Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tallhöjden Hotel & Cottage Lodge 3-sterren

Brearedsvägen 15, 310 38 Simlångsdalen, Zweden

#2 van de 2 hotels in Simlångsdalen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 454 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Gastvrij, uitstekende prijs/kwaliteit in super mooi gebied.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben de auto achter ons huisje geparkeerd om in en uit te laden wat eigenlijk niet te bedoeling was. Bedoelde parking ligt wat moeilijker om uit te pakken.

    Rust, Lekker eten voor heel eerlijke prijs. Gastvrouw super vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Geen hotel om nog eens naar terug te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ruikt muf en naar eten in het hele hotel. De lakens op het bed waren schoon maar de matrashoes was vies. Er zaten haren op van een vegertje (zo werd mij verteld) maar er zaten ook echte haren op. De kwaliteit van de bedden was ook niet fantastisch. Op verschillende plekken in de kamer zaten kleine spinnenwebben en er zaten vieze vlekken in het tapijt. De wc zat los en deze stonk. Er kon geen raam open, alleen een deur naar buiten. Het ontbijt stelde niet veel voor. Op zondag vertrokken we om 07:40. Officieel was het ontbijt vanaf 08:00 uur maar we mochten niets pakken terwijl de eigenaresse wist dat we een lange reis voor d hoeg hadden. Niet bepaald klantvriendelijk. Al met al geen hotel waar wij nog eens terugkomen.

    Het hotel ligt in een prachtige omgeving. Vooral geschikt voor wandelaars. In het dorpje is verder weinig maar er is een kleine supermarkt en een goede pizzeria. Toen ik vroeg om een waterkoker werd deze meteen gebracht. Het is leuk dat je een terrasje voor je eigen deur hebt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,4
    Niet zo'n aangenaam verblijf voor een te hoge prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De auto kon niet bij de cottage geparkeerd worden, moest op de grote parking vooraan het domein. We kozen deze locatie voor het zwembad, maar dat bleek helemaal niet in gebruik te zijn. Bij aankomst kregen we de boodschap dat er wel warm water was in de cottages maar dat we kort en heel snel moesten douchen omdat er gerantsoeneerd moest worden. Dat is niet de boodschap die je wil krijgen nadat je een ganse dag met 2 kleine kinderen auto gereden hebt. De keuken was niet proper en niet gebruiksvriendelijk. Alle keukentoestellen, alsook het servies waren stoffig en plakkerig (vermoedelijk al een hele tijd niet meer gebruikt geweest). De kookpitten stonden bovenop een draagbare oven, er was geen dampkap, wij hebben dus niet gekookt in het huisje omdat het ons niet veilig/comfortable leek. De badkamer had schimmel in de douche. In elke hoek waren wel spinnenwebben te zien. Wij ontbeten 2x in de ontbijtruimte. Er was wel heel veel keuze, maar wat er was, smaakte eigenlijk niet heel goed. Wanneer we de helft van de prijs zouden betaald hebben, zouden we niet zo zwaar tillen aan bovenstaande punten. Op zich hebben wij niet veel luxe nodig. Maar 3225 SEK (ongeveer een kleine 340 euro) voor 2 nachtjes met ontbijt is wel heel erg veel voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

    De cottages zijn zeer ruim en geven een open gevoel door het hoge dak. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    9,2
    vriendelijke, unieke en warme omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vriendelijk ontvangst, prijs kwaliteit zeer goed en vooral een heerlijk ontbijt! Bijzondere locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Tegek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prijs Kwaliteit was fantastisch en heel vriendelijke eigenaresse

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Prima!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    --

    Goede ruime kamer, nette douche, goed restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeervol

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Was heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Mooie cottage, heel betaalbaar. Lekker ontbijt. Prachtige omgeving voor wandelingen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Huisje bij het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was koud.

    De rust en de locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    We boekten dit verblijf om onze zoon in Halmstad te bezoeken en wat vakantie te nemen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het weer

    Prima accomodatie, vriendelijk personeel, ontbijt in het weekend super, maandag iets minder

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    De locatie was prima, de kust was dichtbij en de bossen en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Koken op twee elektrische pitjes vraagt denkwerk voor de maaltijd. De bedden waren erg smal en niet helemaal horizontaal, net zoals het huisje.

    De locatie was prima, de kust was dichtbij en de bossen en het binnenland. Het huisje zag er gezellig uit en was erg ruim en schoon. Het zwembad (hoewel erg koud) was geschikt om korte baantjes te trekken. Er was in het huisje informatie over de omgeving, waaronder een boekje met een aantal mooie uitgezetten wandelingen.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    6,7
    Mooie natuur in de directe omgeving, waterval, en goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, dat was weliswaar goed verzorgd en lekker, maar omdat we pas om 8:55u bij het ontbijt waren, dat van 7 tot 9 was, moesten we in een andere ruimte gaan zitten ook werden er al dingen afgeruimd, niet erg prettig.

    Mooie natuur in de directe omgeving, waterval, en goed geslapen. Uitchecken om 12:00u, hoewel we wel eerder weg waren.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    6,3
    Mooie omgeving, goed om te wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi erg slechte verbinding, ontbijt niet best maar was voor 2 gasten ook lastig alles vers te hebben

    Mooie omgeving, goed om te wandelen. Verder weinig te beleven in de winter, restaurant was dicht we waren de enige gasten in het hotel.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    6,3
    ruime stuga
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte informatie over tijdelijk parkeren voor uitladen bagage wifi alleen in hotel zelf

    ruime stuga

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,1
    De ouderwetse inrichting :)
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ouderwetse inrichting :)

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    10
    Top locatie
    • Zakenreis
    • Stel

    Niks, echt een aanrader

    Top locatie huisje erg compleet vriendelijke gastvrouw goed ontbijt late uitcheck

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: