Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Botel Gracia 3-sterren

Razusovo Nabrezie, 81102 Bratislava, Slowakije

#15 van de 31 B&B's en herbergen in Bratislava

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1494 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,8
    Super hotel voor kort verblijf...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het Botel is gedateerd en heeft in de komende jaren wat onderhoud en aanpassingen nodig.

    Botel Gracia heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Het is een zeer vriendelijk geprijsd hotel met daaraan overeenstemmende faciliteiten voor het doorbrengen van een korte vakantie. De ligging is perfect, de kamers cosy, de badkamer klein maar voldoende en het ontbijt internationaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    3,8
    Buiten zijn
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel heel onvriendelijk, bar aanwezig maar maar 1 dag beschikbaar geweest de rest van het verblijf was er geen drank meer beschikbaar.

    Buiten zijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Prima verblijf voor de duur van onze trip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel leek er weinig zin in het hebben (overigens niet allemaal). In de hotelbar zaten ze in de avond met zijn allen wat 'luidruchtig' te drinken, wat mijn inziens wat onprofessioneel overkwam.

    De ligging is geweldig, op 3 minuten wandelen van het centrum en zeer goed bereikbaar via het ov. Alle faciliteiten zijn op de kamer aanwezig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,0
    Tegenvallend, niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Heel beperkt sanitair, als je lang, 1.90 bent pas je niet onder de douche. De vloerbedekking in de kamer was vies. De bedden waren erg hard. Te weinig stopcontacten. Je kon tot 23.00 uur terecht in de bar en om 22.40 werden we niet meer geholpen en weggestuurd. Het ontbijt was minimaal, er waren geen sappen voor de kinderen maar wel koolzuurhoudende dranken.

    De locatie was perfect. Het bovendekse restaurant café was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Mooie locatie en prima botel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers met terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vrouw achter de bar die erg on geïnteresseerd was

    Hele mooie luxe kamers en mooie locatie. Ook aardige man bij de check in. Hij was zeer behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 slaapkamers met terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte en het ontbijt zelf. We boekten voor twee dagen en de kamers werden niet gepoetst noch de badkamer.

    De ligging. We hadden de suite geboekt en dit was super. We hebben vooral genoten van het grote privé terras.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Je verwacht een niet al te grote kamer op een boot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De (oude) vloerbedekking was erg vies. Het ontbijt was niet fantastisch! Het plafond was erg laag, waardoor wij helaas niet rechtop konden staan om te douchen.

    Je verwacht een niet al te grote kamer op een boot. Het tegendeel bleek waar: een ruime kamer. Wij sliepen aan de kant van de Donau, waardoor er rust op onze kamer was. Het personeel is erg vriendelijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    9,2
    Het uitzicht op de rivier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV: geen signaal

    Het uitzicht op de rivier

    Verbleven in maart 2017

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Botel Gracia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: