Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 81 Premier Star 2-sterren

31 Lorong 18 Geylang, 398828 Singapore, Singapore

#224 van de 449 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2568 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf in goed hotel in fantastische stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen tegenvallers!

    Ontvangst was goed, vriendelijk personeel. De kamer was keurig. Fijn bed en een goede douche, alles goed schoon. Het hotel ligt vrij centraal tussen stad en luchthaven. Om de hoek verschillende restaurantjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Ondanks onze kamer bij de lift was, hadden we weinig last van andere gasten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer met weinig ruimte voor twee koffers.

    De kamers zijn klein maar netjes en elke dag schoon beddengoed. Bushalte om de hoek, MRT iets verder maar goed te doen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    4,6
    Duur hotel voor minimale kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -zeer kleine kamer en badkamer. -foto's lichtelijk misleidend -schimmel in badkamer -hotel ligt in red light district, wordt nergens vermeld -airco thermometer functioneerde niet (erg koud)

    -behulpzaam personeel -op loopafstand van metro station

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,7
    Net hotel in een minder nette buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de eerdere recenties had ik al gelezen dat het in een red light district lag dus daar was ik van op de hoogte. Toch gaf het snachts een onveilig gevoel op straat. In het hotel merk je er niks van. Dus gebruik savonds altijd een taxi. Overdag merk je helemaal niks. Kamers zijn gehorig. Je hoort iedereen op de gang of baby's huilen in andere kamers.

    Nette kamers, nette lobby, zeer betaalbaar voor Singapore.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,3
    Prima verblijf als je toch de hele dag de deur uit bent om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was onvriendelijk en niet erg behulpzaam, vooral bij het inchecken werden we niet goed ontvangen. Onze reservering bleek niet in het systeem te staan en de medewerker achter de balie was een serie aan het kijken terwijl wij wilde inchecken. Lijkt alsof er geen glimlach van het personeel af kan. Er zijn geen openbare toiletten in de lobby, niet heel handig als je nog niet kunt inchecken.

    Kamers waren netjes, de douche was fijn, goede waterdruk. We hadden geen al te hoge verwachtingen van het hotel, daarom was alles prima. Kamers zijn wat klein, maar wij waren er toch maar voor 2 nachten. In de wijk is veel te eten voor goede prijzen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet vriendelijk en geïnteresseerd.

    De prijs kwaliteit verhouding is prima. Kamer is netjes en heeft alles wat je nodig hebt. Ligt in het red light district van Singapore maar desondanks heel veilig en netjes. Geen moment spijt gehad. Wifi is prima. Bushalte aan het eind van de straat zorgt ervoor dat je alle bezienswaardigheden makkelijk kan bereiken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,1
    goed, maar met een nasmaakje!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Had voor 5 nachten geboekt, 6e dag was mijn terugvlucht in de nacht. Ik vroeg de receptie of ik een paar uren extra mocht boeken, maar dat kon niet. Ik moest voor een hele dag betalen. Dat vind ik jammer, want ik bleef niet overnachten.

    Voorziening waren goed. Elke dag schone baddoeken. Personeel klantvriendelijk. Voor het strijken van m'n kleding bracht het personeel een mobiele strijktafel en strijkijzer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    Functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lomp personeel, maar ja, het is gewoon een hotel om in te slapen. Meer echt niet.

    Prima bedden, goed airco. rustige kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Centraal

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    Super voor dat prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles oke

    Schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    4,6
    Goed voor een simpele nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel en kleine kamers

    Bus en omgeving dichtbij winkeltjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,9
    Prima slaapplek in Singapore
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer in een levendig district . Dichtbij mrt metro.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,1
    Net basic hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi soms traag

    Schoon en nette accommodatie, centraal gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    6,7
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte erg lawaai

    Goede prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,9
    Schoon, prima douche en goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik dan wat moet noemen; de locatie is wel wat buiten het centrum. Een metrostation en bushaltes zijn dichtbij dus eigenlijk is dat geen probleem.

    Schoon, prima douche en goed bed

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    7,1
    Hotel ligt dichtbij metro station en restaurantjes en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ramen kunnen niet open.

    Hotel ligt dichtbij metro station en restaurantjes en winkeltjes. Elke dag schone handdoeken en beddengoed. Gordijn maakt de kamer lekker donker! Je zit in red light district maar helemaal geen last van gehad. Warme douche!

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,1
    - Degelijke kamer voor een goede prijs (niet eenvoudig te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Badkamer is klein - Langs het hotel liggen een aantal bordelen, wat vooral 's avonds laat wat duistere figuren aantrekt op straat

    - Degelijke kamer voor een goede prijs (niet eenvoudig te vinden in Singapore) - Propere kamer, proper beddengoed - Relatief kort bij metro (10 minuten wandelen)

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    Kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Houding baliepersoneel. Groeten niet bij binnenkomst en vertrek. Beperkt in de tips die ze tav bezienswaardigheden gaven.

    Kamer. Mondern, schoon, goed bed, sterke wifi.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    5,0
    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt tegenover het red light district. Hierdoor komen er veel gasten in het hotel die een dame mee hebben uit het red light district. Geen prettig idee als jij in hetzelfde bed slaapt. Daarnaast is de hygiëne ook slecht. Vieze vlekken op de muren en de wc was niet goed schoongemaakt.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    4,2
    Gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel helpt pas als je ze zelf benaderd, verder zijn de kamer heel klein, zodra je 1 stap op de kamer zet ben je al bij het bed, als je het bed uitstapt heb je geen ruimte of je zit al tegen de wasbak aan, wc en douchr samen op 1,5 meter.

    Gratis wifi

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    Prijs kwaliteit is uniek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De locatie. Het hotel bevind zich in het redlight district van singapore

    Prijs kwaliteit is uniek. Schone kamer voor weinig geld.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    7,1
    Kamer was goed en er was wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen ontbijt Geen zwembad

    Kamer was goed en er was wifi

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    5,8
    Schone moderne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer is erg klein al helemaal het bed, tevens in lengte. Badkamer kun je de kont niet keren.

    Schone moderne kamer

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de rosse buurt, maar hadden daar geen last van

    Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling Schone, nette, modern ingerichte kamer

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,1
    schone kamer niets op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt mogelijkheden

    schone kamer niets op aan te merken.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel 81 Premier Star

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: