Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guest House Pohorska Kavarna 3-sterren

Ob Ribniku 1, 2000 Maribor, Slovenië

#11 van de 25 B&B's en herbergen in Maribor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 668 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,9
    Prima verblijf in een nette accomodatie met goede service, smakelijk ontbijt en heerlijke koffie
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen informatie vooraf dat de kamer niet op de locatie van het hoofdadres is.

    Het ontbijt, de heerlijke koffie en de uitermate vriendelijke en professionele gastheer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Mooie ligging bij het skigebied
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks

    We moesten helaas verhuizen vw een lekkage na een zeer hevige regenbui, naar een aan de overkant gelegen appartement. Was niet heel erg, maar we waren liever in het hotel gebleven. Personeel vond het ook vervelend voor ons. Het hotel beschikt over een heerlijk café met uitmuntende taarten. Wij waren er op zondag, erg druk bezocht door de plaatselijke bevolking.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Prima onderkomen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt prima, er werd gevraagd of je zin had in een gebakken ei, omelet of een pannenkoek. Koffie werd vers getapt uit de goede apparatuur in de bakkerij/café. Kreeg bij vertrek een zakje chocolaatjes mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Het ontbijt was prima want er was genoeg en kwamen ook...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was prima want er was genoeg en kwamen ook vragen of je nog iets anders wilde. Locatie is prima ligt aan de weg richting de Pohorje ongeveer 10 minuten lopen. Personeel is zeer bereidwillig en aardig. Ook viel op dat alles mooi schoon was. Ontbijt is al vanaf 06.00 uur. Wij moesten al eerder weg en kregen een lunchpakket mee. Daarbij was gelegenheid om van de La Patiseria gebruik te maak die zeer goed was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    Prima ontbijt!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het appartement rook het in de badkamer naar riool, dat was niet zo'n frisse geur (misschien langer niet gebruikt)

    Prima ontbijt! We waren met 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen) in het appartement

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Super locatie voor overnachting tijdens doortocht naar Kroatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Super vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Prima hotel met heel fijn personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Het uitstekende en vriendelijke personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lange reis er naartoe, maar we gingen midden in de vakantie periode

    Zeer goede service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    Best ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te weinig bij aankomst

    Privé parking

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    Ik was zeer tevreden, alles was gewoon prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In check tijd was tot 23:00 uur, maar toen ik daar aankwam om 22:10 was de receptie al gesloten. Gelukkig hebben ze de sleutels en dergelijks achtergelaten bij het restaurant werkers die onder 1 kap is. Dus eigelijk was dat ook niet een groot ramp.

    Ik was zeer tevreden, alles was gewoon prima.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Zeer ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Flauw ontbijt en geen mogelijkheid tot het bekomen van een warme maaltijd. Best vervelend als je na je reis nog op zoek moet gaan voor warm eten.

    Zeer ruim appartement. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, je kon bestellen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helaas geen mogelijkheid voor avondeten, maar dat was er wel in de buurt.

    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, je kon bestellen waar je maar zin in had en voor onze puberdochter,gratis wifi.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    locatie voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bed/geluid weg

    locatie voor doorreis

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    6,7
    goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vieze kapot gescheurde douchebak,en ontbijt.

    goede bedden

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: