Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Hotel Mektagonen 4-sterren

Falkenbergsgatan 3, Centrum, 41285 Göteborg, Zweden

#28 van de 70 hotels in Göteborg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1612 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Fijn verblijf vlakbij centrum Gotenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had weinig sfeer

    Mooie ruime kamer, groot dakterras Prima faciliteiten Vlakbij tram en supermarkt Met tram 8 minuten naar centraal Gratis fietsen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    zeer genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    jammer dat er aan weerszijde van het hotel wordt gebouwd, en de bouwvakkers al rond 6.30 begonnen met werken. alleen kan het hotel hier weinig aan doen, wanneer je de ramen dicht hield hoorde je het ook bijna niet.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, nette schone kamers met kitchenette en de gratis fietsen die mits optijd besteld beschikbaar zijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Redelijk hotel voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen airconditioning en omdat het heel erg warm was, mede door de enorme ramen op het zuiden, hadden we daar wel behoefte aan! Gelukkig werd er een fan gebracht die we 's avonds gebruikten dus op die manier was het te doen. Verder staat het hotel op dit moment naast een enorme bouwplaats dus moet je de ramen gesloten houden anders word je wakker van het bouwlawaai vanaf 7 uur 's morgens. Als je de ramen dichthoudt hoor je vrijwel niets! We betaalden voor het parkeren waarbij de baliemedewerkster al waarschuwde dat het hotel geen bemoeienis had met het eigenlijke parkeren en eventuele boetes. We kregen een parkeerbewijs voor achter de voorruit. In een natuurpark kochten we een parkeerkaartje en dat lag gedeeltelijk op onze hotelparkeerbewijs. Terug in het hotel hadden we het parkeerkaartje per ongeluk laten liggen. Toen we de volgende morgen wilden vertrekken hadden we een bon! Hier bleek Qpark achter te zitten en na een half uur bellen waarbij alles in het Zweeds ging en iik maar willekeurig op toetsen drukte om eindeloos in de wacht gezet te worden bleek dat de Qpark medewerkers wisten dat we een parkeerbewijs van het hotel achter onze voorruit hadden maar dat de betreffende controleur niet alles kon lezen. In Zweden werkt het dan zo dat je een boete krijgt van 60 euro. Wij hebben foto's van ons hotelparkeerbewijs opgestuurd en we kregen te horen dat ze er 5 weken over zouden doen om tot een beslissing te komen. Een van de Qpark medewerksters wist ons te vertellen dat ze weinig hoop had dat we geen boete zouden moeten betalen. Heel interessant allemaal vinden wij. De Zweedse cultuur zit dus op dit punt heel anders in elkaar dan de Nederlandse. We hebben nog geen uitslag trouwens .............................................

    De kamer die wij hadden was enorm groot, we hadden twee kamers, een zitkamer die enorm was met een keuken, inclusief de mogelijkheid om koffie/thee te zetten, en een slaapkamer. Ontbijt was prima, alles was er, d.w.z. brood, beleg, fruit, je kon je eigen sinaasappelen persen (leuk!). Handig was de supermarkt tegen het hotel aan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,1
    De kamer is groot en het bed is zalig slapen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel wat tegen. Had het gevoel dat het overschot was. De charcuterie zag er niet appetijtelijk uit. Weinig fruit voorzien.

    De kamer is groot en het bed is zalig slapen. Verder is alles voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    Voor een nacht prima. We wilden nog een tweede nacht boeken maar vonden het niet de prijs waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie restaurant waar we 's avonds wilde eten. Soort pizzeria. Was gesitueerd in een gang richting het restaurant. Kantine tafeltjes en stoeltjes. Dan is de prijs kwaliteit locatie niet in verhouding. Personeel maakte de locatie eigenlijk goed. Chapeau!!

    Personeel bij de receptie. Zeer vriendelijk. En ook het personeel restaurant pizzeria

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,6
    super goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 6 nachten

    helemaal niets

    Hele mooie kamers een heel goed ontbijt .De tram voor de deur in 10 minuten in het centrum.Kaart voor OV te koop bij hotel 90 kronen per dag of 180 voor 3 dagen een aanrader supermarkt onder hotel en een hele mooie supermarkt aan de overkant 5 min lopen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    Zeer comfortabele kamers ook wanneer je met het gezin...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Housekeeping was iets minder, afhankelijk van welke poetsvrouw je had, uit tijdsgebrek was het rap, rap, maar niet tegoei

    Zeer comfortabele kamers ook wanneer je met het gezin verblijft

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    het hotel levert de kwaliteit wat je verwacht bij Best...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel levert de kwaliteit wat je verwacht bij Best Western, ligging ideaal voor op doorreis.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Goed en betrouwbaar hotel, familiekamers zijn prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren onze portable dvd speler kwijt geraakt in t hotel. Deze bleek netjes te zijn afgeleverd in t hotel bij de receptie. Heel fijn!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,3
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en de ontbijtruimte

    Kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Prima hotel met fiets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ruime kamer goed bed, gratis fietsen. Ideaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Gratis fietsen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis fietsen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Uitstekend en goede ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ?

    Ontbijt en netheid kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Perfect om van daaruit de stad te ontdekken en 's avonds tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toegangsysteem met een kaart is niet feilloos.

    Grote badkamer, ruime kamer. Altijd proper.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Prima verblijf, ruime schone kamers en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge parkeerkosten.

    Ruime schone kamer, keukentje en een prima ontbijtbuffet. Goede ligging 2,5 km van het centrum. Supermarkt naast het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    niets

    Goede bedden , veel keuze bij het otbijt, vriendelijk personeel en gratis fietsen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Uitstekend ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekend ontbijt. Fijne kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    Als overnachting op doorreis geboekt. Dat was erg jammer want liever waren we langergebleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Geweldige kamer, uitstekend en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,8
    Na een overtocht van Frederikshavn naar Goteborg een ideale tussenstop naar Stockholm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De moeilijk te bereiken locatie door de vele werkzaamheden waardoor de GPS soms het noorden verloor.

    Heerlijk ontbijt, grote kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Locatie gunstig gelegen - openbaar vervoer - goed ontbijt -...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie gunstig gelegen - openbaar vervoer - goed ontbijt - kamer net en dik in orde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    4,2
    Niet aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Medewerkers kamer atmosfeer ontbijt is een aanfluiting

    Eigenlijk helemaal niets

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    4,6
    Tegenvallend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid atmosfeer van de kamer en het ontbijt

    Eigenlijk niets

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    7,5
    ruime schone kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    lawaai onder het raam van laden/lossen beetje troosteloze directe omgeving (iets verder wel mooi park) ontbijt niet erg uitgebreid

    ruime schone kamer goede bedden fijne douche

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    10
    Ruime kamer, prima bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Omgeving is niet echt fraai! Maar dicht bij het centrum zodat dit niet echt belangrijk is.

    Ruime kamer, prima bed. Ruime badkamer. Alles prima schoon. Geen geluidsoverlast. Dichtbij congrescentrum (20 min lopen of 2 tramhaltes ver). Gratis fiets gekregen om naar het congres en centrum te pendelen.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,1
    Gratis fietsen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ligt wat uit het centrum in een industrie-gebied achtige omgeving. Basic kamers en inrichting ontbijtzaal

    Gratis fietsen Personeel erg aardig Keukentje in kamer

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    vriendelijk personeel zowel zweeds als uit Bulgarije, Onbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    idd betaald parkeren maar waar niet tegenwoordig? Even goed kijken waar het is want het is idd een kantoorblok met het hotel erin

    vriendelijk personeel zowel zweeds als uit Bulgarije, Onbijt was zeker goed, voldoende keuze, incl. echte sinassappelsap, idd zelf je tray in de trolly plaatsen,verder goed bed en douche, niet gehorig, zeker aan te raden

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    Ruime, prachtige kamer met keukentje, goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het sofabed in de kamer was wat aan de krappe kant en lag niet optimaal. De bedden in de slaapkamer daarentegen waren prima.

    Ruime, prachtige kamer met keukentje, goed ontbijt, parkeerplaats (wel betaald) voor de deur.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,2
    Zachte bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk niets negatief, enkel misschien de ligging (vrij ver van het centrum, wagen is aangeraden)

    Zachte bedden Grote kamers Grote badkamer Uitgebreid ontbiktbuffet Vriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    8,3
    De ruime comfortabele kamer met prachtig uitzicht op de stad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De buitenkant van het hotel is niet echt mooi/boeiend/aantrekkelijk.

    De ruime comfortabele kamer met prachtig uitzicht op de stad Goteborg. Let op: de andere zijde van het hotel (van de gang) biedt direct uitzicht op een kantoorgebouw op zeer korte afstand van het raam.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    6,3
    Ontbijt was OK, jammer dat er geen personeel meer was, tot...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De Prijs. Volgens Booking-bevestiging was de prijs incl BTW. Bleek echter excl. BTW te zijn. De mindere waardering ligt aan Booking, niet aan het hotel.

    Ontbijt was OK, jammer dat er geen personeel meer was, tot op het moment dat ontbijt afgelopen was. Toen kwam personeel van meerdere kanten en ruimden snel op.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Prima ligging met OV zeer dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedvering aan de slappe kant

    Prima ligging met OV zeer dichtbij. Keukenfaciliteiten

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs met betalende parking, voor een hotel buiten het centrum.

    Mooie kamer.Gratis fietsen.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,3
    ruime frisse kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    ruime frisse kamer

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    10
    Behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    9,6
    vriendelijk personeel aan de receptie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    vriendelijk personeel aan de receptie mooie, ruimte en comfortable kamers

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: