Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Postojna Cave Hotel Jama 4-sterren

Jamska cesta 30, 6230 Postojna, Slovenië

#1 van de 5 hotels in Postojna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1741 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Eten en verblijf zijn top, vriendelijk en behulpzaam personeel..wat wil je nog meer?
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 4 nachten

    Spijtig genoeg is er geen (binnen of buiten) zwembad aanwezig.

    goede centrale ligging en dus een goede uitvalsbasis om Slovenië te verkennen. Prachtig hotel en zéér goede prijs kwaliteit verhouding. en vooral lekker en verzorgd ontbijt. Aarzel niet om s'avonds een keertje à la carte te eten. Zeer verfijnde keuken en wijn aan prijzen waar je in België en Nederland alleen maar van kan dromen. 12 -18 euro ..en je hebt een hele lekkere wijn !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    Zeer aangenaam hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 7 nachten

    Het eten in het restaurant is zeer lekker,jammer dat onze laatste dag het personeel onderbezet was. Dit is zeker geen kritiek naar het aanwezige personeel want deze mensen waren super professioneel maar een hint naar het management.Jammer als er zo een super kok in de keuken staat dat er onvoldoende personeel aanwezig is om je eten binnen een redelijk tijdstip te serveren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verwijzing op borden langs de weg naar het hotel

    Keurig net hotel - goed bereikbaar - parking voor hotelgasten -geweldig uitzicht vanuit het balkon van de kamer-fijne bar en barkeeper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    De bedden waren zelfs zo comfortabel dat we geneigd waren om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De bedden waren zelfs zo comfortabel dat we geneigd waren om in bed te blijven liggen, maar de locatie won het dan toch weer. Super mooie omgeving en voldoende te doen. Kamer met balkon en schitterend uitzicht op bergen en het park. Personeels super vriendelijk en zeer professioneel. Beste gastheer van heel onze rondreis in Slovenia was Andrej Primc! Wat een topper. Die zorgde uiteindelijk voor deze welverdiende 10.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Mooi hotel vlak bij de ingang van de grotten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten de grotten is er weinig tot niets te doen en na 18.00 sluiten de verschillende restaurantjes en ben je aangewezen op het hotel of moet je het dorpje in.

    Mooi hotel vlak bij de ingang van de grotten. Vriendelijk personeel en een restaurant waar je heerlijk kan dineren. Ook ontbijt is prima geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Mooie kamers, maar niet erg ruim.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontacten bij het bed. Ook was er maar één lift die naar de 5e verdieping ging, waar je vaak lang op moet wachten. Slecht toiletpapier.

    Mooie kamers, maar niet erg ruim. Korting op grot en kasteel. Goed ontbijt en lekker diner in restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets!

    Kamer was goed. We kregen een hele grote kamer voor 4 personen aangeboden. er lag een briefje WELKOM in hotel Postojna. Op het briefje stond onze naam niet. Mijn man is terug gegaan naar de receptie. 100% excuses....zeer moderne kamer... we kregen de volgende ochtend een gratis ontbijt. Super! Koffie niet gedronken, was ongetwijfeld ook goed. Locatie heel dicht bij de grotten. We kijken met veel plezier terug op ons verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Comfortabele kamer, goed bed en goede douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht vanaf de kamer; dat was er niet. Twee meter vanaf ons raam was een berg met gras begroeid, geen uitzicht. Ook konden we op de kamer alleen zitten op de bedden. We wisten dat er geen zwembad was maar stiekem misten we het toch, het was namelijk zeer warm en op de kamer zitten kon dus alleen op de bedden. Bij het ontbijt viel op dat de koffie uit een grote tank met zo'n kraantje eronder kwam; dat past echt niet bij een hotel van deze allure. Ook was er nauwelijks personeel aanwezig. Niemand heette ons welkom of vroeg naar het nummer van onze kamer. Gerbruikte vuile vorden en kopjes bleven lang op de tafels staan. Niemand haalde het weg. Hoewel het aanbod van het buffet groot was voelde het toch wat onpersoonlijk allemaal.

    Prachtig hotel, ruime kamer met heerlijke badkamer. Er lag een handgeschreven welkomstkaartje met onze naam erop op onze kamer. Ook waren onze namen als welkomstboodschap op tv toen we die aanzetten. De airco stopte meteen toen we het raam openzetten, en sloeg onmiddellijk weer aan toen we het sloten. Heel fijn op loopafstand van de Cave. Heerlijke bedden en fantastische douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Direct naast de grotten van Postonja.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ingang van het hotel bevindt zich in een voetgangersgebied. Daar mag je kort parkeren om je spullen in en uit te laden.

    Dit hotel bevindt zich direct naast de grotten van Postonja.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Mooie locatie met afwisseling van drukte en rust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou mooi zijn moest er zwemfaciliteit zijn.

    Vlakbij de grotten met aangename toeristische drukte overdag maar alle rust vanaf 19 uur. Vrij goed restaurant in het hotel. Vriendelijke service.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    10
    Alles perfect en ultra modern en volledig nieuw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks. Vreemd dat het hotel niet volgeboekt is deze periode van het jaar.we kregen zelfs een kamer met balkon omdat deze nog vrij waren.

    Alles perfect en ultra modern en volledig nieuw. Heel veel waar voor uw geld en juist gelegen op,de,sitebvan de grotten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Perfecte verblijf voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamers gloednieuw en heel modern ingericht . Dranken in het hotel aan de bar zijn goedkoper dan ergens anders en dit voor een 4 sterrenhotel ! Parkeren is gratis 200m van de ingang postojna grotten , als extra nog eens 10%korting op ingangstickets die ze graag vr u boeken zodat je niet in de file hoeft te staan ...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Goed hotel zonder poespas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel mist "sfeer"; ja, er is niets op het hotel aan te merken, maar het is wel erg "clean" allemaal. Het is puur een makkelijke plek als je de grotten van Postojna bezoeken wil. Verder ook geen faciliteiten zoals bijvoorbeeld een zwembad, fitnessruimte of iets dergelijks. Maar zoals gezegd; de kamer is prima!

    Modern hotel, prima kamers met heerlijke bedden. Ontbijt is uitgebreid en lekker.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,8
    Lekker genoten, ontbijt teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een grote teleurstelling na heerlijke nacht. Bezoek van de grot moet je gedaan hebben als je hier bent maar is wel prijzig

    Kamers waren geweldig en vooral vriendelijkheid van het personeel is de grootste troef. Avondeten was lekker maar niet zo geschikt met kinderen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Geweldig genoten van verblijf en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen voorzieningen voor gehandicapten en even klimmen met je koffer dus. Geen probleem als je vitaal bent.

    Nieuw, schoon, modern en net open. Fantastisch enthousiast personeel en luxe kamers. Het plaatje compleet! Parkeren op terrein van de bussen en je zit reeds op het terrein van de grotten. In het hotel krijg je een kortingsvoucher.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Geweldig hotel op prima plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Eigenlijk alles: de kamers zijn lekker ruim, geweldig ruim balkon met middagzon, fijne bedden, prima badkamer, supervriendelijke mensen. We zijn er nu weer, zo fijn vonden we het. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Prima plek om de naastgelegen grotten te bekijken, maar je bent ook binnen een uur aan de kust of in Ljubljana.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muis voor laptop werkt niet door glazen bureau. Geen muismatten beschikbaar.

    Mooie kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Locatie direct bij de ingang van de grotten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie direct bij de ingang van de grotten. Rustig in de avond. Mooi balkon. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Uitstekend ontbijt iets mindere dinerkaart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekend ontbijt iets mindere dinerkaart

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    De vriendelijkheid en efficiëntie van het personeel, zowel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid en efficiëntie van het personeel, zowel aan de balie als in het restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Uitstekend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles was perfect !

    Ontbijt was ongezien goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Champions League op tv.

    Het ontbijt was lekker en veel keuze. De kamers zijn super mooi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Awesome
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super, kamers mooi en personeel uitermate vriendelijk. Echt een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen bad. Geen waterkoker of thermoskan. Was een probleem omdat ik een baby die nog flesvoeding dronk.

    Schone grote kamer. Super locatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Mooi,strak en net interieur,mooi uitzicht vanaf het terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi,strak en net interieur,mooi uitzicht vanaf het terras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Totale plaatje, het klopt als het geheel, waarbij alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    Totale plaatje, het klopt als het geheel, waarbij alle onderdelen meer dan goed zijn! De sfeer is uitstekend!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele tegenvaller te melde

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel mooi modern hotel, uitstekende service.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer druk onder/ voor hotel, maar merk je in hotel zelf niets van Geen zwembad

    Vriendelijkheid Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel en prachtige kamers uitstekend gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    3,3
    Personeel incl manager gaven elke keer ander excuus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen werkende airco

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer met Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ,geen warm houders voor eieren en worst,waren koud.

    Zeer vriendelijk personeel, verzorgde nieuwe kamers, loopafstand grotten.

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32