Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner SVE
  3. Hotellrecensioner Örebro län
  4. Hotellrecensioner Tivedstorp
  5. Recensioner av STF Tivedstorp

Recensioner av STF Tivedstorp

Tivedstorp, 695 96 Tivedstorp, Sverige

#1 av 1 hotell i Tivedstorp

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 161 vandrarhemsrecensioner

8,3

Betygsfördelning

  • Städning

    8,1

  • Bekvämlighet

    7,6

  • Läge

    9,2

  • Faciliteter

    7,8

  • Personal

    9

  • Prisvärt

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,5

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 39

  • Recenserades: 24 september 2018

    5,0
    Vackra vandringar och skön avkoppling framför eld, varvat med ryggont av sängarna, trevliga gäster.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängarna/madrasserna hårda. Städningen var inget vidare i rummet (oklart om det var föregående gäster eller Tivedstorps personal som städat). Rummet rätt litet (men det verkar variera ganska mycket från rum till rum).

    Skönt med tillgång till öppen spis, inkl. upphuggen ved. OK med plats i kök, kylskåp mm. Gott kaffe (utom till middagen 1 dag) och OK utbud i frukosten. Bra med tillgång till bastu.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 28 augusti 2018

    7,5
    Nöjd och glad.
    • Med sällskapsdjur
    • Resa i jobbet
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Jättelångt ut i skogen, över en mil slingrande grusväg.

    Enkelt och fint med ett rum av två i litet hus längs grusväg med utsikt över stor hästhage på baksidan.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 28 juli 2018

    6,3
    Lurad!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 3 nätter

    Otroligt irriterande att Booking.com inte meddelat på något vis att,, trots att vi alla tre var STF-medlemmar och det var ett STF-boende, så får man inte STF-rabatten om man bokar via Booking.com! Kostade oss 450 kr.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 28 juli 2018

    7,1
    Toppen, jag varvade verkligen ner!
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Det var lite sorgligt att se hur eftersatt underhållet var! Fasader som behövde ses över och renoveras, badrum med fall åt fel håll och lösningar med snören för att låsa dörrar. Buskage bestående av brännässlor och vinda utemöbler tar väl inte död på hus men vatten och vind gör det! Jag hoppas verkligen de har en plan för annars kommer det snart att förfalla!

    Stämningen var helt underbar, allt var ”easy going” och väldigt trevligt. Personalen var helt underbar och det var lätt att känna sig ”hemma”. Läget, tätt intill nationalparken och alla dess sevärdheter och möjligheter till upplevelser gör att jag gärna kan tänka mig att återvända!

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 20 juli 2018

    7,5
    Det var jättebra och var fint område och bra frukost trevlig...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Det var konstig lukt i badrummet och i rummen. Trasig glödlampa i hallen Och varmt i kylskåpet.

    Det var jättebra och var fint område och bra frukost trevlig personal. Vi åt bara frukost där. Bodde där i två nätter.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 16 juli 2018

    7,5
    Underbart läge och ovanligt med att vandrarhemsmiljön utgörs...
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Fyrbäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Underbart läge och ovanligt med att vandrarhemsmiljön utgörs av en hel liten by med gamla röda stugor och öppen hagmark med hästar och får. Enkel men funtionell standard i stugan. En pärla!

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 3 juli 2018

    7,9
    Perfekt ställe att övernatta på i samband med att man ska gå...
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Det luktade inte så gott på toaletten. Eventuellt var det mögel. Det fungerar för en natt o jag tycker ändå det var trevligt.

    Perfekt ställe att övernatta på i samband med att man ska gå på Tivedsleden eller bada vid Vitasand. Trevlig personal som tog hand om mig o min hund på ett toppenbra sätt.

    Bodde här Juni 2018

  • Recenserades: 2 juli 2018

    6,5
    Boende i en fantastisk historisk miljö
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Slitna utemöbler.

    Svårt att hitta dit, eftersom man behövde köra lite längre på stora vägen än vad beskrivningen angav. Och ett annat VH var missvisande.

    Bodde här Juni 2018

  • Recenserades: 20 augusti 2017

    8,3
    En svensk sommaridyll.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med delad dusch
    • Vistelsen var 3 nätter

    Det enda negativa var att det en natt (efter pubkvällen) var ett väldigt springande i trappan och öppnande av dörrar efter som gjorde att jag vaknade flera gånger :(. Vore bra om sådana gäster kan bo i enskilda stugor och inte i gemensamhetshus. Vore även bra om ni inskaffar insektmedel mot getingar eftersom sådana byggde bo utanför mitt fönster..

    Miljön, fantastisk med så många röda hus/byggnader. Öppna ytor för barn att springa omkring på. Kul för småbarn med sandlåda i anslutning till cafeét. Bara positivt om gemensamhetskök med utrymme där. Bra att det fanns grillplats att nyttja (vi hade egen kol med).

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 11 augusti 2017

    10
    Mycket bra!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Vi råkade dels ut för stopp i trafiken via Falun pga. asfaltering, dels problem att tanka vår VW gasbil i Borlänge (inget köpkort fungerade). Ringde Tivedstorp och förklarade problemen och fick besked att det var OK att komma efter kl. 18. När vi anlände strax före kl. 20, välkomnades vi av en man som väntat på oss sedan kl 18. Det värmde!

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 2 augusti 2017

    9,6
    Bo mitt i naturen i lugn och ro
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Familjestuga (2 vuxna + 1 barn)
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Incheckning från 15 istället för 16 hade varit bra.

    Lugnet och naturen.Man känner historiens vingslag i byn. Fina löpturer och trevlig personal. Tibacken är en mysig stuga.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 7 juli 2017

    6,7
    fint område vacker plats att vara på
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 3 nätter

    utemöbler inget vidare. Cafet kunde vara öppet lite mer, det finns ju inte mycket att göra ingen TV eller annan förströelse

    fint område vacker plats att vara på

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 25 juni 2017

    8,8
    Tibacken vi kommer tillbaka <3
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjestuga (2 vuxna + 1 barn)
    • Vistelsen var 3 nätter

    Mysigt gammalt torp med avskilt läge men ändå fin utsikt med hästar, kor och får som grannar. Modern dusch i uthuset bredvid samt en mulltoa. Vi sov så skönt i den fina sängen. Vi hörde bara göken, fåglarna som kvittrade och tuppen som gol!

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 19 juni 2017

    6,7
    Bra utgångspunkt för vandring i Tiveden.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • 2 rum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Kvaliteten på den lilla stugan. (Se ovan)

    Vi hade bokat ett dubbelrum och en liten stuga, eftersom vi var två par. Stugan visade sig vara undermålig. När vi klagade ordnade personalen så att våra vänner fick byta andra o tredje natten. Personalen skötte det bra utifrån de förutsättningar som fanns. Det andra rummet var bra.

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 30 september 2018

    10
    Mysigt mitt i skogen
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Economy med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Urmysigt ställe

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 29 augusti 2018

    5,4
    Karma & hasch & lyhört
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Grannarnas haschrök och nattoljud. Väggarna stoppade inte vare sig det ena eller andra.

    läget

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 14 augusti 2018

    8,8
    Fantastiskt läge mitt i Tiveden, avslappnad och trevlig...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Trebäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Kanske inte så mycket att göra för småbarn, förutom en sandlåda.

    Fantastiskt läge mitt i Tiveden, avslappnad och trevlig personal.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 5 augusti 2018

    8,8
    Autenciteten som gammalt områdd för svedjefinnarna.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Autenciteten som gammalt områdd för svedjefinnarna. Kvällsprogrammet bra med musik o servering. Vandrarkapellet m program.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 3 augusti 2018

    7,5
    Fina långa vandringar, vi är nöjda!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Lite väl lyhört där vi bodde

    Närheten till Tivedens nationalpark! Pubkvällen😃😃 Läget mitt i naturen Mysigt med hästarna i hagen utanför fönstret

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 2 augusti 2018

    8,8
    Vackert, trevligt, en gammaldags by på landet.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Vackert, trevligt, en gammaldags by på landet. Nära till Vitsand strand och entré till nationalparken.

    Bodde här Augusti 2018

  • Recenserades: 24 juli 2018

    8,0
    Det mesta var bra!
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Fyrbäddsrum med delad dusch
    • Vistelsen var 3 nätter

    Frukosten kunde varit bättre/mer prisvärd och bättre organiserad.

    Det mesta var bra!

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 21 juli 2018

    7,5
    Maten vi åt en kväll på vandrarhemmet var god och det var...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med delad dusch
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Maten vi åt en kväll på vandrarhemmet var god och det var skönt att man kunde beställa mat

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 16 juli 2018

    8,8
    Kan verkligen rekommenderas
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Slamrande och gnisslande dörrar kan fixas till 😀

    Omgivningen med djuren, personalen trevlig med fin service, maten jättegod på kvällen😃

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 9 juli 2018

    10
    Supernöjd.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Charmigt! Trevlig personal. Fin miljö. Och närheten till vackra nationalparken Tiveden.

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 7 juli 2018

    7,9
    Lugnt, avkopplande
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Miljön

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 13 maj 2018

    8,3
    Annorlunda mot vad man är van vid .
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjestuga (2 vuxna + 1 barn)
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Mulltoan

    Annorlunda mot vad man är van vid . Härligt avslappnande .

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 13 maj 2018

    7,5
    Ljusa hagar, djuren nära, många trevliga ställen att sitta...
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Fyrbäddsrum med delad dusch
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Sängkläderna var ofräscha

    Ljusa hagar, djuren nära, många trevliga ställen att sitta och bara vara

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 18 september 2017

    7,5
    En mycket fin helg.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Inget särskilt

    Fin trevlig miljö. Närheten till Tiveden Nationalpark.

    Bodde här September 2017

  • Recenserades: 6 september 2017

    6,3
    Ville sva med öppet fönster ... dettta spolades av en skällande hund....
    • Ensamresenär
    • Trebäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    En tillsägelse till hundägaren...

    Det var en skällande hund hela natten...

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 30 augusti 2017

    6,3
    Torparboende mitt ute i Tivedsskogen
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Inget särskilt

    Närheten till Tivedens Nationalpark

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 29 augusti 2017

    9,6
    Vackert och rofyllt
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjestuga (2 vuxna + 1 barn)
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Vackert och rofyllt

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 28 augusti 2017

    8,8
    Härligt ställe för den som gillar skogen och gamla genuina miljöer.
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Dubbelrum eller Tvåbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Ett härligt ställe, en gammal by i skogen som STF nu har som vandrarhem. Härligt att gå i skogen med hunden och nära till nationalparken Tiveden.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 9 augusti 2017

    5,4
    Dyr lunch.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Dyr lunch.

    Bodde här Augusti 2017

  • Recenserades: 6 juli 2017

    10
    Underbar vistelse i Tiveden
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum med delad dusch
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fantastiskt vandrarhem i en underbar omgivning .

    Bodde här Juli 2017

  • Recenserades: 29 maj 2017

    10
    Bra boende och trevlig,hjälpsam personal.
    • Med sällskapsdjur
    • Ensamresenär
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bra boende och trevlig,hjälpsam personal.

    Bodde här Maj 2017

  • Recenserades: 8 maj 2017

    9,6
    Fantastiskt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Familjestuga (2 vuxna + 1 barn)
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Underbar miljö. Mycket trevlig personal.

    Bodde här Maj 2017

  • Recenserades: 11 april 2017

    10
    Kanon
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Kanon

    Bodde här April 2017

  • Recenserades: 31 december 2016

    5,4
    Kom aldrig fram så vi sov i bilen på parkeringen.
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Hus med 3 sovrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Kom aldrig fram så vi sov i bilen på parkeringen.

    Bodde här December 2016

  • Följande recensioner skrevs för mer än 24 månader sedan. De påverkar inte längre boendets total poängbetyg, men kan ändå vara till hjälp när du ska välja det perfekta boendet.

  • Recenserades: 26 april 2016

    7,9
    Naturskönt läge på boendet och det ligger nära...
    • Resa på fritiden
    • Grupp

    Naturskönt läge på boendet och det ligger nära nationalparken med många fina utflykter i närområdet. Varma, härliga duschar! Enkel och mkt funktionell logi, rent och snyggt, prisvärt. Bra med extra filt i sängarna samt vattenkokare, kaffebryggare och handfat på rummet. Smidigt med självhushåll och matplatser i separat hus. Incheckning utanför receptionstiden löste sig smidigt, när vi kom fram senare än beräknat. Lätt att få kontakt med personalen per tfn/sms.

Det finns också 40 recensioner utan text. Dessa påverkar det genomsnittliga betyget.

Visar 1 – 39

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för STF Tivedstorp