Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Harmonija 3-sterren

Linhartova 33, 1234 Mengeš, Slovenië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 369 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    Personeel was aardig en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oudbolligheid, schade van (oude) lekkages zichtbaar, vloerbedekking vond ik erg lelijk. Het meubilair van het hotel is bij elkaar geraapt.

    Personeel was aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Al met al een teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer - Alleen dakraam
    • Verbleef 2 nachten

    Het hele hotel viel ons een beetje tegen. Het lijkt meer op een sportcentrum waar toevallig wat hotelkamers bij zitten. De kamer zelf was ruim, maar gedateerd. Wij waren in de veronderstelling dat de wellness gratis zou zijn voor hotelgasten (heb het eigenlijk nog nooit anders meegemaakt), maar dit bleek niet het geval. De mevrouw bij het uitchecken was zeer onvriendelijk. Nadat we hadden betaald, gaf ze ons de rekening en zonder iets te zeggen ging ze weer verder met haar werk. Een bedankje voor het verblijf of een "fijne dag" kon er blijkbaar niet vanaf. Jammer, het zijn de kleine dingen die het doen. Hier komen we in ieder geval nooit meer terug.

    Ruime kamer Niet duur Vriendelijke man bij het ontbijt die voor ons eitjes ging bakken Op 20 minuten rijden van Ljubljana

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Prima voor paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ter informatie: Kinderen hadden de tennisbaan gezien en wilden dit wel eens proberen. Een halfuurtje een baan huren voor de kinderen kost 12,5 euro. We zijn in Ljubljana tennisraketten in de Decathlon gaan kopen, want ze hadden er geen die we konden lenen of huren.

    Lekkere pizza's. Ontbijt prima. Komen persoonlijk vragen wat voor soort ei je wilt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,6
    Was kort maar een nacht en we komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de kok al om drie uur naar huis was,wij kwamen om zes uur aan. Er was wel pizza of hamburger dat smaakte wel goed.

    Het was een verrassing toen we de kamer zagen ,die was erg ruim!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Goed en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Inclusief Toegang tot de Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was achterhaald en aan een opknapbeurt toe. Slechte bedden, defecte lampen en defecte koelkast.

    Goed en vriendelijk personeel. Ze doen hun uiterste best voor je.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Sauna
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen of slecht wifi op de kamer en geen raam wat open kan in de kamer

    Sauna

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,1
    Gratis wellness, prijs, rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren niet zo proper. Hond bij het ontbijt

    Gratis wellness, prijs, rustige ligging

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: