Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartments Presidential Palace 3-sterren

Lermontovova Street No. 4, 811 09 Bratislava, Slowakije

#87 van de 129 vakantiewoningen in Bratislava

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 324 beoordelingen over dit appartement

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    Goed appartement vlakbij centrum; gratis parkeren dichtbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastische locatie op loopafstand van het centrum. Parkeren in het centrum is lastig en duur, maar een paar straten hoger (Mišíkova: auto 1,5 km, lopend 650 meter) is parkeren aan de straat gratis. Eenvoudig maar goed appartement.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,8
    Prima verblijf, super fijne plek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Het was redelijk warm op de kamer, wel was er een waaier wat prettig was. Er was maar 1 toiletrol.

    Ik vond de eigenaar van het appartement heel aardig, hij wachtte ons op bij aankomst, zodat wij niet hoefden te wachten. We kregen de sleutels, gaven hem het geld (met een kleine fooi) en we mochten bij vertrek de sleutels in de kamer laten en de deur achter ons dicht doen. We hoefden dus bij vertrek ook nergens rekening mee te houden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is mijns inziens te duur voor de geleverde kwaliteit. Tijdens dezelfde reis betaalden we op sommige plaatsen de helft van wat we hier betaalden, voor hetzelfde comfort.

    Goeie locatie. Op wandelafstand van het toeristische centrum van Bratislava, maar toch rustig genoeg gelegen om van een goeie nachtrust te kunnen genieten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,3
    Prima kamer om te slapen, maar dat is het dan ook
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Het appartement is meer een studentenkamer. Bed, keukenblad met 2 kookpitten en kleine tafel met 2 stoeltjes allemaal in 1 kamer. Het warme water was snel op waardoor je na het afwassen al niet meer warm kon douchen. Kamer wordt snel warm en er is geen airco. Wanneer je de ramen open zet voor frisse lucht hoor je duidelijk het verkeer van de nabij gelegen hoofdweg.

    Goede locatie, naast een kleine buurt supermarkt. We konden onze fietsen in een afgesloten ruimte kwijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Simpele maar prima kamer dichtbij de stad voor iets te veel geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de weg

    Goede locatie

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: