Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 81 Princess 2-sterren

No. 21, Geylang Lorong 12, 399001 Singapore, Singapore

#360 van de 475 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1394 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,1
    De wifi was goed en als je van meisjes houdt die waren er...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer kleine badkamer en hotel was 10 minuten lopen van metrostation

    De wifi was goed en als je van meisjes houdt die waren er genoeg rondom het hotel in de massage salons

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    Voor ons ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Let een beetje op voor de buurt. Het zit in een zijstraat waar ook een hoerenhuis staat en dealers zijn. Wij hebben daar geen last van gehad en de hoofdstraat waar het aan zit is juist ideaal met lekkere en voordelige restaurantjes (voor 10 dollar kan je met z'n tweeën eten)

    Prima hotel, prijs kwaliteit verhouding is super

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Prijs/kwaliteit verhouding,prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was prima, voor wat je er voor betaald. Schoon, iedere dag schone handdoeken, bedden opgemaakt,nog nooit zulke strak gestreken lakens gezien. Vlakbij allerlei restaurantjes voor het ontbijt cq lunch, avondeten. Koffie/ thee faciliteiten op de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,2
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben er totaal geen last van gehad maar voor mensen die bang uitgevallen zijn, je zit in een hoerenbuurt. Vrouwtjes tippelen dus en wat jongens vragen of je wiet wilt kopen. Verder totaal niet agressief en er zitten veel hotels in die buurt.

    - prima locatie. Dichtbij een bus die je overal heen breng - wifi - vriendelijke personeel - veel info folders over Singapore - kamer was schoon

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    We mochten eerder inchecken dan afgesproken en het personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel en de kamers zijn erg simpel en vrij klein.

    We mochten eerder inchecken dan afgesproken en het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    4,2
    no hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    hygiene

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,8
    Je krijgt waar je voor betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel simpel en de badkamer was niet fantastisch schoon

    Het bed was heerlijk en de gordijnen verduisterden de kamer volledig!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,4
    koele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer. oud en geen warme douche. geen douche gordijn en konden niet staand douchen alles werd kledder nat.

    koele kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij het vliegveld en in een buurt met veel restaurant en winkeltjes. Schoon en goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    5,8
    Redelijk hotel voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai op gang.

    Redelijk hotel voor 1 nacht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    Goed eten in de buurt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed eten in de buurt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    6,3
    Opzich lage prijzen voor Singapore, zeer vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Middenin de ''rode lichten wijk'', aardig ver van de metro en badkuip is zeer klein

    Opzich lage prijzen voor Singapore, zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,5
    Receptie vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Receptie vriendelijk. Wifi goed. Kamer met airco. Eetgelegenheden.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    6,3
    Dicht bij metro en bus.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiëne

    Dicht bij metro en bus. Mogelijkheid om per uur bij te boeken omdat vlucht rond middernacht vertrok.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: