Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 81 Palace 2-sterren

No. 25, Geylang Lorong 16, 398867 Singapore, Singapore

#386 van de 475 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 752 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    6,4

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    3,3
    Hotel bevind zich in de hoerenbuurt van Singapore
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de beschrijving staat een levendige buurt. Maar het is een buurt met dames van plezier,sexshops en gokken. Alle remmen gaan los de hele nacht. Dus voor je rust moet je hier niet zijn. Heel veel herrie van de straat te horen in je kamer. Badkamer is zo klein dat je na het douchen niet meer met droge voeten naar je bed kan. Kamer is zo klein dat je alleen een rugzakje mee moet nemen.

    Geen goede plaats voor ons. Hooguit in de morgen buiten de hotel voor ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    3,8
    Locatie tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in the middle of ChinaTown, voor ons een tegenvaller aangezien we Singapore wilden meemaken.. Sterke geuren op straat, hygiene slecht.. Echt wel veel puin op straat.. Centrum geen loopafstand, metro toch wel eindje (15 min) lopen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    3,3
    - Niets, geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Somber fabriekshotel - midden in de hoerenbuurt - schreeuwende Chinezen op de gang - Kleine badkamer - Harde bedden

    - Niets, geen aanrader

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    3,8
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    5,8
    Na 1dag geen mening
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De airco kon niet uit de kamer was veel te koud we kregen extra deken Door het blazen van koude lucht niet lekker

    Na 1dag geen mening

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,5
    De kamers vwaren bovenverwachting voor het geld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi is erg slecht

    De kamers vwaren bovenverwachting voor het geld

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel 81 Palace

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: