Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 81 Chinatown 2-sterren

181 New Bridge Road, Chinatown, 059418 Singapore, Singapore

#361 van de 475 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1036 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Een prima en betaalbaar hotel, waar vanuit we Singapore hebben "gedaan". Pluim voor het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer, die is piepklein en als je de douche hebt gebruikt moet je eerst het toilet afdrogen. Voor ons was het geen probleem, maar niet iedereen is zo makkelijk! Kamers aan de voorkant wat lawaaiig.

    Het zeer vriendelijke personeel, altijd behulpzaam. We hadden een zeer kleine kamer, waar nauwelijks de bagage in paste. Op initiatief van het hotel personeel kregen we de volgende dag een iets grotere kamer. Prima! De ligging is perfect, midden in Chinatown (MRT op 50 meter).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,6
    Toplocatie, vreselijke kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een kamer met ramen geboekt, maar dat houdt in dat er wel ramen in de kamer zitten, maar dat de ramen tot op zo'n twee meter hoogte gesloten zijn met luiken die niet geopend kunnen worden (zie foto). Dat geeft een opgesloten gevoel. De badkamer is erg klein (je doucht bijna boven het toilet). De airco in het hotel staat erg koud. Ook is er geen ontbijt. Tips om te bekijken in Singapore: - Tempels en winkelstraat in Chinatown - Uitzicht vanuit het restaurant bovenin het gebouw achter de St. Andrew Cathedral - De muziek- en lichtshows (meerdere keren) 's avonds zowel vanaf winkelcentrum The Shops als de Jubilee Bridge

    De locatie is top, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Alle kamers zijn zonder zicht naar buiten en erg klein.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    Veel te duur voor het geen dat je krijgt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We verbleven 1 nacht in hotel 81 Chinatown, maar helaas is het geen aanrader. De kamer was klein. Er zitten geen ramen in de kamers, ook de badkamer was erg klein (je doucht zo'n beetje boven het toilet. De douchekop hangt zeer laag en deze was ook nog eens lam). Het voelde allemaal erg benauwd. Daarnaast was er een slecht bed. Buiten het feit dat deze erg hard was, lag je op een soort plastic zeil, met daaroverheen een laken. Verder was het ontzettend gehorig. Midden in de nacht wordt er vanalles in de gang ondernomen (gasten die in en uit lopen, karretjes van de schoonmaakdienst die heen en weer gaan en deuren die hard open en dicht gaan). Prijs-kwaliteit is totaal niet in verhouding!

    De WiFi was in het hotel goed. Ook op de hotelkamer. Locatie midden in Chinatown.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    5,0
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer te klein. geen ontbijt. geen kasten. geen stoelen. koffers op bed. 1 koffie, 1 thee voor 2 personen

    locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder kleine kamer Kamers blijkbaar tevens te huur per uur: regelmatig hoeren te zien/horen

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    5,8
    Locatie tov metro prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Straatlawaai! Wij kregen een kamer zonder ramen. Deze was wel rustig maar geen ramen is ook niet prettig. De lift was meerdere dagen buiten werking en met deze hitte is dan traplopen naar de 4e verdieping geen pretje!

    Locatie tov metro prima. Geen ontbijt in hotel maar wel in winkelcentrum aan de overkant. Midden in Chinatown. Dus vlakbij gezellige winkeltjes en eettentjes.

Resultaat 1 - 6