Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Portoroz 4* superior – Terme & Wellness LifeClass 4-sterren

Obala 33, 6320 Portorož, Slovenië

#12 van de 24 hotels in Portorož

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1476 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad op het dak van het hotel was niet gevuld... zat wel water in, maar hoogte van een peuterbad... Jacuzzi op het dak was gevuld met super warm water... ideaal voor de winter, maar als het buiten 35 graden is wil je liever afkoelen 😉

    Super vriendelijk personeel... toen we aankwamen mochten we voor de deur parkeren, koffers werden naar de kamer gebracht en wie dat wilde kon zijn autosleutel afgeven en dan werd de auto naar een parking even verderop gereden! Ontbijt was goed! Verschillende plaatsen rond het hotel waar je kon eten en de rekening op de kamernummer laten zetten... In de buurt van enkele fijne bars en vooral ook cacao, beste ijssalon in de buurt!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,1
    Wel aardig hotel qua faciliteiten, performance op lager niveau.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vier minpunten. 1. M'n kleren kwamen verkreukeld uit de koffer maar geen strijkplank en strijkijzer op de kamer. Konden ze ook niet brengen: moest met kleren naar de receptie komen (??) om dan naar een achteraf strijkkamertje geloodst te worden. Ik had haast, het gehele proces duurde veel te lang. Totaal onacceptabele oplossing in een miezerige ambiance. 2. Hotelkamer entry card werkte nauwelijks, ook met de vernieuwde moest ik telkens tot ong. 20 keer proberen voordat de deur zich ontsloot. 3. Niet schoon, bijvoorbeeld vieze ramen en lange opvallende haren op de badkamer. 4. Verlichting op de kamer: veel lampen, op zich mooi, wel fijn te weten hoe ze aan / uit te krijgen. Het is me bij een aantal niet gelukt.

    Locatie en ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Heerlijke verwennerij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs toch iets vriendelijker, 180 € per nacht (September) half pension is toch wel prijzig. Voor één keer kan het wel.

    Geweldige service, vriendelijk personeel. Aan de dure kant maar je krijgt waar voor je geld. Grote variatie bij ontbijt, meer kan bijna niet. Diner altijd in buffet vorm en wordt na een aantal dagen wel wat eentonig, als je naar het à la carte restaurant gaat wordt het wel heel prijzig.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    De hulp bij ontvangst, geen koffers slepen, auto werd naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hulp bij ontvangst, geen koffers slepen, auto werd naar de parking gereden. De eerste indruk was veel belovend en het hele verblijf is zo gebleven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,3
    Mooi hotel, ligt midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi hotel, ligt midden in het centrum. Ligbedden op het strand met grote parasol en geen zand maar gras, heerlijk!

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    5,4
    Kwaliteit bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er is géén zwembad! Ouderwets ingericht Geen eigen parking Is eerder 3 sterren

    Kwaliteit bed Receptie

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,7
    Portoroz is veel toeristischer en duurder dan bijvoorbeeld...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Portoroz is veel toeristischer en duurder dan bijvoorbeeld Koper en Piran. Bediening is onpersoonlijk en dikwijls onvriendelijk.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: