1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner SVE
  3. Hotellrecensioner Örebro län
  4. Hotellrecensioner Tivedstorp
  5. Recensioner av STF Tivedstorp

Recensioner av STF Tivedstorp

Tivedstorp, 695 96 Tivedstorp, Sverige

#1 av 1 hotell i Tivedstorp

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 147 vandrarhemsrecensioner

7,8

Betygsfördelning

  • Städning

    7,5

  • Bekvämlighet

    7,4

  • Läge

    9,3

  • Faciliteter

    7,2

  • Personal

    8,9

  • Prisvärt

    7,6

  • Gratis WiFi

    3,8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 25

  • Recenserades: 16 oktober 2021

    7,0
    Tiveden Tivedstorp vandrarhem ligger bra till för vandringar i nationalparken
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Trebäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Luktade mögel i duschen. Mer ventilation i badrummet.

    Bra läge. Sköna sängar, trevlig personal.

    Bodde här Oktober 2021

  • Recenserades: 21 september 2021

    8,0
    Vederkvickelse!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Mycket tillmötesgående personal. Underbar stillhet och ljuvlig natur. Kunde stannat i veckor...

    Bodde här September 2021

  • Recenserades: 20 augusti 2021

    9,0
    Fantastiskt
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Väldigt trevligt, enkelt med en skön sköt dig själv atmosfär. Härlig grill buffé!

    Bodde här Juli 2021

  • Recenserades: 18 augusti 2021

    8,0
    Naturnära,vackert läge.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Enkelrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Rummet var väldigt litet för två personer. Det var lyhört.

    Väldigt vackra omgivningar,bra kök,bra dusch och toaletter,fint och trivsamt gemensamhetsrum.Välstädat. Trevlig utemiljö.

    Bodde här Augusti 2021

  • Recenserades: 9 augusti 2021

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Helt ok frukost, det man vill ha!

    Bodde här Augusti 2021

  • Recenserades: 5 augusti 2021

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Trevligt att man tar vara på gammal kulturbygd och byggnader. Också trevligt med grill-koncept för middag/kvällsmåltid. Prisvärda måltider, speciellt frukosten, som hade varierat utbud och gott bröd.

    Bodde här Augusti 2021

  • Recenserades: 4 augusti 2021

    9,0
    Upplevelse
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Folk som inte visar hänsyn utan låter sina hundar skapa oreda. Personalen tog tag i det föredömligt

    Fantastisk miljö. Välordnat.

    Bodde här Juli 2021

  • Recenserades: 30 juli 2021

    8,0
    STF Tivedstorp
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lite dåligt med toaletter och att det låg i ett annat hus. Lite högt pris på frukost.

    Läget var underbart, mycket trevlig personal, mycket bra frukost och charmigt rum i gammal stil. Ett ställe väl värt ett besök.

    Bodde här Juli 2021

  • Recenserades: 30 juli 2021

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Trebäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Slitet invändigt, köken dåligt utrustade, dålig lukt i dusch och toalett.

    Det låg vackert. Fina små stugor.

    Bodde här Juli 2021

  • Recenserades: 15 juli 2021

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum med eget badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vänlig personal Gulligt område Perfekt utgångspunkt för vandring

    Bodde här Juli 2021

  • Recenserades: 6 juni 2021

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Denna lägenhet har två sovrum och delad dusch
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Allt! 💕

    Bodde här Juni 2021

  • Recenserades: 22 oktober 2020

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Soloresenär
    • Liten Stuga Economy med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Dåliga plattor på spisarna .

    Bra säng , Nära till Tiveden .

    Bodde här September 2020

  • Recenserades: 15 september 2020

    7,0
    Utmärkt läge, fantastisk natur alldeles i närheten, prisvärt boende
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Fyrbäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Maten i restaurangen

    Området fantastiskt vackert. Maten på restaurangen mindre bra och dyr men personalen där mycket trevlig!

    Bodde här September 2020

  • Recenserades: 10 september 2020

    8,0
    Trivsamt lantligt
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum Economy
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Lite slitet här och var men det kompenserades av all övrig charm.

    En härlig atmosfär i den lantligt gammaldags lilla byn. Vackert och gemytligt. Bra mat. Mysig liten stuga med murad öppen spis där vi eldade varje kväll. Bra att hunden fick följa med överallt.

    Bodde här Augusti 2020

  • Recenserades: 5 augusti 2020

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Denna lägenhet har två sovrum och delad dusch
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lite skralt utbud i köksdelen, dåligt med koppar, bestick, glas mm. ingen stekpanna heller.

    Närheten till en massa olika vandringsleder men allra mest den charmiga och vackra miljön-som taget ur en Astrid Lindgrenfilm.

    Bodde här Augusti 2020

  • Recenserades: 3 augusti 2020

    8,0
    Ett trevligt och mysigt ställe med bra service och vackert läge.
    • Med sällskapsdjur
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Sängarna kunde varit lite mer bekväma.

    Frukosten var överraskande bra.

    Bodde här Augusti 2020

  • Recenserades: 31 juli 2020

    9,0
    Fantastiskt
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Fantastiskt omgivning. Vällagat och gott, vänligt bemötande .

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 27 juli 2020

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Soloresenär
    • Trebäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt

    Lite hårda sängar/madrasser

    Tyst, Lugnt och stillsamt läge

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 24 juli 2020

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med eget badrum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vi bodde i prästgårdslängan med eget badrum och pentry. Det luktade starkt från badrummet som om det var fuktskadat. De allmänna toaletter vi gick på i Tivedstorp, i byggnaden med det allmänna köket, var dock okej.

    Miljön är fantastiskt mysig och det känns som en tidsresa. Jättesköna sängar. Extremt dålig mobiltäckning med operatören 3, på gott och ont, men i kaffestugan finns wifi. Vi var där för att vandra i nationalparken så det kändes avkopplande att slippa kolla mobilen 😅

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 19 juli 2020

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum med delat badrum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Fler toaletter (bodde i B2) och en hel kaffebryggare - inte en trasig!

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 19 juli 2020

    7,0
    Bra
    • Resa på fritiden
    • Soloresenär
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lyhört boende

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 15 juli 2020

    7,0
    Naturnära boende med både fik och restaurang.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Väldigt lyhört rum vilket inte alla tog hänsyn till. Filtar och kuddar har nog sett sina bästa dagar.

    Mysigt vandrarhem utmed cykelleden "Runt Vättern" med naturen inpå knutarna. Underbar grillbuffé som satt fint efter en dag på sadeln. Helt okej frukost. Standarden på rum och dusch som en kan förvänta sig på ett vandrarhem. Perfekt läge för den som vill nyttja nationalparken.

    Bodde här Juli 2020

  • Recenserades: 19 juni 2020

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard med delat badrum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Lyhört. Fanns ingen mat att köpa trots beskrivningen i Booking.

    Mycket vackra omgivningar. Sköna sängar. Nära vandringsleder. Prisvärt.

    Bodde här Juni 2020

  • Recenserades: 24 maj 2020

    8,0
    Mycket bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Fyrbäddsrum med delad dusch
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Dåligt med köksutrustning i köket. Skulle behöva lite Allmän uppfräschning med lite målarfärg och liknande inomhus.

    Jätte mysig plats, jätte trevlig grillbuffe.

    Bodde här Maj 2020

Visar 1 – 25

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!