast metrostation, dus makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Leuk hotel, perfect ontbijt, goede faciliteiten, leuke bars etc.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bij aankomst werd duidelijk dat we een kamer hadden geboekt in de 'kelder'. Direct begon men over de mogelijkheid van een upgrade, tegen meerprijs. Dat kwam over als een slimme truc om voor een lage prijs mensen te lokken.

    Een hip hotel, gelegen op een perfecte locatie in Stockholm!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Op zaterdagavond staat de muziek erg luid in de bar en dat is hoorbaar in de kamers op de eerste verdieping. Niet zo erg dat je er wakker van wordt, maar mensen die gevoelig zijn aan lawaai kunnen beter een kamer op een hogere verdieping vragen. De straat is erg lawaaierig, maar met gesloten raam hoor je er nauwelijks iets van, alleen wanneer er een ambulance langs komt gereden. Het design douchescherm is niet effectief, er komt heel wat water onderdoor zodat de vloer van de badkamer behoorlijk nat wordt.

    Een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet. Niet alles is even lekker, maar er is zo veel keuze dat je makkelijk alleen de lekkerste dingen kan uitkiezen. In het weekend is het wel zeer druk en soms zelfs moeilijk om een zitplaats te vinden. De kwaliteit van de wifi-verbinding was behoorlijk goed. Het is een open netwerk, je moet (eenmalig) inloggen met je naam en telefoonnummer. Het is een behoorlijk oud hotel maar de kamers zijn recent opnieuw ingericht en erg comfortabel. De TV heeft een HDMI en USB aansluiting om je eigen laptop of USB-drive met filmpjes te bekijken. Maar goed ook want er zijn niet zo veel kanalen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Zeer centrale ligging.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    In restaurant stonk de vloerbedekking vreselijk. Hebben daarom altijd buiten ontbeten. Muziek in bar en buiten hoorde je tot in de kleine uurtjes.

    Zeer centrale ligging. Prima douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    Fantastische basis om een fantastische stad te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in de kamer, werd beetje benauwd en met raam open teveel lawaai.

    Geweldig ontbijtbuffet en metro op de hoek waardoor je overal snel bent. Voldoende gezellige eetgelegenheden rondom het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Geen aanrader, acceptabel als je laat boekt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijzaal was heel onprettig donker. Deze doet dan ook s'avonds dienst als bar/nachtclub. Het ruikt er vies, naar oud tapijt (waar je maar beter niet naar kunt kijken wil je nog een hap door je keel krijgen, van het wel behoorlijk uitgebreide ontbijtbuffet). Verder heel veel lawaai s'nachts van het plein waar het hotel aan ligt, zo harde muziek dat de ramen er van trillen, de hele week lang.

    Prettig is de centrale ligging bovenop het metrostation, de inrichting van de kamer is leuk en eigentijds, een fijne badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Kamer benedenmaats, ontbijt erg goed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 3 nachten

    - Kamer zonder raam geboekt, bleek in de kelder te zijn waar een geurbrander dag/nacht aanstond om de schimmellucht te verbloemen. Mijn partner heeft hier echter wel last van gehad, uitte zich in benauwdheid. - Jammer dat er geen koffie/thee mogelijkheid bleek te zijn op kamer. - Twee-persoonsbed had het formaat van een twijfelaar, matras was enorm zacht met kuil in het midden.

    - Uitgebreid ontbijt met aandacht voor intolleranties. - Hotel ligt mooi centraal tussen oude en nieuwe centrum in.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    5,8
    Goed hotel, beetje rommelige receptie
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Informatie vooraf over parkeren was onduidelijk, dat kan beter. Mensen aan de balie niet echt vriendelijk.

    Ontbijt prima. Ladies van housekeeping erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Perfect verblijf op een perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De temperatuur in de kamers werd automatisch geregeld, waardoor wij 's nachts veel te warm hadden. Ramen opdoen bracht nachtlawaai met zich mee, maar we hebben uiteindelijk een ventilator gekregen.

    We hebben enorm genoten van ons verblijf in Scandic Malmen. Verzorgde kamers, hippe bar, uiterst vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor Scandinavische standaarden, was de prijs-kwaliteit super!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we via Booking.com gereserveerd hadden, werden we in de kelder gestoken. Bovendien was het een kamer voor rolstoelpatienten. Uiteraard konden we een andere kamer krijgen mits een meerkost wat we niet gedaan hebben.

    Bereikbaarheid Proper

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,1
    Prima prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was niet echt goed geventileerd. Bedden waren niet echt comfi.

    Ontbijt was goed! Veel keuze. Goede locatie, veel hoogtepunten kan je op loopafstand doen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,3
    kamers waren redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 1 nacht

    voorafgaand aan de boeking al aangeven dat de kamer op -2 is en geen ramen heeft. Zodat mensen nog een keuze hebben om iets anders te kunnen kiezen.

    Ontbijt was prima, kamers op zich goed mar op -2?

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke omgeving.

    Centraal gelegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    vriendelijkheid van het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten

    het hotel is dringend aan rennovatie toe; vast tapijt is vuil; de ontbijtzaal is zeer chaotisch georganiseerd

    vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Ontbijt was heel goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was voor 1 persoon gedekt, maar de tweede deken konden we in de kast vinden.

    Ontbijt was heel goed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Ontbijt en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    5,8
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine, te warme kamer. Slordige schoonmaak; handdoeken vergeten etc.

    Locatie is top. Sfeervolle bar en lobby.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Zeer goede overnachting incl ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en kleine douche

    Goed ontbijt en erg stille kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was oke

    Ja is goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,5
    mooie ruime kamer, goede locatie om stad te ontdekken, goed...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    mooie ruime kamer, goede locatie om stad te ontdekken, goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    locatie, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    locatie, ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en bed klein.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Top hotel en top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsen regeling

    Ontbijt en slapen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,2
    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    6,7
    Locatie is goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer simpel ontbijt, sommige kamers zijn ondergronds en dus zonder ramen. Kan een probleem worden voor mensen met claustrofobie.

    Locatie is goed. Veel eetgelegenheden in de omgeving en daarnaast ook veel uitgaansmogelijkheden.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    We hadden een kamer zonder raam en dat voelde zeker niet zo.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs had wat beter gekund en de locatie was niet in het oude mooie centrum.

    We hadden een kamer zonder raam en dat voelde zeker niet zo. Er was goede ventilatie en de kamer was qua verlichting goed ingericht. Verder ontbrak er niks aan het ontbijt, daardoor een goede prijs kwaliteit verhouding in het dure Stockholm.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    3,8
    De kamer was niet wat ik op de foto's gezien had, de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen mobiel netwerk Kamer en badkamer was vies Kleine kamer Veel geld voor weinig service en kamer

    De kamer was niet wat ik op de foto's gezien had, de kamer en badkamer was vies en er was geen bereik van mobiel netwerk dus als je voor zakken gaan, zonder raam maar niet vermeld 2 verdeiping onder de grond veel dure hotel voor service en kamer zou nooit meer gaan en ik heb geen vertrouw meer aan booking. Com meer.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    De mogelijkheid tot upgrade naar een kamer met wat meer rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het geluid van het uitgaansleven voor het hotel gedurende de avonduren (dit was dankzij de upgrade) totaal niet meer aan de orde.

    De mogelijkheid tot upgrade naar een kamer met wat meer rust. Het restaurant serveerde ons top geprepareerde maaltijden tijdens het diner (aanrader).

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    6,7
    Locatie, vlakbij de metro, in de buurt van restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer benedengronds erg klein, ontbijt is erg druk en voor alleenreizende niet echt ontspannen (veel te veel mensen voor aantal beschikbare tafels)

    Locatie, vlakbij de metro, in de buurt van restaurants en bars en niet ver van het centrum. Gratis Wifi die goed werkte.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,1
    Locatie is goed en de bar is leuk om even een biertje te...
    • Groep

    We sliepen in de kelder zonder raam in de kamer voelde net alsof we in de bezemkast sliepen.

    Locatie is goed en de bar is leuk om even een biertje te pakken

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,9
    Gezellig bar!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gezellig bar!

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    8,3
    Goede ligging in een leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede ligging in een leuke wijk. Zeer goed bereikbaar met de metro. Uitgebreid ontbijtbuffet met verse producten.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    Prettige locatie nabij restaurants, metro en het oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren te weinig tafels tijdens het ontbijt.

    Prettige locatie nabij restaurants, metro en het oude stadscentrum. Goed en uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,1
    Snelle incheck, goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen raam in kamer. Maar kamer was verder prima.

    Snelle incheck, goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kamer aan een drukke weg en je hoort de weg en uitgaand publiek goed

    Zeer vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,2
    Mooi hotel in een bruisend deel van Stockholm.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi hotel in een bruisend deel van Stockholm. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en erg goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    5,0
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer in kelder; slecht bed

    Locatie

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    4,6
    Slapen in de kelder zonder raam is echt verschrikkelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slapen in de kelder zonder raam is echt verschrikkelijk. Rare blonde gast bij de receptie is geen visitekaartje

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Ontbijten in zaal met uitzicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Had nog nooit op kelderniveau geslapen, maar dat zal ik ook niet snel meer doen

    Ontbijten in zaal met uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,9
    Goed ontbijt, niet heel overdreven maar genoeg keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen

    Goed ontbijt, niet heel overdreven maar genoeg keuze. Hygiene was goed! Metrostation direct onder het hotel!

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: