Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic Plaza Borås 4-sterren

Allegatan 3, 50332 Borås, Zweden

#4 van de 7 hotels in Borås

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 659 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Ontbijt buffet was geweldig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer vloer werd nat na douchen. Afvoer niet goed. Meubels hadden beste tijd gehad. Veel beschadigingen. Bank als bed is niet erg goed om op te zitten. Lift problemen. Werkte wel, maar kwam elke keer op verkeerde verdieping. Erge stank van uit de parkeer garage. Was soms niet te harden.

    Ontbijt buffet was geweldig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,0
    Het hotel was teleurstellend, kwam niet overeen met de verwachting. Het ontbijt was ons lichtpuntje!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was erg ouderwets en kwam NIET overeen met de foto's. Wij hadden een kamer met 2 bedden gereserveerd. Bij aankomst kregen wij een piepkleine vreselijk gedateerde kamer met één breed bed (140 x 180 cm) toegewezen en dit voor euro 450 voor 4 overnachtingen. Door onze assertiviteit hebben wij een andere kamer gekregen met 2 bedden. Iets beter maar ook zeer gedateerd.

    Het ontbijt was erg goed. Veel keus, verzorgd, smakelijk en vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Het hotel heeft een schitterende locatie, op wandelafstand...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wat gigantisch stoort is dat hun elektronische kaartjes die als sleutel gebruikt moeten worden het ondermaats doen. We zijn maar liefst drie keer naar de balie gemoeten om onze kaartjes in orde te laten maken. Excuses kreeg je er niet bij.

    Het hotel heeft een schitterende locatie, op wandelafstand van lekkere restaurants, winkels, park. Personeel is vriendelijk, ontbijt schitterend en erg volledig. Zweden is erg hond-onvriendelijk dus we wisten het te appreciëren dat ons hondje welkom was.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Voor ons een goede lokatie en een geweldig ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het beddengoed leek niet helemaal schoon en ik mis een koelkast op de kamer. Parkeren kost 15,= per dag.

    Zeer goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel, schone, ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tweepersoonsbed was klein. Geen waterkoker op de kamer. Gedateerd (begreep hoe hoger je zat hoe beter de kamers werden. Wij zaten op de 1e verdieping). Zondag was de bar en restaurant dicht (wel kon je drinken (bier, wijn, fris) bij de receptie halen (omdat het voorseizoen was?)

    Vriendelijk personeel, schone, ruime kamer en badkamer. Meer dan uitstekend ontbijt buffet. Zeer gevarieerd aanbod.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,8
    Lekker en veel keus
    • Stel

    Niets

    Lekker en veel keus

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Heerlijk ontbijt met uitgebreide keuze.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heerlijk ontbijt met uitgebreide keuze.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Vriendelijk, proper,
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Vriendelijk, proper, uitgebreid ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    10
    Frukosten var toppen.
    • Gezin met oudere kinderen

    Frukosten var toppen. Jätte bra att man kunde öppna fönster och få in frisk luft.Bra utbud av TV-kanaler.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: