Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Welcome Hotel Barkarby 3-sterren

Notarievägen 5, 175 79 Järfälla, Zweden

#2 van de 2 hotels in Järfälla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1625 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    Kamer van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene niet op orde in de kamer (vlekken in het tapijt, haren in de badkamer) Beschuldiging van parkeren op gehandicapteplek. (Waren wij niet), kenteken was Zweeds wij spraken engels met de receptie. Hier hadden ze makkelijk zelf achter kunnen komen zonder ons te beschuldigen, of op zijn minst kunnen vragen of wij dat waren in plaats van direct de schuld te geven.

    Kamer van alle gemakken voorzien Uitgebreid ontbijt Comfortabel bed Klein maar fijn zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,1
    Erg fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compact Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De watertanken in de gym was na dag 1 van ons verblijf af leeg en ze werden niet bijgevuld. Watertank ik het welnessgedeelte was warm. De handdoeken werken pas in de middag aangevuld (wat onhandig is als ze op zijn en je 's ochtends eerst gaat sporten in de fitness en daarna de sauna of het zwembad in gaat. Daarnaast heb je op de derde verdieping een sauna, waar wij pas op de laatste dag achter kwamen (wij dachten dat het een schoonmaak hok was). Handig als ze je dat vertellen bij het inchecken! Erg kleine kamers.

    Aan de snelweg en toch lekker rustig. Shopping outlet en supermarkt op ongeveer 1 km afstand. Sauna , zwembad en jacuzzi zijn top! Fitness is top voor een hotel gym. Ontbijt is ook prima. Aardig personeel, proberen je zo goed mogelijk te helpen met je vragen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Goede kamer prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snelweg aan de voorzijde. We hadden gelukkig een kamer aan de achterzijde. Geen 20 min. met de trein maar 60 min met bus en metro ivm spoorweg werkzaamheden

    Goede kamer prima ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,7
    Aanbevelings waardig mits het past in jouw verblijfsbedoeling!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De aangeboden kamer is dramatisch klein te noemen. Verder een goed ontbijt en helaas een zeer matige kaart voor een diner. De ruimte om iets te drinken is prima maar kostbaar. Zoals overal in Zweden. Bijvoorbeeld ruim 9 euro voor een biertje op fles van 50cc

    De locatie was de belangrijkste reden om hier voor de 2e keer te boeken. Echter is dat een privé keuze! Het meest interessante is dan ook om hier te boeken als je niet in de dagelijkse/dramatische verkeersfile wilt staan om Stockholm stad te bezoeken. Op goed 200 meter kunt u de trein nemen naar het centrum van Stockholm.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Prettig hotel met sauna, fitness en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het beste hotel qua prijs en kwaliteit van de 4 die we in Zweden boekten. Ligt wat buiten Stockholm, maar met de trein (station om de hoek) zit je in 15 minuten in t centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Prima plek voor kort verblijf in Stockholm of voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan de snelweg. Met het raam open hoor je de snelweg. De airco kan niet uit en zorgt ook voor continue geluid.

    Prima hotel, goede bedden, lekkere douche, stil, goed verzorgd ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    puur zakelijk hotel om de nacht door te brengen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet direct iets dat tegenviel, gezien het doel van de reis: zakelijk

    de locatie is de grootste troef als je voor zaken op weg bent. Luxe moet je niet verwachten en er is in de buurt niet veel te beleven. Een auto is noodzakelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Je kunt jezelf blijven in een gastvrije omgeving
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Kamer had iets groter gekund.

    De rust die het hotel uitstraalde. Toen wij de muziek in de recreatieruimte te hard vonden, mochten wij naar een stille ruimte gaan. Toen ik met mijn laptop bij de receptie kwam om Wifi te kunnen ontvangen, werd dit snel en goed opgelost.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    Goede faciliteiten kleine maar complete kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compact Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging naast de snelweg

    Goede faciliteiten kleine maar complete kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Geen airconditioning op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    behalve de kleine kamer was het een aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was wel heel klein.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles. Gewoon goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel airco

    Prima ligging, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    Prima voor business.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer erg klein.

    Inchecken- biertje drinken. Slapen. Ontbijten en aan het werk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,9
    Prima bed en openbaar vervoer op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine oppervlakte van de kamer en badkamer.

    Prima bed en openbaar vervoer op loopafstand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf in Stockholm
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht, ik keek aan tegen een hek.

    De kamer an sich. Het bed lag lekker en de stortdouche was erg aangenaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs was omhoog gedreven ivm finale EL

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,2
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snelweg vlakbij

    Sauna aan en Jacuzzi ook warm en aan zonder sluitingstijd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Tijdstip voor ontbijt mag langer dan max 09.30/10.00 uur.

    Prima ligging, nabij openbaar vervoer. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Vlak bij het centrum (zo'n 15 minuten lopen), vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Vlak bij het centrum (zo'n 15 minuten lopen), vlakbij grote parkeer garage. Ontbijt was prima met meer dan voldoende keuze.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Vlakbij station dus zeer snel in het centrum
    • Stel
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vlakbij station dus zeer snel in het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compact Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pr

    Ontbijt was prima, lokatie bij light rail ook, vandaar uit centrum uitstekend te bereiken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Compact Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren alleen erg warm, geen luchtverversing behalve een open raam

    Fijn hotel met zeer uitgebreid koud/warm ontbijtbuffet!

    Verbleven in mei 2017

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: