Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vila Piranesi 3-sterren

Stjenkova 1 (Kidričevo Nabrežje 4), 6330 Piran, Slovenië

#6 van de 100 vakantiewoningen in Piran

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 720 beoordelingen over dit appartement

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet goed. En hier kan de locatie niets aan doen, maar het duurde ongeveer 1,5 uur voordat we helemaal gesettled waren. Dit komt door het parkeerbeleid van Piran. Je moet eerste de auto buiten de stad parkeren, daarna te voet (15 min lopen) of met een bus zonder airco naar de accomodatie om een pakeerkaart op te halen waar je een uur binnen de stad kan parken. Vervolgens terug naar de auto (te voet 15 min lopen of met een bus zonder airco), met de auto naar de accomodatie om koffers uit te laden. Daarna de auto buiten de stad parkeren. En tenslotte te voet (15 min lopen) of met een bus zonder airco terug naar de accomodatie.

    Perfecte locatie. Hele mooie, ruime kamer (comfort).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,9
    Dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    heerlijk verblijf met prachtig uitzicht in het hartje van het wondermooie piran
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    appartement was niet prima schoongemaakt bij aankomst, volgende dag wel in orde gebracht

    prachtig zicht op haven, centrale ligging

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    We zijn hier al eerder geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren is lastig, niet te doen, in Piran, maar de parkeergarage is goed te gebruiken in combinatie met de gratis shuttle. In het hotel is 50% korting op de parkeerkosten te krijgen. Dat wisten we vooraf niet, dus we hebben (vooraf) de volle mep betaald.

    We zijn hier al eerder geweest. Toen hadden we een kamer aan de landzijde. Deze keer hadden we een kamer met uitzicht op Tartini trg/ Piazza Tartini en de haven. Fantastisch! Klein keukenblokje met pannen en koelkast. De perfecte locatie voor een vakantie.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    Wij hadden een comfort appartement op de eerste verdieping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was wat hard, als je op zij ligt voel je de veren een beetje in je steken, dat was niet zo heel prettig.

    Wij hadden een comfort appartement op de eerste verdieping. Het complex was makkelijk vindbaar en ligt naast een groot plein. Het was ruim, goed afgewerkt en zag er fris en schoon uit.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    8,8
    Comfortabel appartementje, van alle gemakken voorzien, op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Comfortabel appartementje, van alle gemakken voorzien, op de beste plek in gezellig Piran. Aan de haven en naast het plein. Het gratis busje vanaf de parkeerplaats stopt bijna voor de deur.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    10
    je stapt de deur uit en je bent in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen balkon en geen zicht op de haven, maar een perfecte uitvalsbasis voor het prachtige Piran. Aanrader.

    je stapt de deur uit en je bent in het centrum.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,6
    locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie is top! personeel rustig en zeer vriendelijk. Extra tips en info indien nodig.,

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,5
    Midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Midden in het centrum ,

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,8
    Geweldige lokatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige lokatie!!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: