Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stenungsbaden Yacht Club 4-sterren

Södra Stenungsön, 444 48 Stenungsund, Zweden

#1 van de 4 hotels in Stenungsund

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 339 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,3
    Mooie ligging ,goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning in de kamer Ligging van de kamer aan de zijkant Waardoor geen mooi uitzicht Prijs kwaliteit nog al uit balans

    Mooie ligging ,goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    5,8
    Veel te duur voor het geboden comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer informatie. Vriendelijkheid personeel. Informatie over geld dat naar goed doel gaat als de kamer niet wordt schoongemaakt. Brandgevaarlijkheid. Vooral door het doolhof en de oudere gasten.

    Het ontbijt is wel aardig. Wel erg Engels/Amerikaans gericht. De kamer die ik had was voor de prijs zeer matig. Uitzicht op straat met een antieke tennisbaan aan de overkant. Zie ook de foto. Soms er lawaaiig. Personeel matig. Onduidelijk hoeveel geld er op een goed doel wordt gestort als je de kamer niet dagelijks laat schoonmaken. Ook bij navraag werd dit niet bekend gemaakt. Het hotel is een doolhof en bij brand ontzettend gevaarlijk. Alles is van hout.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    6,7
    prettig verblijf, maar hotel kan wel enige update gebruiken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    inrichting kamer sleets, badkamer ouderwets, geen airco, uitzicht op kamer viel tegen doordat je tegen de naar voren uitstekende benedenverdieping aankeek

    locatie goed, parkeren prima, vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    3,3
    tussenstop op weg naar Göteborg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Moderate
    • Verbleef 1 nacht

    Vanaf de omschrijving met foto hebben we een standaardkamer voor 2 personen geboekt, met 1 of 2 bedden. Zou je erop komen, om op een twijfelaar gebed te worden met een deken, welk ook nog kleiner is dan het bedmaat zelf???? de voorhanden vloeibare zepen hadden definitief een masculiene geur,...., niet fijn voor een vrouw....Het hele hotel werkt zonder contact geld, dus je kan alleen maar pinnen. eigenlijk alleen koud water. prijs-kwaliteit valt behoorlijk tegen!

    Het ontbijt was uitstekend en een verrassing! Het hele hotel werkt zonder contact geld, dus je kan alleen maar pinnen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    4,6
    Aftands hotel voor de prijs van een paleis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vergane glorie en aftands. Eerst kregen we een kamer toegewezen waar de hondebrokken nog in lagen. Vervolgens een familiekamer met aftands meubilair. De verwarming hing zelfs los van de muur. Advies een ander hotel te zoeken, we begrijpen ook niets van de beoordeling die we op booking.com zagen staan (boven de 8).

    Het is een mooie locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    6,3
    Te duur voor de matige kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douche was niet goed op temperatuur te houden. constant werd deze heet of koud. erg irritant. Ook was de badkamer slecht onderhouden. schimmel kit en verkalkte douchekop. Kamers zijn oud en toe aan een opknapbeurt. Te duur voor wat je krijgt.

    Geweldig ontbijt. ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Lekker ruime kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen in het restaurant (€31,- voor burger met een pilsje)

    Lekker ruime kamers.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    10
    ruime kamers , mooie inrichting ook van bar en restaurant,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ruime kamers , mooie inrichting ook van bar en restaurant, mooi uitzicht

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: