Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tabor 3-sterren

Ulica Heroja Zidanška 18, 2000 Maribor, Slovenië

#16 van de 25 hotels in Maribor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 839 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Het was uitstekend, we zullen terug komen en ook andere...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was uitstekend, we zullen terug komen en ook andere mensen aanraden. It was excellent, we'll certainly come back and recommend it to other people.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een 4 pers kamer geboekt maar bij aankomst werd onze jongste niet mee geteld. 4 jaar. En moest dus bij ons in bed slapen.

    Netjes schoon vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    We hadden blijkbaar een City Break arrengement geboekt en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer - City Break Arrangement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden blijkbaar een City Break arrengement geboekt en zat daar voor op de vertrekdag een lunchpakket bij. Erg leuk, zeker ook omdat niet benoemd stond in de inhoud van het arrengement.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Heel goed ontbijt, zeer vriendelijke receptioniste.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er lag sneeuw en de parkeerplaatsen tegenover het hotel waren niet sneeuwvrij gemaakt. Ik was met schoeisel hier niet goed op gekleed en moest oppassen dat ik niet uitgleed. Verder wilde iemand mijn kamer binnenkomen de volgende ochtend toen ik net onder de douche uit kwam. Toen ik wat riep, ging de deur gelijk weer dicht. Ik neem aan dat het een schoonmaakster was. Vind ik vreemd als ik nog niet uitgecheckt ben dat ze dan al binnenkomen. Gordijnen konden ook niet helemaal gesloten worden. Wel was er een rolluik aan de buitenkant, maar dat vind ik teveel afsluiting.

    Heel goed ontbijt, zeer vriendelijke receptioniste. Makkelijk te bereiken met de auto.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco zonder afstandbediening Geen bed voor de baby geregeld Geen terugkoppeling na een vraag bij de receptie Na mijn klacht was het antwoord (oh weet ik niet...ga ik kijken en toch geen antwoord)

    Parkeerplaats

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    4 dagen geleden hier overnacht met oudere kinderen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was inclusief maar heb ik beter gehad.

    4 dagen geleden hier overnacht met oudere kinderen. Goed overnachtingshotel richting Kroatie, ruime familiekamer met goede bedden, eigen parkeerterrein, alles was schoon. Badkamer was klein maar stoorde ons totaal niet. Dames bij de receptie waren erg behulpzaam.Wij zouden het zo weer boeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Goed verblijf op doorreis naar Kroatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    In één kamer had de douche geen druk. Verder was de vrouw bij binnenkomst niet heel aardig.

    Ontbijt was prima. Auto kon je goed parkeren. Verder kwamen mijn ouders pas laat in de nacht aan (2.00 uur), maar dit was geen enkel probleem. Leuk eettentje / cafeetje in de buurt, genaamd Cantente met lekker eten de hele avond door.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Airco was super en echt wel nodig, was 35 graden toen we er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nu ja, tegen is een groot woord, maar hele kleine badkamer. Met alle respect voor zware mensen, maar douchen zou voor hen echt moeilijk geweest zijn.

    Airco was super en echt wel nodig, was 35 graden toen we er waren. Parking aan het hotel, met hekken en deels met afdak. Op loopafstand naar het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Fijn en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er extra betaald moest worden voor babybed.

    Goede, schone familiekamer met een goede ligging op loop afstand van het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Goede prijs kwaliteit verhouding, netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs kwaliteit verhouding, netjes en schoon. Prima hotel voor onderweg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    voor een enkele overnachting prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we geen diner konden nuttigen omdat er een groep motorrijders gelekt had.

    Nvt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Prima voor nachtje en route
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe kamer.

    Aardige ontvangst, prima hotel voor nachtje en route of een dagje Maribor.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,9
    De locatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Lekkere plek om een tussenstop te plannen met vele leuke eetgelegenheden in de mooie binnen stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed parkeren als je op doorreis bent. Op loopafstand van centrum. Leuke stad Maribor. Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    perfect verblijf om Maribor te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een heerlijk ontbijt,ligging tov het stadscentrum ,vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ietwat benauwd in de ontbijtzaal.

    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Ruime gezinskamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime gezinskamer Prijs - kwaliteit was dik in orde Goede parking bij het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Goede ligging nette schone familiekamers + omheinde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede ligging nette schone familiekamers + omheinde parkeerplaats. Perfect hotel voor bijvoorbeeld op weg naar kroatie of zakelijk als je in maribor moet zijn.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    24/7 receptie dus dag en nacht in/uit checken.
    • Gezin met oudere kinderen

    24/7 receptie dus dag en nacht in/uit checken. Wij waren hier slechts van middernacht tot negen uur de volgende ochtend op doorreis naar de Kroatische kust. Vriendelijke ontvangst, goed geslapen en een goed ontbijt. Gratis WiFi. Eigen parkeerterrein bij het hotel.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Gastvrijheid en behulpzaamheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid en behulpzaamheid.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    9,2
    Zeer vriendelijke ontvangst, nette en grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer vriendelijke ontvangst, nette en grote kamer. Grote parking met mogelijkheid tot parkeren in de schaduw.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    Ideaal als doorreis naar Kroatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ideaal als doorreis naar Kroatie. Zeer behulpzaam, zelfs avondeten kunnen meegenieten met groep kinderen.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,1
    Meerdere kamers voor dd kids
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi is bagger. Verbinding maken is het enige.

    Meerdere kamers voor dd kids

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk personeel Prima ontbijt Airco Afgesloten ruime parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    8,3
    Personeel, locatie
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen fitness, staat wel bij de omschrijving

    Personeel, locatie

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    6,3
    gastvrijheid hotelier, rust in het hotel,kamers wel ruim.
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijt miste verse broodjes, wel veel keuze, bedden te hard.

    gastvrijheid hotelier, rust in het hotel,kamers wel ruim.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: