Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Skotteksgården Cottages 4-sterren

Gamla Marbäcksvägen, 52390 Ulricehamn, Zweden

#9 van de 9 hotels in Ulricehamn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 264 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,5
    Een woonton is een super romantisch verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oergezellige houten woonton werd ook bewiiend door wespen. .... Eén douche is misschien wat weining voor 6 units.

    Een woonton is een super romantisch verblijf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Wil je slapen in een vat, ga dan naar camping Skott.....
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het boeken toonde de site een bungalo. Die dacht ik dus geboekt te hebben en eindig in een vat. Het dorp was ook eel een aardig eind lopen vanaf de camping.

    Voor het eerst in een vat geslapen. Camping ligt fraai vlak aan het water. Erg schoon!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    De vorm van ons onderkomen, een heel groot wijnvat Rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden mooi weer, maar als het zou regenen is het wel klein en je moet naar een sanitair gebouw voor douche en toilet

    De vorm van ons onderkomen, een heel groot wijnvat Rustige omgeving en op loopafstand zwemmen in een mooi meer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    3,3
    de locatie in een mooie omgeving tegenover het meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    accommodatie was slecht voor 4 volwassenen. 1 slaapkamer met twee twijfelaars en echt geschikt voor 1 persoon per bed (terwijl wij niet groot en niet breed zijn). in de zitkamer moest elke avond een bedbank opgemaakt worden. De kamer was te klein om het te laten staan. Verder is het appartement zo gehorig dat je de buren hoort praten, snurken, etc. Gelegen naast het restaurant en naast looproute naar sanitair van de camping. Parkeerplaats heeft grind dus je hoort alles (ook 's nachts). De foto's op de website komen v.w.b. het appartement dat wij hadden niet overeen. Het appartement is absoluut niet geschikt voor 4 volwassenen.

    de locatie in een mooie omgeving tegenover het meer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Leuke ervaring
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet wel een beetje lenig zijn om het bed (boven) in te komen. Maar was voor ons geen probleem.

    Beheerd(st)er van de camping aardig en behulpzaam. Honden waren geen probleem. Leuke ervaring om in een tonnetje te slapen. Onze dochter vond het superleuk! Camping met mooi uitzicht op het meer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Ton huren, zeer aan te bevelen voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig douches, vaak wachten tot hij vrij is. Er zijn twee natte groepen aanwezig op het terrein. Degene voor ons bij de receptie had maar 1 douche, gelukkig wel 3 toiletten. Wij hadden een ton cottage gehuurd en zaten precies voor het douche gebouw, waardoor we eigenlijk net wat teveel in de kijk stonden, uitzicht op het meer maakte het wel weer goed.

    Schone accomodatie (ton cottage), doucheruimte en mooie locatie aan het meer. Lekker knus en gezellig savonds in je ton met uitzicht op het meer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Was een prima en goede accommodatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het leuke en mooie waren de nieuwe voorzieningen zoals badkamers en keuken. Erg prettig om te mogen ervaren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prima locatie kleine camping wat het gezellig maakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Huisje met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie kleine camping wat het gezellig maakt. Je kunt vanaf de camping 30 min lopen naar stadje of gelijk van de camping uit een stuk fietsen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    aanrader
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    personeel geweldig ,behulpzaam en zeer vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    De locatie, het verblijf was netjes en gezellig met allerlei...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    De locatie, het verblijf was netjes en gezellig met allerlei voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,8
    Huisje en het uitzicht en vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Huisje en het uitzicht en vriendelijke ontvangst.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: