Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fragrance Hotel - Crystal 2-sterren

No. 50, Lorong 18, 398824 Singapore, Singapore

#262 van de 475 hotels in Singapore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 982 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,7
    Kamer prima, locatie minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie .. red light district singapore. Bij het douchen wordt de vloer bij de wc ook nat. Het zou handig zijn als hiervoor ook een handdoek voor beschikbaar was.

    Kleine handige kamer voor 3 personen. Goede douche.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie viel ons erg tegen - hadden verwacht dat we dichterbij faciliteiten zaten. Ook viel de hotelkamer tegen, er kon geen raam open waardoor er structureel een muffe lucht in de kamer hing. Het laatste wat ons tegenviel was dat we hulp nodig hadden met het boeken van een bus, en dat de medewerkers ons niet wilden/konden helpen, ze gaven een internet site zodat we het zelf konden uitzoeken, erg jammer.

    Kamer zag er goed uit, hotel goed onderhouden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,9
    Lekker hotel voor een bezoek aan Singapore
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het persooneel doet zijn werk maar meer ook niet. Ze kijken de hele dag filmpjes teveel gasten in de lobby zitten. Het hotel ligt in de rode buurt van Singapore. Hier merk je weinig van tenzij je door de zijstraten gaat slenteren.

    De kamer was comfortabel. Het hotel ligt 10 minuten lopen vanaf het mrt station. Ideale uitvalbasis om de stad te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    Ups and downs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleiner dan gedacht

    Hygiënisch

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,5
    Nieuw en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer.Alleen werden we wakker door brandalarm. Kregen een melding dat we zo snel mogelijk het gebouw moesten verlaten. Geschrokken en gehaast alle spullen ingepakt. Buiten kregen we te horen dat er een check up van van het brandalarmsysteem. Was geen leuke start van de dag!! 😣

    Nieuw en schoon

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    6,7
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks te eten of te drinken. Alleen een waterkoker en een flesje water in je kamer en hotel ligt midden in the red light district

    Schoon

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Fragrance Hotel - Crystal

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: