Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic Uppsala Nord 3-sterren

Gamla Uppsalagatan 50, 754 25 Uppsala, Zweden

#17 van de 29 hotels in Uppsala

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 357 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Fietsen beschikbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsen beschikbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een of twee overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt wat uit t centrum, niet op loopafstand.

    Nette kamer, aardig personeel, goede prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    Heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer ruimte in de kamer. Deels vanwege het 3e bed

    Heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt goed restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    ontbijt en vriendelijkheid personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    vervanging linnengoed

    ontbijt en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,3
    Goede locatie, prima service en vriendelijk personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    uitzicht kamer

    Heerlijk ontbijt, 24 service schoon en netjes

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,9
    Bij het hotel kun je gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hoewel de ligging aan de ene kant gunstig is (gratis parkeren en goed bereikbaar met de auto), is het wel op een hele saaie plek, met uitzicht op een benzinestation en wat industrie.

    Bij het hotel kun je gratis parkeren. In Uppsala is parkeren heel duur, dus dat is zeker een pluspunt. Het centrum is wel op redelijk afstand (zo'n 1,5 km hemelsbreed). Het hotel heeft 3 fietsen beschikbaar die je gratis kunt lenen (maar voor zo'n groot hotel zijn dat er niet heel veel). Wij hadden het geluk dat we ze een hele dag ter beschikking hadden en we hebben een schitterende fietstocht kunnen maken. Er wordt een heel uitgebreid ontbijtbuffet geboden en je kunt er in een ruim tijdvak gebruik van maken. Je kunt bovendien buiten op het terras gaan zitten. Er is ook een sauna, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Wifi was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel maakt reclame voor hun gratis fietsen. Er zijn er echter maar 3 en je kan ze niet reserveren. Je moet dus heel vroeg opstaan om de fietsen te kunnen bemachtigen. Het ligt wel wat buiten het centrum : een half uur stappen

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel lekker en gevarieerd ontbijt handig parking voor de deur

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    4,2
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is erg klein en er moet gedoucht worden in een bad met enorm hoge instap. Zwembad is van formaat kinderbadje en fitness-ruimte is een hotelkamer met een paar home-trainers.

    Het ontbijt was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant open op zondag

    Ontbijt Wifi Parkeerruimte

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    5,8
    Geen restaurant open op zondag.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen restaurant open op zondag.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    Met de gratis fietsen hebben we heel Uppsala verkend, ideaal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met de gratis fietsen hebben we heel Uppsala verkend, ideaal !

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: